![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Apr 26 2004, 08:48 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 20 2004, 03:53 PM) Казвам само каквото мисля... ![]() Именно,точно това исках да питам.Как може да има хора които да слушат блек.Абсолютна пумия-неуки музиканти,тъпи вокали,някви бързи кардани,абсолютна безидейност в музиката...? Да бе и всички дето се занимават с блек са вещери,а от това пряко следва,че са педераси... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 21 2004, 06:25 AM) Ти си на хиляда години - ясно е защо слушаш хеви. e ti dobre li si-za heavy-to vyzrast nqma-az naprimer sym na 17 i imam kupi6ta heavy,a sym po4nal ot 8 godi6en s heavy i malko thrash...vyob6te ne e tova-mnogo sa mi sme6ni tiq istorii na nu fenovete kakto i na black i death deto samo pliuqt po heavy-to i vikat 4e bilo s myrka6ti kitarki i samo dyrtaci go slu6ali.Znae6 li kakvo te syvetvam-otidi na Judas ili ako ne moje6 da si go pozvoli6-na U.D.O. i vij 4e mladite sa ogromna masa i obiknoveno te pravqt nai-interesnoto ot strana na publikata kato povedenie... ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav za vsi4ki true metallers s DARK ANGEL - The Promise Of Agony ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз ще отида на Judas и без тва. Не се притеснявай за мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сеп, няма смисъл! Халфорд се прикрива, че е гей, а барабаниста му няма да идва... с други думи... пак няма никой известен да те такова... мухахахахах... друго си е Леми (а с тва ме бъзика бгм, а не ти май...)...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 27 2004, 08:35 PM) Да бе и всички дето се занимават с блек са вещери,а от това пряко следва,че са педераси... Абсолютно точно, Зиги. Аз съм педал, явно. Че то явно и ти си педал, така че можем и да се разберем. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() Да аз съм педал и тва секи го знае |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
Гледам тука сте почнали некви спорове и се отклонявате бавно бавно
![]() Слушам доста голям спектър от жанрове, като почнем от heavy/power та чак до black ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Stormlord
![]() най после някои да спомене моята любима банда !! Стормлорд са изроди .. свирят много яко .. епично .. но и същевременно блек |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 2-May 04 Потребител N: 476 ![]() |
Black Metal -
![]() Neo Metal - ![]() -------------------- Всяка гадост носи радост. Нивга не е късно да направиш мръсно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Black Metal
![]() Чалга ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Хехе, оптимист....
Някога един велик човек написа: "Heavy Metal is the law That keeps us all united free, A law that shelters Earth & Hell, Heavy Metal can't be beat by any dinasty, We're all wizards fighting with our spells!" Е, за мен всичко е ясно. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това с не метъла не беше особено умно,но...както и да е
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 3 2004, 01:16 AM) Цитат(Troll @ May 2 2004, 08:41 PM) Black Metal - ![]() Neo Metal - ![]() Black Metal ![]() Чалга ![]() Чалга ![]() Рап ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 3 2004, 07:07 AM) Хехе, оптимист.... Някога един велик човек написа: "Heavy Metal is the law That keeps us all united free, A law that shelters Earth & Hell, Heavy Metal can't be beat by any dinasty, We're all wizards fighting with our spells!" Е, за мен всичко е ясно. Като гледам маньоварския ти подпис...."heavy metal is nothing but another way to be pretty cool before the chicks in our times..." -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 6 2004, 07:47 PM) Като гледам маньоварския ти подпис...."heavy metal is nothing but another way to be pretty cool before the chicks in our times..." "...and black metal is nothing but another way to look evil and impressive and in short - be pretty cool before the chicks in our times" ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
хаха кефим се ..колко са tr00 последните две реплики
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
T00ne3s b3y00nd y4' w1ld3st dr34ms....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 479 ![]() |
Аз обожавам Gothic-а, но го няма за съжаление....
![]() Освен него - Power, Progressive, по-рядко Death. Не се ограничавам в един стил... -------------------- Through rain & stormy weather
Shall always be together Together here forever |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Mistress @ May 7 2004, 08:54 AM) Аз обожавам Gothic-а, но го няма за съжаление.... ![]() Освен него - Power, Progressive, по-рядко Death. Не се ограничавам в един стил... ми то принципно така си и трябва, Mistress ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 479 ![]() |
Цитат(Curse The Gods @ May 7 2004, 10:52 AM) ми то принципно така си и трябва, Mistress ![]() Тогава трябваше да има възможност "всички" ![]() -------------------- Through rain & stormy weather
Shall always be together Together here forever |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Doom Metal, Мелодичен Death
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 6 2004, 05:47 PM) Цитат(The Metal Dragon @ May 3 2004, 07:07 AM) Хехе, оптимист.... Някога един велик човек написа: "Heavy Metal is the law That keeps us all united free, A law that shelters Earth & Hell, Heavy Metal can't be beat by any dinasty, We're all wizards fighting with our spells!" Е, за мен всичко е ясно. Като гледам маньоварския ти подпис...."heavy metal is nothing but another way to be pretty cool before the chicks in our times..." Ееее, подписът си е класика вече. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 21-May 04 Потребител N: 492 ![]() |
GRINDCORE - all; Matal - DEATH METAL; Hardcore - METALCORE!
![]() -------------------- FuCK, KiLL & BuRy...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Κωο ωι πθκα ωσυσητνοστ?Νε ε λι ωαξνοτο δα ε μεταλ ωσε πακ...Ωσε σι μισλια ψηε βρατστωοτο νι ε τωυρδε ραζεδινεννο ι ιμεννο ζαραδι τοωα νιαμα δα προσπεριρα νικογα ι ωιναγι σητε σμε μαλψινστωο...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почти прочетох какво си написал, но много трудно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гърците са били врагове на славяните
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То всички са врагове на гърците...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поправи ме ако греша, но тва да им знаеш азбуката и пишеш на нея, не значи още нито че пишеш на езика, нито че си го научил особено.
А иначе митологията на гърците си е яка, ма още по-яки са някои произведения по нея. Trojan war rulzZz. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 25 2004, 11:24 PM) Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците... Не знаех, че се интересуваш и от това... подсети ме някой път да завържем някъв спор на таз тема ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 11:56 PM |