![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Разговор в цветарски магазин.
- Добър ден, бихте ли ми казали каква е разликата между различните видове торфени смески? - Продавачката мълчи, от там се намесва шефа - ами в едните е срала камила. По действителен случай. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
По време на изпит по Електронни Регулатори в ТУ-София, асистента, който уж ни пази:
"Не можете да си говорите и да се гледате, но можете да си пипате. Може да използвате и морзовата азбука, за да си подсказвате" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ma те Найтуиш бяха блек метъл,нали???
-Един мой приятел... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Днешен пример от изпита по фразеология.
Влизам аз на изпита и след около пет минути става въпрос, че времето навън е много приятно и аз казвам: "Да, наистина, времето навън е много хубаво, само за разходка" и преподавателя отвръща: "Георги, това като покана ли да го приема?" Съответно всички в стаята доста се посмяха. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Mad world,enlarging your mind..
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
неска изпитват един от моя клас по английски.. тряаше да пише няква дума
и той някъв Рене как се пише тая дума и аз рейгирах "Ъъъъъ" И Гошо някъв ми Стояне значи думата се пише "Ъъъъъ" и Стоян "Ама със 5 или със 6 "Ъ"та"... и сички са смяха на мен вместо на него... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Ъ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Feb 1 2006, 02:20 PM) неска изпитват един от моя клас по английски.. тряаше да пише няква дума и той някъв Рене как се пише тая дума и аз рейгирах "Ъъъъъ" И Гошо някъв ми Стояне значи думата се пише "Ъъъъъ" и Стоян "Ама със 5 или със 6 "Ъ"та"... и сички са смяха на мен вместо на него... ![]() Баси глупаците. Буквално. Напихте ли се после? Или бяхте пили преди тва? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Щом все пак е "рейгирала" няма повод за притеснение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Абе според мене определено има повод за притеснение, както и повод за настаняване в стая с тапицирани стени и нахлузване на бяла ризка с дъъълги ръкави.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
тези ризки са само за самотни хора, за да се прегръщат сами..или за мазохисти - меките стени и под. май още няма нито един от тези типове
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 31-January 06 Потребител N: 1135 ![]() |
mail adress: maria.ivanona-dir.bg@dir.bg
![]() поради съображения за сигурност имената са променени |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат mail adress: maria.ivanona-dir.bg@dir.bg ^OMFG! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Лелиии ф къф филм сте се фкарали...не е истина...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
други известни тройки освен тримата мускетари : тройка кебапчета , тримата от запаса , Шведска тройка
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 31-January 06 Потребител N: 1135 ![]() |
малката ми сестра прави шпагати, връзва се на фльонга, качва си палеца на левия крак зад ухото и т.н.
баща ми решава да ме ебава и ми вика "нийко, тва можеш ли го" щот съм била кюфте. аз ставам от масата (тва на вечеря) и почвам да се разпъвам (трагнично изглеждах), но и майка ми и тя идва. и двете седим на земята и правим шпагати некви и майка ми се оплаква как не можела да се разкрачи колкото трябва. а баща ми с успокоителен тон: "точно колкото трябва ги разтваряш краката" ние двете с нея се смеем, а той седи и гледа невинно и казва "е кво, вие имате баси подциничното съзнание..." не знам... така като го чета не е толкоз смешно...но в домашна обстановка...и с тези герои... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
"Направо ще се взривя от кеф"-автор Аз
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
По моя инициатива: "рита в топките". Примерно: "Face the Truth ритат в топките
![]() Аз ритам в топките ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, подтекста на темата е, че цитатите НЕ са безумни, а трябва да са ултра-хипер-мега-яки
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Който има глисти, не е сам.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
да, подтекста на темата е, че цитатите НЕ са безумни, а трябва да са ултра-хипер-мега-яки ![]() ![]() ![]() И все пак не отричаш ултра-хипер-мега-якостта ми ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
"Е, че то до тогава има турбо много време!" - случаен минувач на пича, с когото вървеше.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък днеска четох в един брой на вестник "Утро" от 1925 г, че комунистите били изтрепали маса хора. Леко оплюх вестника акто се разсмях...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Какво, какво? Вестник "Утро" през 1925, в който се говори за комунисти? Това не го вярвам!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Думата "МАСА" забелязваш ли я?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Не си ли го чувал този израз?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЙХФХЙСГХГФАСДКХФДЙКАГБ!!!!!!!!!!!!!11111111
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:53 PM |