![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
С риск да се повторя: Ъ...?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Просто не разбирам какво сте се закачили за този ласт.фм
![]() ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ами за откриване на нови групи, изпълнители, стилове, хора с подобни на нас вкусове и т.н. И вместо да изброяваш 10000 групи, един линк и на другия му става ясно горе-долу какво слушаш и харесваш. Не е трудно да се схване :д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Абе, ясно е за какво служи.
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-February 08 Град: София Потребител N: 2579 ![]() |
бе не знам аз Ласт фм -а го махнах то там една песен да чъеш и стига толкоз
![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Та... тез Nightwish все готик ги слагате. Готик не са. Лично аз тях и подобните ги определям симфоник метъл, но не твърдя да е така. Все едно. .... Много ми е интересно как така слушате "всичко с жица" Найтуиш и аз ги определям така. Да, наистина много ги определят като Готик. А съм слушал коментари че те всъщност не са метъл, ами Опера ![]() За 2рото: Нали знаеш, квото е с "жица" е добре, квото не е да мре ![]() П.П. ха-ха-ха, каква шега -.-' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако те са опера, значи грайндът трябва да се прекръсти на свинеферма
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Тц..thrash, gothic, heavy, melodic death, малко black (тоест - Крейдъл xD), alternative , industrial, metalcore, power, brutal death..
![]() Иначе ето и last.fm-ището: click. xD -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ако те са опера, значи грайндът трябва да се прекръсти на свинеферма ![]() Грайндът Е свинеферма. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ човече, точно същото мислех да кажа, докато четях поста!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Напоследък траш, пънк-траш, паур вайаленс и пак гриндовете ми...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-February 09 Потребител N: 3255 ![]() |
Много ясно, че пауър метъл...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 8-February 09 Град: България Потребител N: 3251 ![]() |
В power-a е истината за мене.
-------------------- "...И го ударих с цялата сила на волята си, задълбах дълбоко в мозъка му, залях го с омразата си. Усетих болката му и това ми даде нови сили. За всичките години, които бях прекарал в изгнание, трябваше да получи поне това възмездие. Блъсках по бариерите на разума му в търсене на отмъщение, задето ме бе оставил на чумата. Удрях с всички сили, за да причиня някаква степен на страдание като отплата за болката..." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Наблягам повече на power и heavy, искам да чуя и глас не само викане, макар че в последно време яко съм се забола в доста death-а. Но нямам много претенции, да си заслужава като цялостна композиция групата, се слуша
![]() -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Потребител N: 3111 ![]() |
Ами по прицнип любими са ми траш и дет.. но гласувах за траш.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 23-February 09 Потребител N: 3274 ![]() |
Една е истината и тя се нарича power metal
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Тука направо е станало www.PowerMetal-World.info
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 5-March 09 Потребител N: 3290 ![]() |
Е па аз винаги съм си бил трашарче! Slayer са ми въобще любимата метъл група! Иначе слушам и Death, Black, Power, Heavy, Gothic, Hard Rock. Не понасям nu metal, neo или там кво беше Industrial също не мога да слушам нито пък Grunge. От Grindcore бандите може да се каже че само Napalm Death слушам там първите два албума мисля, че бяха (то иначе другото е Death). Viking/Folk също са стилове които ми харесват много.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 5-March 09 Потребител N: 3292 ![]() |
сагласен съм Линкин парк СЪХ и чалгата с него!!!! ЛОРДИ форевър (rock)
(rock) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 4-March 09 Град: Пловдив Потребител N: 3289 ![]() |
трашец, много трашец и хеви. после е блуса, пауъра, фолка
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-March 09 Потребител N: 3305 ![]() |
Аз лично предпочитам хард рок но и неометал също ми харесва
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Айде бе... ? :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Ем траш най-вече. После хеви. Ню-метъла е фалшив - всичко е подправено, а и в Слипнот един идиот им е "семплър" - т.е. някой педал свири 2 рифа и тоя го записва и повтаря през цялата песен; пък и имиджът им е тайната на успеха им.
-------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Напоследък съм забозил яко на дет и хард рок но определено power-а ми е любимита музика
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-March 09 Потребител N: 3305 ![]() |
Ами аз метъл почти не слушам. Освен РАмщайн и Статик-х нямам друхи неща. А иначе си падам по astral Projection, и т.н. Имам и чалга! Мхх може ли да те попитам като слушаш чалга закво си се рег в тоя саит не че нещо ама аз съм против чалгарите нищо лично но те не пеят нищо смислено само за секс и пари ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^Поздравявам те, че изрови мнение от преди 6 години. Сигурно доста време си разглеждал цялата темата...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 25-March 09 Потребител N: 3331 ![]() |
лично аз си падам по траш хеви и ню метъла =] може би по ню щото съм по младо поколение
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ъъъъхъъъ...АМИН!
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 12:25 AM |