![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Честито Aresius, метъл братко!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(stage @ Dec 14 2005, 12:14 AM) честито на Shiva и на Aresius ![]() честито... много рожденцити тоя месец ве... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 14 2005, 05:42 AM) рожденцити ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Честито на всички!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Живи и здрави да са рождениците!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(synchu @ Dec 13 2005, 02:03 PM) данкс, случайно или не - знаеш какво харесва дъртия ![]() ![]() Подписа ти те издаде за въпросното парче... А и феновете на Blind Guardian в България сме много, знаеш. ![]() Честито на празнуващите днес! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Aresius, честито!
![]() Жив и здрав! Да си изкараш добре днес!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ЧРД Megadeth!
Много здраве, щастие и късмет ![]() Дори не знаех, че чичо ми е регнат тук... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(stage @ Dec 14 2005, 06:50 AM) Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 14 2005, 05:42 AM) рожденцити ![]() ![]() рожденници* айди честито и на другия ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Благодаря на всички за пожеланията
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Честито на рожденника. Жив, здрав и гора зелена!
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 14 2005, 11:29 PM) Дори не знаех, че чичо ми е регнат тук... Майка ти регната ли е? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 15 2005, 06:39 AM) Цитат(stage @ Dec 14 2005, 06:50 AM) Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 14 2005, 05:42 AM) рожденцити ![]() ![]() рожденници* айди честито и на другия ![]() *рожденици като цици, ама с н вместо първото ц Сеп, май не е ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 02:24 PM) *рожденици като цици, ама с н вместо първото ц Сеп, май не е ![]() рождеНЕН => щом в мъжки род е с НЕН тогава в всички други родове е с двойно Н рождеННици ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, права си, извинявай!
ЧЕСТИТ РОЖДЕНЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
АХАХАХАХАХХ!1111
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат като цици, ама с н вместо първото ц невероятни сравнения както винаги... а може би се пише рожденененененен => честито на рожденннннниците? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е за да ме разбере момичето, не за друго!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 05:34 PM) Да, права си, извинявай! ЧЕСТИТ РОЖДЕНЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! I Hate You бахти... уби детското в мен... както вече споменах... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 15 2005, 06:49 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 05:34 PM) Да, права си, извинявай! ЧЕСТИТ РОЖДЕНЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! I Hate You бахти... уби детското в мен... както вече споменах... ![]() Тихо, не казвай пред хората де ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 05:54 PM) Тихо, не казвай пред хората де ![]() DIE! а по темата ЧРД на Megadeth -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 15 2005, 10:41 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 05:54 PM) Тихо, не казвай пред хората де ![]() DIE! а по темата ЧРД на Megadeth Тва е чичо ми, приемам поздравите от негово име ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
и двамата сте изкуфяли-факт
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
А няма ли да се намери някой, който не издребнява постоянно в поправянето на грешки на потребителите, ами ще погледне малко по-мащабно и ще види на първа страница на форума "Рожденни дни"?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Май ни всички ни трябва по един правописен речник.
![]() ![]() [/offtopic] -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За да бъдем обективни трябва да споменем словосъчетание като рожденен белег, което макар че, май е неправилно е използвано.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 16 2005, 01:21 PM) За да бъдем обективни трябва да споменем словосъчетание като рожденен белег, което макар че, май е неправилно е използвано. Щурм... струва ми се че ще има Kill With Power... Stage аз не съм ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 15 2005, 05:28 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 15 2005, 02:24 PM) *рожденици като цици, ама с н вместо първото ц Сеп, май не е ![]() рождеНЕН => щом в мъжки род е с НЕН тогава в всички други родове е с двойно Н рождеННици ![]() Може би се казва и рождеНЕН ден??? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 16 2005, 11:44 AM) А няма ли да се намери някой, който не издребнява постоянно в поправянето на грешки на потребителите, ами ще погледне малко по-мащабно и ще види на първа страница на форума "Рожденни дни"? Това нещо отдавна е видяно, но е от превода на самия форум, т.е. при правенето на българската версия на Invision Board се е получило. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Dec 16 2005, 04:27 PM) Това нещо отдавна е видяно, но е от превода на самия форум, т.е. при правенето на българската версия на Invision Board се е получило. ХАХАХАХА ![]() Рене ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хохохо, честит рожден ден на Морт и Раптора!
![]() Много здраве и щастие и на двама ви ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:52 AM |