![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз си мисля че съществува от '94.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Mar 19 2004, 11:46 PM) Айде бе- кога му се даде гласност - и започнаха и чалгарчетата да го слушат дори, поне в България, питам? 98-ма / 99-а... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Mar 20 2004, 01:18 AM) Аз си мисля че съществува от '94. ako priemem Korn za pyrwi - da..но ако приемем че примерно Пронг са били нео-метъл -албума Beg To Differ е от 1990..преди това свирят траш !! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Helmet също.
За Prong: Beg To Differ не е нео... Как може да слушаш For Dear Life, Steady Decline или едноименната песен и да твърдиш че са нео. Това е як тежък метъъъъл!!! При това доста траш ориентиран. По-скоро от Prove You Wrong нататък... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 20 2004, 07:34 AM) Цитат(Твоя смерт @ Mar 19 2004, 11:46 PM) Айде бе- кога му се даде гласност - и започнаха и чалгарчетата да го слушат дори, поне в България, питам? 98-ма / 99-а... Ние почти винаги сме малко назад в модата,нали знаете... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
А пък блек никога не се е слушал в българия...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не! Никога! Какъв блек!?!?!? А и тоя форум просто не е пълен с хора които слушат Блек, нали? Никой, никога, никъде в България не слуша този адски непопулярен сред Българите стил! Никога не съм виждал някой с фанелка на блек група, защото в България Блек не се слуша. Дам! Така е! Много е така даже...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
к`во е т`ва съшнос?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Какво е това блек?Знам само грозде,което се казва така...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Подло е да ми се задават такива въпроси
![]() Все пак гласувах за прогресив, защото знаех, че сигурно не е събрал много гласове и естествено защото обожавам прогресив ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Sieg и Satyr, стига извращавали темата...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно,воине,всичко е наред...обсъждахме липсата на блекари....Ама пък истински блекари има доста...
п.п.Аве все се чудя дали ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Хм...предпочитам стила на Odor Mortis, Temnozor, Cristaline Darkness, Die Verbannten Kinder Evas, Sopor Aeternus, Forefather, Lord Wind, Hate Forest, Ashen Light, Pagan Reign, Bliskirnir, Black Altar, Bessat, Vesania, Svartahrid, Fihntroll, Thyrane, Tvangeste, Ceremonial Embrace, Moonfrost, Kvist, Children Of Gandalf, Nokturnal Dominium, Apostate, Nosferatos, Lux Occulta, Rignevond, Thy Grief, Lacrimosa, Frostmoon, Abigor, Dark Fortress, Azagatel, Astaroth, Sargeist, Nargaroth, Nova Generacia, Alkonost, Chernobog, Amber Asylum, Mork, Siebenburgen, Graveworm, Catamenia, Grimnir, Pagan Winter, Rossomahar, Fatal Embrace, Judas Iscariot, Liber Spiritum, Nokturne, Natura Spirit, Black Messiah, Dies Ater, Die Apocalyptichen Reiter, Horna, Fog, Black Witchery, Harvist, Belef, Druadan Forest, Woiner, Vallar, Old Weinds, Maniac Butcher, Samsas Traum, Lugubre, Drudkh, Heresiarh, Nargathrond, Der Gerwelt, Nebron, Art Inferno, Satarial, Ad Inferna, Epitaph Opera, Suidakra, Niroth, Helvetic Frost, London After Midnight, Clan Of Xymox, Corvus Corax, Penetralia, Inner Shrine, Sacradis, Naglfar, Furvus, Ataraxia, Winterthrone, Winter moon, Anorexia Nevrosa, Empyrium, Menhir, Juvenes, Nunslaughter, Eternity, Yyghdrasil, Ephel Duath, Gothic Sky, Skyclad, Dead Raven Choir, Fall of Empyrian, Fenris, Profanum, Ulver, Hatework, Luna Ad Noctum, Forest, Moonsorrow, Barathrum, Mystic Circle....оффф- омръзна ми да пиша....ще трябва да запълня още петнайсетина страници...
![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ясно е, че всички имаме по стотина и повече любими групи. Радват ме хора с богата музикална култура, но няма смисъл да правим чак такива списъци...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Аз и затова не продължих да пиша
![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
парад на яките имена на групи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на яките групи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 3-April 04 Потребител N: 445 ![]() |
добрият стар Heavy/Power Metal
и малко Sepultura,Pantera и Dimmu Borgir ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Няма Grind..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Най-накрая реших кой стил най-много ме радва - ПЪНК!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
няма грайнд,ама има хардкор,а гор-а,респективно грайнда са вид кор,както и хардкор-а,следователно феновете на грайнда трябва да гласуват за хардкор-а...
ХЪХ..какви размишления,чак аз си се чудя на безмозъчието. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хардкора е на светлинни години от грайнда.
Все пак има ограничен брой възможни отговори за анкетата. Посочете някой от основните стилове... Дета май е най-близо... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E как ще да няма нищо общо с кор-а,след като грайнда е един вид кор?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен ще е по-правилно ако гласува за Death вместо за хардкор.То просто само това ще е правилно в случая
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уф че съм коз и аз-то си пише ве-Други стилове...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
Пропуснали сте доста значими стилове...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
След като само 8 човека са гласували за друг стил значи няма нито един съществен пропуск.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Obituary @ Apr 10 2004, 09:48 PM) Пропуснали сте доста значими стилове... ![]() stana banalno ve4e v taq tema... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
хахаха грайнда е произлязъл от хардкора и пънка така че сте в голяма заблуда тия три стила имат много общо....
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това не го знаех...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 12:53 PM |