![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
Е вече го знаеш
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами аз горе го описах това,ама точно като за идиоти.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Apr 8 2004, 06:27 PM) няма грайнд,ама има хардкор,а гор-а,респективно грайнда са вид кор,както и хардкор-а,следователно феновете на грайнда трябва да гласуват за хардкор-а... ХЪХ..какви размишления,чак аз си се чудя на безмозъчието. OK сравни Last Days Of Humanity с която и да е хардкор банда ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз лично не мога...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
az pa ne moa si obesna otde tolkoz narod det slu6a hevi...naprao mi e adski neponqtno...nqkoi 6e bude li taka dobur da kaje v dva reda kvo mu namira tolko
![]() ![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат За мен това е музика, която по сила на внушението и непреходност не отстъпва по нищо на класиката. Класическият метъл е родоначалникът на всички по-късни течения в екстремната сцена - въобще приносът му е изумителен, макар някои хора да не си дават сметка, че без хеви метъл днес нямаше да има нито траш, нито блек, нито дет. Впечатляващо е експериментаторството на първите такива групи, тук е дефинирана и философията на безсмъртния метъл... Тук са най-великите вокалисти в музикалната история, както и едни от най-оригиналните инструменталисти. Не на последно място, това е изключително многопластова и емоционално заредена музика.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 20 2004, 01:52 PM) За мен това е музика, която по сила на внушението и непреходност не отстъпва по нищо на класиката. Класическият метъл е родоначалникът на всички по-късни течения в екстремната сцена - въобще приносът му е изумителен, макар някои хора да не си дават .................бла-бла........бла, бла бла............бла!!..........бла?...................БЛААааа..............ми бла-бла...... Понякога като чета постовете на Warrior Of Ice като този имам чувството, че е програмиран робот на който в случая му е зададена команда хеви метъл ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Казвам само каквото мисля...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Казваш му - Ми щото ме кефи! и готово хахаха
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кефи ме поради ред осъзнати причини; това, че някой може да има проблем с разбирането им, не е мой проблем.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
carpatsko ku4e .... ko pak sa izrqza be
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
в подобни теми само трябва някой да каже Heavy Metal Sux
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Carpathian_Wolf @ Apr 20 2004, 01:31 PM) az pa ne moa si obesna otde tolkoz narod det slu6a hevi...naprao mi e adski neponqtno...nqkoi 6e bude li taka dobur da kaje v dva reda kvo mu namira tolko ![]() ![]() ![]() Хубаво ме разсмя. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ти си на хиляда години - ясно е защо слушаш хеви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти на ум си дете - ясно защо не слушаш...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
\m/ t33ns f0r fr33 t1b3t!!!!! \m/
h00r4y!!!!!!1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 20 2004, 03:53 PM) Казвам само каквото мисля... ![]() Именно,точно това исках да питам.Как може да има хора които да слушат блек.Абсолютна пумия-неуки музиканти,тъпи вокали,някви бързи кардани,абсолютна безидейност в музиката...? -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сатире, на провокации като твоята не отговарям...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Apr 26 2004, 09:48 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 20 2004, 03:53 PM) Казвам само каквото мисля... ![]() Именно,точно това исках да питам.Как може да има хора които да слушат блек.Абсолютна пумия-неуки музиканти,тъпи вокали,някви бързи кардани,абсолютна безидейност в музиката...? А така... и се повтаря едно и също -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
тая тема за да става СКУЧНА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Apr 26 2004, 08:48 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 20 2004, 03:53 PM) Казвам само каквото мисля... ![]() Именно,точно това исках да питам.Как може да има хора които да слушат блек.Абсолютна пумия-неуки музиканти,тъпи вокали,някви бързи кардани,абсолютна безидейност в музиката...? Да бе и всички дето се занимават с блек са вещери,а от това пряко следва,че са педераси... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 21 2004, 06:25 AM) Ти си на хиляда години - ясно е защо слушаш хеви. e ti dobre li si-za heavy-to vyzrast nqma-az naprimer sym na 17 i imam kupi6ta heavy,a sym po4nal ot 8 godi6en s heavy i malko thrash...vyob6te ne e tova-mnogo sa mi sme6ni tiq istorii na nu fenovete kakto i na black i death deto samo pliuqt po heavy-to i vikat 4e bilo s myrka6ti kitarki i samo dyrtaci go slu6ali.Znae6 li kakvo te syvetvam-otidi na Judas ili ako ne moje6 da si go pozvoli6-na U.D.O. i vij 4e mladite sa ogromna masa i obiknoveno te pravqt nai-interesnoto ot strana na publikata kato povedenie... ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav za vsi4ki true metallers s DARK ANGEL - The Promise Of Agony ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще отида на Judas и без тва. Не се притеснявай за мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сеп, няма смисъл! Халфорд се прикрива, че е гей, а барабаниста му няма да идва... с други думи... пак няма никой известен да те такова... мухахахахах... друго си е Леми (а с тва ме бъзика бгм, а не ти май...)...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 27 2004, 08:35 PM) Да бе и всички дето се занимават с блек са вещери,а от това пряко следва,че са педераси... Абсолютно точно, Зиги. Аз съм педал, явно. Че то явно и ти си педал, така че можем и да се разберем. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Да аз съм педал и тва секи го знае |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
Гледам тука сте почнали некви спорове и се отклонявате бавно бавно
![]() Слушам доста голям спектър от жанрове, като почнем от heavy/power та чак до black ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Stormlord
![]() най после някои да спомене моята любима банда !! Стормлорд са изроди .. свирят много яко .. епично .. но и същевременно блек |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 2-May 04 Потребител N: 476 ![]() |
Black Metal -
![]() Neo Metal - ![]() -------------------- Всяка гадост носи радост. Нивга не е късно да направиш мръсно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Black Metal
![]() Чалга ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 02:39 AM |