![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Едно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Зависи от групата. Има такива, които ми харесват не от първото прослушване на техен албум, а от първата тяхна песен, която чуя. А има и такива, които изискват повече време, за да ги възприема.
До голяма степен зависи и от начина, по който подхождам към дадената група. Ако съм решила да ги харесам и имам добри впечатления слушам колкото е нужно, за да вникна в музиката им и ако след солидно прослушване и отделено време не ги харесам спирам да се занимавам с тях. Всъщност всичко е строго индивидуално при всяка група, не мога да обобщя за всички. Понякога харесвам от първото слушане, понякога от десетото. -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 1-February 09 Град: Варна/София Потребител N: 3243 ![]() |
Много рядко нещо ми харесва от първото слушане. Понякога слушам песен/група, не ме грабва, но след няколко месеца или дори година се сещам за нея и този път я възприемам по съвсем различен начин. Наистина всичко зависи до голяма степен от нагласата ми. Има го обаче и следния фактор - ако слушам нещо, което не ми е допаднало, n-пъти, в крайна сметка започва да ми харесва. При мен се получава така, че музиката трябва да улегне в съзнанието и възприятията ми, за да я приема и наистина да се превърне в нещо любимо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
До пет.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Обикновенно едно... но просто с някои групи не се получава и колкото и да ги слушам не ми харесват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Ами различно. Някои групи преди съм се напъвал да ги харесам и все не е ставало. След 1-2 години като ги чуя и се запалвам веднага.
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 24-October 09 Град: София Потребител N: 3603 ![]() |
Ами аз преди време преслушвах дискографиите на много банди, и слушах бая вглабено доста от тях. Но сега нещо не става да слушам нещо много дълго време. Някак ми доскучава честно казано. Иначе наскоро си дръпнах на Металика дискографията сл. ги от одавна по принцип. Иначе вече не съм много привърженик на изучаването на дадена група, но все пак главно метал и рок си слушам и това е
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
73
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 09:01 AM |