![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Аз пък да живея там и да не забележа....
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
Малко офтопик, ама забелязали ли сте как Изток е една малка паралелна вселена, в която времето винаги е различно от в останалата част от София? що, ти какво си пушил там? ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат [description] = molia mnoogo mi e trudno da razbera za6to stava takak.PLs nekva pomo6t ot va6a strana.sageliavam 4e taka vi pretisniavam , no 6efa ot rabotata mi kaza 4e ako ne stigna 7 nivo do 3 dni 6e me uvolni . PLs pomognete.VE4e vi pisah zatova znaete za ko staa vapros Това във форума на една игра, сигурно повечето я знаят, dragon.stih4e ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Cast: Capitan Clegg-Wolfheart, Dekadance-`Xandria`
Dekadance каза: забележи проблем: здравейте про-рок,аз съм Пешо,имаме голям проблем с приятелката-аз слушам Линкин Парк,тя Лимп Бизкит,моля помогнете?! ![]() ![]() ![]() Dekadance каза: хаахахахаха убиха ме Dekadance каза: не за група,някакво материалче,ама не помня за какво Capitan Clegg каза: ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ Dekadance каза: ужасТ Dekadance каза: ![]() Capitan Clegg каза: тя яде шоколадов сладолед, а аз - сметанов Capitan Clegg каза: незнам какво ще правим Capitan Clegg каза: не може да продължаваме така Capitan Clegg каза: не се понася това Capitan Clegg каза: тя да яде шоколадов сладолед Dekadance каза: ![]() Capitan Clegg каза: а аз сметанов Capitan Clegg каза: когато ядем от общ сладолед, имаме големи конфликти Capitan Clegg каза: не се търпи Dekadance каза: о боже Capitan Clegg каза: пробвахме със смесен сладолед с няколко сметанови топки и няколко шоколадови Dekadance каза: хахахаха Dekadance каза: но не стана? ![]() Capitan Clegg каза: а аз, като я целувам ми дъха на шоколадов сладолет (puke) Capitan Clegg каза: ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИМ!!!!!!!!! ![]() Capitan Clegg каза: още от утре и казвам да си изнася ДАМСКАТА ЧАНТИЧКА от КВАРТИРАТА!!!!! Capitan Clegg каза: ама какво да чакам утре Capitan Clegg каза: звъна и по гиесема( ![]() Capitan Clegg каза: а ако се чуе гласовата поща....ше види тяяяяяя Dekadance каза: че и драматизира .... ***** ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ето и една много голяма простотия:
Какво ще стане ако един камион блек метали се блъсне с друг камион? отговор:дед метали ![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Ето жи една Уелска шегичка:
Двама туристи минавали през Уелс, в Llanhyfryddawelleh yanafolynbaar те спряли да обядват и попитали сервитьорката - преди да поръчаме може ли да ни помогнете и да ни кажете къде се намираме, но бавно. Сервитьорката се навела и казала - Burr gerr kinngg. Без коментар. Само мога да кажа че имената на градовете в Уелс са именно такива,без да преувеличавам. -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
въпрос:как се казва братът на Одисей
отговор:Одикопай а сестрата-Одиполивай ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Бела, дебела... Хм.. Козунак! (Митьо Крика за Сашка Васева)
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Майка ми редовно си взема вестник "Уикенд", голяма простотия от ранга на "Шок". Много го обичам този вестник главно заради обявите му, защото се спуквам от смях какви простотии пише там. На вниманието ви предлагам избрана колекция от бисерите в последния брой.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Днес в Хасково ме спира полицай.
полицай: Дай си книжката. аз: Заповядайте. полицай: Кво правиш в Аскоо. аз: Търся един офис, бихте ли ме упътили? полицай: Като не познаваш града кво правиш тук? аз: Надявам се някой да ме упъти. полицай: Ми добре, тръгвай и да караш внимателно. аз: А ще ми кажете ли къде се намира улицата която търся. полицай: Ми де да знам, да не съм пътна карта, та Аскоо е 100000 души... аз: ????!!!!!...... ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^В Хасково се пита се така:
Maра ва артик, де га ...... улица ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
По повод една игра на WC III:
След като единия не успява да "пусне стън": J:Ако не ебеш, ще те ебат, тва трябва ти е ясно... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Slash) педалски гневец ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Зет ми по повод филма "Армагедон":"-туй, ибаси перверзията- ти да са чукаш, баща ти да ти пей" имеется в предвиде Лив и Стив Тайлърови
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
разговор за мъжете въобще и по какви си падам:
4akai sega ti kak o4akva6 ot obiknovenia 4ovek podvizi, baby, tova da ne ti e drevna Elada ![]() aide kakvo si krivi6 du6ata, tipat Tom Criuse ili Johhny depp e kato Pamela Anderson za majete -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
.^.Voodoo_girl, тва с "Уикенд" ме фърли у ряката
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Borbing for peace is like fucking for virginity.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
Изказване на братовчедка ми : " Ако си залепя краката ще стана русалка"
![]() -------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Интересен начин за забиване на гаджета които се навъртат във входа
- Извинете Вие за кастинга ли сте ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Ти ме убий пък после ми се извинявай.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат <Mendo> хаха имам някакъв паяк върху монитора и като си преместя мишката той ходи по нея <spitfire> хахаха mendo <spitfire> дай скрийншот <spitfire> чакай <spitfire> глупости говоря Bash.org ftw ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Това е жалка и некадърна имитация, за да си мислим, че този, дето я е написал, е много елитен.
Взета е от http://www.b0g.org/wsnm/ircquotes2.php -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
"......Родителите ми купиха неква скъпа китара.....са ако умра ебати ще ме погребът в калъфа й за да не харчат повече пари за мен...."
".....Брато ти като пикаеш и преди да концентрираш струята опикаваш ли си крачолите......" "..........Брато днес сменят времето и цял ден ще е ден....." из мислите на Цветан Андреев "Цигулката" (Култов идиот) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
в мирк:
<adri789>izvinete ama imam problem <adri789>dolu pri chasovnika imam dve monitorcheta deto svetkat mnogo drazneshto <adri789>kak da gi mahna? <somewhere>amii <somewhere>dqsno kopche na tqh i disconnect <adri789>10x *quit adri789(connection reset by peer) -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
"......Родителите ми купиха неква скъпа китара.....са ако умра ебати ще ме погребът в калъфа й за да не харчат повече пари за мен...." ".....Брато ти като пикаеш и преди да концентрираш струята опикаваш ли си крачолите......" "..........Брато днес сменят времето и цял ден ще е ден....." из мислите на Цветан Андреев "Цигулката" (Култов идиот) А мога ли да попитам това същия младеж ли е, който е имал някфи инциденти с анцуг с ластик, докато пикае? -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Фирмена тайна ...нека си остане такава.....Но да случая ми е познат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Един ме пита:На тениската кво пише,ааааааааааааа Софмил като дамските превръзки
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Много начетено момче ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мммм Предполагам 4е е пишело SOULFLY......или
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Дааааааааааааааааааааа,печелиш
![]() Потупване по рамото ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:02 AM |