![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А, да са ни честити хилядата потребителя тук!
![]() Мисля, че форума заслужава да полеем това кръгло число. Няма ли да направим среща по тоя повод? ![]() или май ще има среща утре... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 4 2005, 03:59 AM) Няма ли да направим среща по тоя повод? ![]() или май ще има среща утре... Има. ![]() 1000 потребителя за по-малко от три години, както и 70,000 мнения, никак не е малко. Е, би било хубаво, ако по-голяма част от новорегистрираните се решаваха да пишат, но здраве да е. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Половината мнения са мои. Кво се радвате?
Това всъщност важи в известен смисъл и за акаунтите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Да де, но поне другата половина от форума са пичове
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 4 2005, 09:56 AM) Половината мнения са мои. Кво се радвате? Това всъщност важи в известен смисъл и за акаунтите ![]() Па недей ме предизвиква, че аз мога и сам да си говоря във форума... Но стига сме дразнили Ицо и Боби. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат Няма ли да направим среща по тоя повод? Би било добре по случая да се съберем всичките 1000 юзъра ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
или всичките 500 юзера и стефан...
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ех, дано повечето от тези хиляда са истински. Аз лично имам 2 акаунта... стефан може да има 300-400, щом сам се хвали
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Nov 7 2005, 01:13 PM) стефан може да има 300-400 Доколкото знам, са по-малко от десет... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
хиляда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Е ако пишеха всите хиляда сигурно нямаше да е особено приятно.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 6 2005, 05:30 PM) или всичките 500 юзера и стефан... ![]() да разфасоваме Стефан на 500 ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
всъщност някои от юзерите се регват във форомите не за да пишат и изказват своите мнения , а предпочитат да четат мненията на другите
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^ Че то може да си четеш и без да се регваш!
Освен ако не си шизо и се регваш под различни никове за да прочетеш какво мисли останалата част от теб ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Може да те кефи как свети в различен цвят като има непрочетени мнения.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Браво, пичове!
В интерес на истината, не вярвах, че ще продължи да се развива форума, защотото имаше един период на застой преди време. Атака! А така! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реших, че няма смисъл да правя нова тема и ще използвам тази, за да отбележа, че форумът ни вече има публикувани над 100,000 мнения... както и над 1400 регистрирани потребители. Това за три години и половина не е зле.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Сашко, тебе си те знаем, че от малък си спамърче
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Ха да са ни честити и на още по-голяма популярност да се радват сайтът и форумът занапред!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Честито!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Честито и от мен!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Уау! Чудно ми е само колко кръчми ще заемем при евентуална обща сбирка.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
малее имам само 70 поста,ама за 4 дни
![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно, някои хора правят по 50+ на ден...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз си спомням за пръв път като писах тук, във всеки подфорум и във всяка тема: "Последно съобщение: Slash, Slash, Slash, Slash"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
е аз не съм постоянно на компа ... причина ?- родителите
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Те ако знаят,че висиш в някъв гаден метълски форум
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^На кой му пука кой колко виси пред компа си?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ A така, важното е да спамиш по про начин
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:09 PM |