![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Как се живее по трашърски
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Thrash или trash...?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-February 08 Град: София Потребител N: 2579 ![]() |
аз си падам по блека това си е най музиката за мене не е ли блек не е нещо кой знае какво е и хеви ми допада ама по рядко
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Shades of Desislava
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 6-February 08 Потребител N: 2581 ![]() |
az si padam po si4ko no Death i Thrash sa si muzikata za mene glavno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
^Браво за thrash-a
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 5-February 08 Град: В центъра на погото Потребител N: 2578 ![]() |
Всичко, но най-вече траш.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Бахмааму, не съм писал тук от бая време.
Стилово доста се преориентирах, благодарение на Енсиферуми и други комерсиални викинг/мело дет/блабла групи ![]() Сега друсаме основно фолчец, викинг, мелодичен дет... малко блечец и туй то... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-February 08 Град: varna Потребител N: 2593 ![]() |
блек..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Вече събрахме армия блекари, Батъл Меджиик
![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
за мене блека е пълен цирк!Уважавам само Behemoth понеже напоследък поне са се насочили към правилната посока
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-February 08 Град: varna Потребител N: 2593 ![]() |
Като не разбираш не коментирай!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Добре го каза! Блекът се нарежда в челната четворка на любимите ми стилове!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Блек да само да не е от най-първобитните двукитарни групи от които ми протича кръв от ушите е и клавири да има още по добре
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
ти не разбираш,колкото по-първобитно и лошо звучи една блек група толкова по тлу олд скуул е тя
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абе айде слушай си там групите и не се меси на тея дето разбират от музика..!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Сейтън!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Марио, верно, недей се обажда не на място.
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Какво ги обсъждате хората? Всеки да си слуша каквото му е на душата....Е не ви разбирам вас black метълите, ма слушайте си каквото си ви кефи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 1-March 08 Потребител N: 2618 ![]() |
thrash
![]() ![]() това е метъла за мене .... преди слушах какво ли не (heavy ,power ,neo ,rock) но пък неото си е повече като за емота ![]() heavy oще си слушам от време на време а пък рока за разпускане иначе --> thrash е истината за мене ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-March 08 Град: Ботевград Потребител N: 2621 ![]() |
Хеви и пауър, но често се улавям да харесвам прогресив неща. Не че от другите подстилове не бих слушала-дори блек съм пробвала...и отвреме навреме се получава (не точно с блека, но с някои от останалите). Сега завъртялите се тук блек-фенове ме провъзгласете за неразбираща и нека всички се чувстваме добре.
-------------------- But not one was aware
Of the fire that burned In my heart, in my mind, in my soul |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Главно слушам хеви и пауър!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз явно съм помиярче
![]() Слушам доста разнообразни неща - пауър, хеви, прогресив, мелодик дет, леко рокче, траш... от всеки подстил би могло да ми допадне нещо май май. Все пак струва ми се, че наблягам на пауъра и рока. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 28-February 08 Потребител N: 2615 ![]() |
Предимно хеви и пауър. Но от няколко месеца насам слушам и готик.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Ми...слушам предимно Пауър, Симфоник, Мелодет и малко Готик метал... Рядко има нешто извън тези рамки което да ме грабне
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Цитат Black - [ !88! ] Оставете го така. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
за мене блека е пълен цирк!Уважавам само Behemoth понеже напоследък поне са се насочили към правилната посока Пфхахахахахахахахахахаххахахахахахаха! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Имам лека промяна в предпочитаните стилове
![]() Фолкът зае една от челните позиции, макар на първо място вече няколко години да са Heavy/Power! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
И аз имам промяна в предпочитанията:
1 Блек 2Пауър 3 Траш 4 Дет И фолк, ама не толкова много -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 11:38 PM |