![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(lelqLora @ Nov 30 2005, 04:06 PM) А най-рулира да правиш музика по време на секс. ami gledai "chervenata cigulka".. tam pichut praveshe sex i svireshe ednovremenno, zashtoto samo togava mu idvashe vduhnovenieto.. strahoten film -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Наистина велик филм!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Да бе гледал съм го и аз яка гледка....доста възбуждащо
![]() ![]() ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(stage @ Nov 29 2005, 02:18 AM) е баси...след като Queen Of Snow ме отряза, сега и ти ли... ![]() [пуска си Unsuccessfully Coping with the Natural Beauty of Infidelity-Type O Negative] ![]() WTF ![]() а сега по темата на MoonSpell на целия Wolfheart Helloween - Forever & One... Rise And Fall също така и на Brujeria мн мн мн на Брухерия... на Warlord на ManOwaR и като цяло на Меноуор на доста други песнички... пробвали сме на Аркона... ама най- забавно беше на Бехемот ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
охо, правила си секс с Wolfheart на фона на Moonspell?
Поправи ме ако греша ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(gad @ Dec 17 2005, 03:00 PM) охо, правила си секс с Wolfheart на фона на Moonspell? Поправи ме ако греша ![]() нещо такова ![]() абе като цяло аз без мусика не мога... в смисъл като цяло... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
хехехехехехехе
Много сте ми забавни ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Леле верно откачих от смях като прочетох кво са писали всички продължаваите на воля
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(gad @ Dec 17 2005, 03:00 PM) охо, правила си секс с Wolfheart на фона на Moonspell? Поправи ме ако греша ![]() Ти остави тва, ами тя си каза и, че е поела целия wolfheart на Nightwish ![]() Аз пък сега се сетих, че съм забравил за един път на Queens Of The Stone Age. "Lullabies To Paralyse"... мне, не ме парализира въобще. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 17 2005, 08:25 PM) Аз пък сега се сетих, че съм забравил за един път на Queens Of The Stone Age. "Lullabies To Paralyse"... мне, не ме парализира въобще. QOTSA дървят...хаха ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 17 2005, 08:25 PM) Цитат(gad @ Dec 17 2005, 03:00 PM) охо, правила си секс с Wolfheart на фона на Moonspell? Поправи ме ако греша ![]() Ти остави тва, ами тя си каза и, че е поела целия wolfheart на Nightwish ![]() вие за това ли се редите на опашка, личи си че има талант момичето ![]() аз пък изплаших Alekto и не се обажда вече ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Cannibal Corpse
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
The Crow Soundrack и на Nightwish - From Wishes to Eternity
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
In Flames
![]() Както писах в една друга тема, идеални са за всякакви ситуации. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Разни неща на Blind Guardian, Edguy...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^ А Аrch Enemy къде ги забрави?
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахаха... Ицо внимавай да не кажеш нещо непознато
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Най си е яко да правиш секс на фона на Torsofuck
![]() ![]() Иначе съм правила и на Cradle Of Filth, Amorphis и Madonna ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Най си е яко да правиш секс на фона на Torsofuck ![]() Представям си как нещо подобно завършва с фатална контузия... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ Недей, че съм имала един такъв случай...
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
ОМФГ!Ама не се сърдете ако кажя на наще на кво ме учите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Май нещо съм назад
![]() Само един път на музика, беше Хотел Калифорния ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Е то не е чак за 18+, ама да речем 16...
![]() Значи бяхме на един стол и аз бях отгоре, обаче някак си и двамата бяхме забравили, че сме на стол... та като се разгорещихме повечко и той като реши, че сме на легло и че иска да е отгоре ме прегърна някво и ме повали надолу... и се озовахме на земята. Няма да ви обяснявам каква цицина имах на главата и как ми беше насинен гърба после ![]() П.П. Тъкмо вървеше Mutilated For Sexual Purposes на Torsofuck ![]() И после той ми обясняваше как искал нежно да ме сложи на леглото... на мекичко ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Пхахахахахахахахахахахахаха
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Еми който за квото си мисли
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Ами правил съм секс на музиката на скърцащото ми легло...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^Дай линк да чуем
![]() ![]() По темата - Не съм правил секс, но като го правя сигурно ще е на фона на Bon Jovi или Guns 'N Roses, не мисля че е удачно да бучи метъл докато се прави секс... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Що бе не е ли яко да плющиш на Cannibal Corpse примерно
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:08 PM |