![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
ами това може да го каже само човек който не знае какво е когато е истинско- когато толкова много обичаш някой и толкова си мечтал да бъдеш с него и когато просто една целувка или докосване може да те побърка...................когато мисълта да си далече те влудява и е по болезненя от всичко което си изпитвал..........
а не когато видиш просто маце което те кефи и го опнеш някъде...... това не може да ти даде и 5 % от това, което би могло да се изпита |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да това е така. Определено. Аз съм
![]() Секс с чувства > секс ей така И все пак и ей така е готино... Секс ей така > без секс -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
BELLA vuprosut e da otkrie6 tozi smisul… Kakto kazah (napisah de
![]() A otnosno sex-a podkrepqm poslednoto mnenie na BELLA. Mejdu drugoto zabelqzahte li 4e vsi4ki sme “Членове”? ![]() ![]() SepulTeraHead i vse pak ljubovta e kofti bolest... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
![]() ![]() ![]() кофти болест ама като сте двама заразени един от друг е много сладка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 4 2003, 05:45 PM) кофти болест ама като сте двама заразени един от друг е много сладка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E sega... ![]() ![]() Цитат ![]() ![]() ![]() Kak ne tu ie sram da govori6 takiva mrusni raboti!!! Razo4arova6 me... a az te mislih za kоlturna... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
oooooo ami sywesem правилно мислиш аз съм от най-културните
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 5 2003, 12:07 AM) oooooo ami sywesem правилно мислиш аз съм от най-културните ![]() и аз бях културен като малък..ама сега съм малко по-сепултурен ![]() Бе Бела смисъла го има когато си ограничиш кръгозора на мислене, смисъл има само ако става дума за изгода и тогава той е в кавички иначе нема никъв ИСТИНСКИ смисъл |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тва са глупости изобщо не мога да се съглася с такива повърхностни приказки- смисъл няма за тези които са "слепи"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами аре да се гръмнем всички щото няма смисъл. Любовта е гадна болест,м пазете се, че ще вземете да топнете чушката, а това е лошо щото е безмислено и те прави роб на системата.
ПО ДЯВОЛИТЕ!!! Осъзнавате ли какви глупости говорите!?!?!??! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
отговора на въпроса за смисла на живота, вселената и всичко останало си е точно 42 що се отнася до метала най-стабилните стилове за мен са black,power,death,thrash i razni s klasicheski elementi neznam kak se vodiat
-------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SepulTeraHead govori6 laina (ljubima replika na edni moi poznati kato se napu6at
![]() ![]() Az izob6to nikude ne sum kazval, 4e ljubovta te pravi rob na sistemata. Govoreh za bezrazborniq sex, koeto e dosta po-razli4no... pone spored men de... Ina4e ljubovta si e super qko ne6to,stiga da e spodelena. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
Мдаа, то аз слушам почти всички стилове изброени тук.
![]() ![]() -------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Sep 5 2003, 02:19 PM) SepulTeraHead govori6 laina (ljubima replika na edni moi poznati kato se napu6at ![]() ![]() Az izob6to nikude ne sum kazval, 4e ljubovta te pravi rob na sistemata. Govoreh za bezrazborniq sex, koeto e dosta po-razli4no... pone spored men de... Ina4e ljubovta si e super qko ne6to,stiga da e spodelena. м да , съгласна съм за пореден път с теб ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОК.
Тъп съм. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DRINK, SMOKE, UNTIL YOU CHOKE... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
никой не е имал директни нападки срещу теб , а ако ти сам оценяваш така собственото ти iq не сме виновни ние
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Кофти е направена анкетата... Може да се избира само един стил, а за хората които слушат няколко?...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе кво и е на анкетата, по дяволите!!??!?!?! Кажи кой то е най--любимия стил.
Или те човърка нещо отвътре, че не можем да те видим ква си интелигента на и отворена че не слушаш само един стил!?!?!?! НАЙ-ЛЮБИМИЯ СТИЛ!!!!! ТВА Е!!!!!!!! ТОЙ Е ЕДИН!!!!!!!!!! Аз ако искаш мога да ти кажа веднага коя ми любимата група, албум, песе, част от песента, нота!!!!!!! Веднага - от раз. Анкета като анкета! Тва е. Отговаряш примерно "Блек" и после постваш "Гласувах за Блек, но всъщност слушам и много Азис и Братя Аргирови(от класическия им период, по-късните неща са гадни)". Тва е. Не е толкова трудно. Не е нужно всички да мрънакт че не могат да глауват за всичките 21553214 стила метъл които слушат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eeeeeeee стефане тва си беше много злобно изказване..... не бъди толкова груб бе
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
не знам дали е груб, но е прав според мен.
Бела всеки смисъл е самозаблуда, не можеш да го осъзнаеш защото поставяш нещата в орбита на себе си, надникни извън тази орбита извън АЗ-а и може да разбереш че смисъл на всичко живо е собствена изгода ...е ако това е смисъла ДА ВИ ПИКАМ НА СМИСЪЛА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат не знам дали е груб, но е прав според мен. По-скоро е ограничен... ![]() Цитат НАЙ-ЛЮБИМИЯ СТИЛ!!!!! ТВА Е!!!!!!!! ТОЙ Е ЕДИН!!!!!!!!!! За теб може би... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
това че знаеш какво харесваш най-много не значи че си ограничен, значи че си успял да се опознаеш достатъчно добре
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 6 2003, 08:59 AM) ОК. Тъп съм. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DRINK, SMOKE, UNTIL YOU CHOKE... Ne sum kazval takova ne6to!!! Prosto vsi4ko e vupros na vuzgledi. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
mi black fucking metal, t'va e polojenieto!!!kolkoto do alkohola - shuuuuu alooooo be q ne se izlagaite be, vsi4ki znaem k'yv kef e da si piiva 4atpat 4ovek biri4ka, puk kato stane subirane i ne6to po-tvurdo, t'va 4e nqkoi go pravqt non-stop za da se pravqt na interesni ili da bqgat ot otgovornostite s "Emi napih se, nema6e kak" si e tehen problem, osuznavat go i nema k'vo da go obsujdame tuka shtot nishto nema se promeni. Be interesno e kak vinagi kakvato i da e temata se stiga do ibaneto, v tuka6niq spor bih kazal samo : Sexyt e dopulnitelno ukra6enie na edna istinska lubov za mene, t'va "ei taka" i s nepoznati i t.n. ne moga da go razbera, ma t'va qvno e 6tot sum mnogo bolen ot libofff....mdaaa are !WAR! otiam si pusna Marduk...
PS: zabraih da spomena 4e e sramota sre6tu "Death" da se mudri taq glupava 0... -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
това че знаеш какво харесваш най-много не значи че си ограничен, значи че си успял да се опознаеш достатъчно добре А ти защо не можеш да приемеш, че някои неща са твърде различни, за да бъдат сравнявани директно, тъй като всяко от тях носи свое уникално очарование? Всеки стил в метъла дава на слушателя нещо, което другите не притежават, затова и да се ограничиш с един "най-любим" е глупаво. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де. Искаш да ми кажеш, че няма нещо което да ти харесва повече от всичко друго? В такъва случай, един вид, нямаш мнение.
EDIT - Сега не ми отговаряй с някъв особенно неразбираем за мен философски пост. Според меойте наблюдения Rhapsody с техните приказки вплетени в текстовете май са ти най-любими. Няма нужда да казваш колко съм ограничен че знам кво ми харесва най-много. Не слушам само Crossover. Слушам Heavy(Judas, 'Tallica, Ахат), Thrash, Hardcore, Punk, Death, Neo... майната му дори ми харесват някои неща които са откровен hip-hop. Кой е ограничен сега? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Добре де. Искаш да ми кажеш, че няма нещо което да ти харесва повече от всичко друго? В такъва случай, един вид, нямаш мнение. Не, просто в даден момент бих се кефил на пауър, в друг - на блек и т.н. Зависи от посланието на музиката, което най-точно съответства на настроението ми... Затова и не мога да отговоря еднозначно. Добре де, разконспирира ме за Rhapsody. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе в интерес на истината...
.... ......... .... МНОГО ГОТИНО БИХМЕ ЕСТОНИЯ, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА ЗА ТОЯ БЕЗМИСЛЕН СПОР.... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен съм, смазахме ги!
![]() За спора - нали трябва да си чешем с нещо езиците (или май - пръстите... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
То аз май бях причината за спора..., но различни мнения, различни хора. Който както смята, всеки е свободен да избира своето мнение, просто казах какво ми е мнението за анкетата.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Nai se kefq na black metal-a
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:56 PM |