![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Забележка на моя учителка към един съученик, когато му звънна GSM-а в час:
'' Тоя GSM или го изключи, или го сложи на вибратор'' ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Явно на учителката ти само вибратори са и в главата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^AHAHAH ми чесно да ви кажя на един алкател отместо вибрация пишеше вибратор О.О...няма майтап...беше стар алкател...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Тъй... малко дългички цитати, ама си заслужават
![]() sdm_korn каза: da gledta mega brytalnite maiden Индиански Ангел каза: не претендират да са брутални Индиански Ангел каза: гледай и се учи Индиански Ангел каза: това си е класика sdm_korn каза: klasikadickinson rakomaxa ku m nebesata kakto vinagi i pokazva,4e e oburkal operata s metala sdm_korn каза: ne6to sredno toest Индиански Ангел каза: http://bg.wikipedia.org/wiki/Iron_Maiden sdm_korn каза: da maiden sa 100 godi6na grypa,svire6ta edno i sa6to vse sdm_korn каза: tva go znaem Индиански Ангел каза: бъркаш ги с някой sdm_korn каза: mi moje s beatles,te sa ednakvo tejki ................................................................... sdm_korn каза: kat gi slu6am tva prikazki za leka no6t li sa Индиански Ангел каза: докато на мейдън албумите ще ги купуват с години sdm_korn каза: koi,30 godi6nite i nagore sdm_korn каза: 4i4kovcite Тиха Истерия каза: ми още не съм навършила 30 Тиха Истерия каза: имам доста хляб да изям дотогава Тиха Истерия каза: нито пък някой от приятелите ми, които са им страшни фенове не са над 25 sdm_korn каза: eima 10-tona zabludeni det se pravqt na "istinski metali" s prokazki za leka no6t sdm_korn каза: prikazki toest Тиха Истерия каза: само дето не са заблудени Тиха Истерия каза: и не се правят на метъли Тиха Истерия каза: на метъли се "правят" точно деца слушащи линкин парк, корн и такива простотии sdm_korn каза: 6to da sa prostotii,az puk ti kazvam,4e maioden sa prostotii sdm_korn каза: kat gi sl6am kvo peqt Тиха Истерия каза: нима? Тиха Истерия каза: а твоите за кво пеят? Тиха Истерия каза: за смърт? Тиха Истерия каза: о, колко велико sdm_korn каза: mi za jivita nai-ve4e sdm_korn каза: ne6ta koito moje6 da vidi6 v realniq jivot sdm_korn каза: a ne sdm_korn каза: prikazki ot 1001 no6t sdm_korn каза: za smurt,tva da ne ti e black sdm_korn каза: teq skandinavskite palqci Тиха Истерия каза: ууу да Тиха Истерия каза: за живота sdm_korn каза: nqmat ni6to ob6to Тиха Истерия каза: колко бил скапан Тиха Истерия каза: колко нам си кво sdm_korn каза: mi da Тиха Истерия каза: още по-велико Тиха Истерия каза: ура! sdm_korn каза: tva vse edno da mi kae6 da slu6am lili ivanova v duet sas kitarista na signal sdm_korn каза: i eto ti maiden sdm_korn каза: ili manowar sdm_korn каза: tam za ricarite Тиха Истерия каза: ми не Тиха Истерия каза: слушай Бритни Спиърс в дует с Лимп Бизкит като искаш sdm_korn каза: a ne,s agilera,byrka6 se ............................................................. sdm_korn каза: kazax ti,lp ne sa kriterii za moderna banda sdm_korn каза: tva dvijenie zapo4na o6te 1994-ta sdm_korn каза: i s dosta po-tryvdi nandi sdm_korn каза: i extermni Тиха Истерия каза: например? sdm_korn каза: korn,deftones,coal chamber Тиха Истерия каза: аз на това не му викам твърди банди sdm_korn каза: mi koi spored teb sa tvurdi sdm_korn каза: po-tryvdi sa ot maiden sas sigyrnost sdm_korn каза: i to dosta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За какво изобщо си губиш времето да си пишеш с подобни дебили?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Еми на 21 е, мислех, че ще се разберем все пак по някакъв начин...
-------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат леле преди минути видяхме извънземни...от кв света троица се видя...бе6е мн странно... в един облак...целия свете6е сас светлини...хора казвам ви като по филмите... и се изпари постепенно...баси майката...не ме бе6е страх от тия работи оба4е ви казвам сички от семейството ми ги събудих и те го видяха...сега за тва говорим само... аз си знаех 4е не сме сами topsport.bg Не, не, това трябва да се увековечи!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Даскалката ми по математика : "Имате 40 секунди да решите задачата. Небързайте !"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Разбира се аз:
"омфг,ако изкарам 5 на контролното по руски ще направя абсолютно всичко!..." след 30 сек. мислене: "А....Всъщност..Хм...Не бих направил нищо щото не ме ебе..." ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Еми на 21 е, мислех, че ще се разберем все пак по някакъв начин... Не бих издържала да си чатя с такъв толкова дълго. Още след втората реплика щях да съм го разкарала. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2124 ![]() |
Даскалката по английски- " Въобще не ме питай нищо! Не говори на глас!!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Колега на работа (К)
Аз (А) К:Много ми хареса концерта на Мейдън, изпяха любимата ми песен "Can I play with madness". A:WTF?!? К:Да бе, ти все едно не си бил, те с нея откриха, имам я записана на телефона си, клипче!! А:... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2124 ![]() |
Физичката- 'Стига сте ме карали да повтарям, прехапах си езика, ще се отровя вече'...........
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Съученик: Знаете ли откъде идва думата ''будала''?; Ние: Не; Той: От Buddha Bar; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Изчервих се като млад скинар в прегръдките на Хитлер
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Митко (12:40 AM) :
бтв днес чух една интересна теория защо като се напиеш, грозните жени също почват да ти харесват Митко (12:41 AM) : "като се напиеш, организмът ти решава, че си се натровил и затова търси начин да се възпроизведе ASAP" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
"...Не е успял да се самоубие така че да умре!" - даскала по долекарска
"Моят крак е и твой!" - Ефри "Миш-маша ше се развали ли ако го сложа в хладилника?" - съквартирантката ми "Копеле, чувствам се зле, искам при мама" - комшията ми: мъж на 23г, 1.90м, 90кг, в компанията на 5 момичета абе имаше и още, ама не ги помня....пиша си ги в журнал ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
"Копеле, чувствам се зле, искам при мама" - комшията ми: мъж на 23г, 1.90м, 90кг, в компанията на 5 момичета Зле му е на човека!!! ![]() ![]() Но пък имаше една сентенция, дето гласеше, че "Едно време мъжете бяха железни, а корабите - дървени. Сега корабите са железни, а мъжете - дървени" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес видях надпис на тениска: "толкова малка, а вече от Плевен"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Миналата година в час по български...:
учителката: на коя страница ?? всички хорово : да,госпожо... ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
"Копеле, чувствам се зле, искам при мама" - комшията ми: мъж на 23г, 1.90м, 90кг, в компанията на 5 момичета Зле му е на човека!!! ![]() ![]() Но пък имаше една сентенция, дето гласеше, че "Едно време мъжете бяха железни, а корабите - дървени. Сега корабите са железни, а мъжете - дървени" Това не е чак толкова лошо ако се замислиш. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Разговор пред била за количките(които все взимат както знаете с 20 или 50 стотинки
![]() -Аве някой има ли 20 или 50 стотинки?Коста ти имаш ли? -Не пич нямам... -Кирчо ти? -И аз нямам... При което едно момиче се обажда: "Аз имам 60стотинки ама няма да свършат работа'' -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
"При високи дози е възможна появата на меки изпражнения и увеличена честота на ходене по голяма нужда." - част от листовката на Talcid, таблетки против киселини. Интересен начин да кажеш "диария"/"разстройство".
-------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Днес видях надпис на тениска: "толкова малка, а вече от Плевен" ![]() Изродско! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Метъла като музика се повтаря в голамата си част. Единственото по-голямо разнообразие е в Глама, но там пък се копират по между си до не мой къде... Един прекрасен мод на един форум, от който ако продължавам така ще ме бананизират. Изказването ми отива в топ незнамсиколко си ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
WHEN YOU PIRATE YOU'RE DOWNLOADING COMMUNISM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
"Момичета, момчета и Андрей..." - тая по физика
"Мирише ми на тиха революция.." - тоя по бел тоя по история, Свят и личност : Самое*ачка с педал да измислите, ако не я продадете, ще си я ползвате! пак тоя по история : Чака ви един голям к*р в живота Ученичка : Дай Боже всекиму! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Чалга - турска дума за българска музика, която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Карат се двама феса,и единия вика :
-Въри се килни в на бабти гроба кам! ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Мега модерната ми 16MB видео карта." - Аз.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 12:40 AM |