![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Slash @ Nov 17 2005, 10:49 PM) Цитат(Nikola Bathory @ Nov 17 2005, 09:26 PM) Хайл Хитлер! Привет! какви блек метъл неща харесваш? Аз съм доста по този стил... И по НАЦИЗМА също 8не ФАШИЗМА/. Хората, които нищо не знаят, обикновено питат "фашист ли си", лол. Отговорът е НЕ! ![]() А има ли тъпист? Защото ако има, ти ще си Фюрер. ![]() Отново поклон до земята, че даже и над нея, за моят форумен любимец. ![]() Хахахаха подкрепям ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Хайл
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
![]() наздраве по този повод ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз пък мразя нацити, фашисти и сякви таквиа ограничени кретеняги
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Brujeria са грайндкор
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здравей.
Вземи послушай други неща. Няма нормален човек, който да слуша само блек от цялата музика на света ![]() ![]() Цитат Когато родителите в едно българско семейство не учат децата си на съвсем нормални и човешки християнски ценности и добродетели, се появява риска децата да се увлекат по абсолютни, малоумни глупости. Това е моето мнение, благодаря за вниманието. Прав си и какво? Твърде сериозно се изказа все пак. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Nov 18 2005, 08:20 PM) Здравей. Вземи послушай други неща. Няма нормален човек, който да слуша само блек от цялата музика на света ![]() ![]() да де ама аз споменах 6 групички който не са блек и слушам ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
ooo Her Ghost in the Fog
![]() готино -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Оле, станаха двама!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() Ама 'сички се изредихте да се изхрачите тука, а... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А ти какво очакваш след "Здрасти, аз съм нацист."????
Анархо съпротивата вечно бди по форумите! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Beerzebub @ Nov 19 2005, 03:46 AM) ![]() Ама 'сички се изредихте да се изхрачите тука, а... Прав си, трябваше да подкрепим умните слова... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Шибани фашисти/нацисти и всякви подобни изчадия - в момента чета "Фашизмът и Европа", много добра книжка - който иска да претендира, че е наясно с понятията непременно да я попрелисти.
А да - добре дошла! Имаш време - отърсвай се от тази помия. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Претендирам, че съм наясно
![]() Ама ще я пропусна ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
знам 4е много късно но все пак привет:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
здрасти и ... Catamenia - Time in my hands
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
а ве Рене- какво точно учиш в Търново?
п.п. Познаваш ли един Чефо (Стефан) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Хаил!
-------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Абе,много ми е интересно как така си фашист?Да не би да живееш в Италия или пък само по думите на баба си да знаеш,че това е определение за "лош" на езика от 09.09.1944 до 10.11.1989?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(stage @ Dec 13 2005, 06:31 AM) а ве Рене- какво точно учиш в Търново? п.п. Познаваш ли един Чефо (Стефан) специалността ми се води "снимане на филми и слагане на субтитри" ама учим кви ли не простотии още... -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
аз пък съм микропроцесорна
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като имам път към Търново ще ти пиша да пийнем биричка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Едит: ![]() Едит2: хубави очи наистина... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всеки ден съм във ВТ
![]() ![]() Иначе неска вс от ВТ който искат... 2 и 10 на пощата за да отидем за по бира, седем в "Улицата" ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Queen Of Snow, единствено на Siegfried не отговори. Що тъй? Няква дискриминация ли, кво?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Dec 15 2005, 11:32 AM) Queen Of Snow, единствено на Siegfried не отговори. Що тъй? Няква дискриминация ли, кво? не съм видяла въпроса... та сега по отговора... ми не не живея в Италия... и не съм успяла да чуя какво говори баба ми това достатъчно ли е?! -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 17-December 05 Потребител N: 1083 ![]() |
Е, извинете ама без фашизми!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I am sick and tired being sick and tired!!!!!
------------------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Nude pics?
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
WTF
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
на мен ми даде
не си е работа... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(rob_zombie @ Dec 28 2005, 12:13 PM) Е, извинете ама без фашизми!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:45 AM |