![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Doom Metal, Мелодичен Death
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 6 2004, 05:47 PM) Цитат(The Metal Dragon @ May 3 2004, 07:07 AM) Хехе, оптимист.... Някога един велик човек написа: "Heavy Metal is the law That keeps us all united free, A law that shelters Earth & Hell, Heavy Metal can't be beat by any dinasty, We're all wizards fighting with our spells!" Е, за мен всичко е ясно. Като гледам маньоварския ти подпис...."heavy metal is nothing but another way to be pretty cool before the chicks in our times..." Ееее, подписът си е класика вече. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 21-May 04 Потребител N: 492 ![]() |
GRINDCORE - all; Matal - DEATH METAL; Hardcore - METALCORE!
![]() -------------------- FuCK, KiLL & BuRy...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Κωο ωι πθκα ωσυσητνοστ?Νε ε λι ωαξνοτο δα ε μεταλ ωσε πακ...Ωσε σι μισλια ψηε βρατστωοτο νι ε τωυρδε ραζεδινεννο ι ιμεννο ζαραδι τοωα νιαμα δα προσπεριρα νικογα ι ωιναγι σητε σμε μαλψινστωο...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Почти прочетох какво си написал, но много трудно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Гърците са били врагове на славяните
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То всички са врагове на гърците...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Поправи ме ако греша, но тва да им знаеш азбуката и пишеш на нея, не значи още нито че пишеш на езика, нито че си го научил особено.
А иначе митологията на гърците си е яка, ма още по-яки са някои произведения по нея. Trojan war rulzZz. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 25 2004, 11:24 PM) Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците... Не знаех, че се интересуваш и от това... подсети ме някой път да завържем някъв спор на таз тема ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
mai sum pisal veche tuk .. ama spokoino moga da otbeleja che heavy metula shte e jiv vechno
![]() ![]() nqma da se sturpia i shte kaja che DEATH metula e pulna idiotshtina ! da jivee black-a! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
The_Burnt_Hell
ne moga da sum po suglasen s teb.... ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам, за разлика от доброто старо хеви, на блека му трябват такива пожелания, щот хич не е ясно ше живее ли, няма ли
![]() За death по-прав не можеше да си. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Κωο ωι πθκα ωσυσητνοστ?Νε ε λι ωαξνοτο δα ε μεταλ ωσε πακ...Ωσε σι μισλια ψηε βρατστωοτο νι ε τωυρδε ραζεδινεννο ι ιμεννο ζαραδι τοωα νιαμα δα προσπεριρα νικογα ι ωιναγι σητε σμε μαλψινστωο... ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат Мдам, за разлика от доброто старо хеви, на блека му трябват такива пожелания, щот хич не е ясно ше живее ли, няма ли ![]() ![]() Heavy - 20+ години Black - 10+ години Май и двете си живеят с пълна сила... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, ама тук си говорим за далеееееееееееееееееееееееееееееееееечното бъдеще, когато хеви метъла пак ще е в разцвета на силите си, а много от останалите ще са само блед спомен
![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На предишния ти пост не се смях, за разлика от на този...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
сега искам да запитам нещо :
защо си мислите че цял стил в музиката може да изчезне след години ? от ерата на рока са останали велики групи от дарк уейва са останали депеш моуд от хеави метъла в историята ще останат велики групи от блека и дета също .... НЯМа идиотска музика има кофти приемници за определена музика ... а ако някои ми каже 4е има стил в музиката в които няма поне една добра песен наистина ще му се измея |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И сега какво излиза?
Да слушаме хеви,защото само този стил ще остане в бъдещето ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат а ако някои ми каже 4е има стил в музиката в които няма поне една добра песен наистина ще му се измея Измей се... хехех! Хевито го кара най-вече на спомени. Колкото и да не харесвам блека признавам че в момента е в силата си. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Знаете ли? Има МНОГО време да се говори... блек/дет имат БЪДЕЩЕ а Хевито има минало... има и бъдеще, но до голяма степен е изчерпан. Не напълно... има какво ново да се измисли, но то няма да е ЧИСТ хеви. Ще има по-мелодични, по твърди направления, но... ИМА МНОГО ВРЕМЕ да се говори.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ May 28 2004, 07:18 PM) .... блек/дет имат БЪДЕЩЕ а Хевито има минало... има и бъдеще, но до голяма степен е изчерпан. Не напълно... има какво ново да се измисли, но то няма да е ЧИСТ хеви. Ще има по-мелодични, по твърди направления, но.... Това пък как го измисли? Мое лично мнение е това, но мисля, че в историята то се е доказало многократно: Няма изкуство, което да се е или да е възможно да се изчерпи. Ако искаш да ме убедиш, че хеви метъла не е изкуство, това е друг въпрос, но аз предлагам първо да убедим чалгарите и рапърите, че т'ва тяхното не е, пък тогава.... alpha prime, в МУЗИКАТА (в истинския смисъл на тая така изстрадала дума) - не, но на други места - спорен въпрос. А за тия, дето им е много смешно, ще подчертая специално, че предишният ми пост завършваше с широка усмивка, което идеше да подскаже, че в него имаше ирония. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
В този няма, но пак е смешен. Това как ти се струва?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Струва ми се като че си ял нещо смешно за закуска.
-------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Abe hora stiga s toia Black Metul (
![]() ![]() H...E...A...V...Y e istinata ![]() are ne se karaite poveche ... i piite poveche ![]() bira razbira se ![]() ![]() i se kefete na jivota... mnogo seriozno zapochnah da govoria neshto ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Vseki moje da si slu6a kakvoto iska,za6toto az moga da ti kaja naprimer:
Stiga s toq Heavy Metal! Samo Black Metal! Da ama nqma da ti kaja taka ![]() -------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 29 2004, 02:36 PM) Abe hora stiga s toia Black Metul ( ![]() ![]() H...E...A...V...Y e istinata ![]() are ne se karaite poveche ... i piite poveche ![]() bira razbira se ![]() ![]() i se kefete na jivota... mnogo seriozno zapochnah da govoria neshto ![]() ![]() ![]() Това ли е най-сериозното, което можеш да кажеш? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле само кои групи си изброил за Black....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ May 27 2004, 07:23 PM) Цитат(Knjaz Varggoth @ May 25 2004, 11:24 PM) Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците... Не знаех, че се интересуваш и от това... подсети ме някой път да завържем някъв спор на таз тема ![]() Щурм,аз не просто се интересувам от това,аз съм ужасно луд фен... Трудно ще намериш по-голям фен от мен... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе ^, аз.
![]() Абе.... хора, дайте да не го обръщаме по-добре на спор между блек и хеви металисти. Не е културно. Аз се научих да признавам блек и дет, значи и вие все някак ще се примирите със съществуването на хевито и с това, че много хора го предпочитат. Аре, peace, brothers of metal, без значение какъв. ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 30 2004, 06:51 AM) brothers of metal Може ли - brothers of metal и sisters of mercy? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:53 AM |