![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат Ако бях по-груб щях да кажа: Петя, не завиждай о...хо хо...не го правя защото завиждам...жал ми е 4е форума затъпя... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Реално погледнато имаш право.
Но пък от друга страна така е по-забавно, а и без това този форум е имал много по-тъпи моменти преди да се появиш... изобщо аз лично съм доволен, че след доста време на съществуване все още има за какво да се говори и нови хора. Пък били те, едрогърдести, руси наци мацки. Жалко че не харесвам големи гърди хахахах ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Не знам за вас, но аз отдавна не се бях смял така
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
извиняваи Щурм на теб може да ти е забавно но за мен си е 4иста простотия!появиха се 5 нови юзъра и се по4на еб*ти спама...и глупости...
![]() а колкото до "едрогърдести, руси наци мацки" мога само да кажа :АХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А, а сега виждам подзаглавието на темата "и без глупости"
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Куин Ъв Сноу си е напълно виновна.
Хайде продължете с темата-ТЕМАТА, приятели. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Мидиан кефи! Бих се видял с тази мадама на по един спрайт
![]() И гаргата също, и хубавата feather. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(spartan117 @ Dec 9 2005, 07:51 PM) Точно така. Протест! Искаме лице! Искаме лице! ![]() абе вий ша се оплашите ако ме видите ся по темата Kotrag някво ходене в четвъртък към Улицата?! -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 9 2005, 12:59 PM) Мисля, че е задължително да дадеш снимка ![]() аз не бях виновна ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Niilo @ Dec 10 2005, 12:39 AM) И гаргата също !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В момента тя така крещи от радост, че ще срути цяло Павлово. Или там където живееше... "Колко икаш?" - хехеххе ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 10 2005, 05:00 AM) Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 9 2005, 12:59 PM) Мисля, че е задължително да дадеш снимка ![]() аз не бях виновна ![]() Но не на гърдите ти ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
такава имах.. а лицето не е за гледане...
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой ден ще се запиташ "Защо всички гледат само гърдите ми", но няма да разбереш, че е защото никога не си показвала нещо друго.........
Щурмерон - 2005 AC -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми не всъщност гледат Иво и Ники щот те са по хубави
А сега пишете по темата... -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Стефи...да го духаш!
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
keep it cool рожбе
Забравих да спомена ,че все още остана един ,с който ми се иска да се видя от този форум - Слаши. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ROTFL
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Прибавям към списъка си и Nightmare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ееее, да му се не знае!
Аз писах по точно по темата. Ха сега да видим как съм го направила! Queen of snow - четвъртък е добре, в 14:30 на пощата. Търновци (и тия от околията) - присъствие по желание. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
оле не... 14 : 10
и по добре да не идват хора че ще се оплашат... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 10 2005, 01:48 PM) еми не всъщност гледат Иво и Ники щот те са по хубави А сега пишете по темата... Кфо?? Кръстила си си гърдите Иво и Ники?? ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
оле това е последния въпрос отностно гърдите ми на който отговарям. лявата - иво дясната - ники
сега вече ще почнете ли да пишете по темата ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
докато продължаваш да отговаряш на малоумни въпроси,ще има и малоумни отговори
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
del
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ок, ок, от сега нататък само умни и дълбокомислени въпроси.
Като например ... лява и дясна ама от чия гледна точка? И какво става ако се объркаш, имаш ли си някакви отличителни белези, по които ги разпознаваш? ![]() (ъм .. сорка ама не се сдържах ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 11 2005, 09:56 PM) del ![]() неееееееееееееееее ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Dec 11 2005, 10:59 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Dec 11 2005, 09:56 PM) del ![]() неееееееееееееееее ![]() ![]() ![]() Не, момиче, темата си е яка, просто сбърках в поста си. В смисъл, че не прочетох кавко беше написала madhatter. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Dec 11 2005, 09:58 PM) Ок, ок, от сега нататък само умни и дълбокомислени въпроси. Като например ... лява и дясна ама от чия гледна точка? И какво става ако се объркаш, имаш ли си някакви отличителни белези, по които ги разпознаваш? ![]() УМРИ писна ми само глупости от сякаде... бахти ![]() ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
С удоволствие бих излязъл с Vlad.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Voice of glass, но отдавна е в САЩ. Брат й обаче все още е в Бг
![]() ![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:58 PM |