![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 28 2004, 07:18 PM) .... блек/дет имат БЪДЕЩЕ а Хевито има минало... има и бъдеще, но до голяма степен е изчерпан. Не напълно... има какво ново да се измисли, но то няма да е ЧИСТ хеви. Ще има по-мелодични, по твърди направления, но.... Това пък как го измисли? Мое лично мнение е това, но мисля, че в историята то се е доказало многократно: Няма изкуство, което да се е или да е възможно да се изчерпи. Ако искаш да ме убедиш, че хеви метъла не е изкуство, това е друг въпрос, но аз предлагам първо да убедим чалгарите и рапърите, че т'ва тяхното не е, пък тогава.... alpha prime, в МУЗИКАТА (в истинския смисъл на тая така изстрадала дума) - не, но на други места - спорен въпрос. А за тия, дето им е много смешно, ще подчертая специално, че предишният ми пост завършваше с широка усмивка, което идеше да подскаже, че в него имаше ирония. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В този няма, но пак е смешен. Това как ти се струва?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Струва ми се като че си ял нещо смешно за закуска.
-------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Abe hora stiga s toia Black Metul (
![]() ![]() H...E...A...V...Y e istinata ![]() are ne se karaite poveche ... i piite poveche ![]() bira razbira se ![]() ![]() i se kefete na jivota... mnogo seriozno zapochnah da govoria neshto ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Vseki moje da si slu6a kakvoto iska,za6toto az moga da ti kaja naprimer:
Stiga s toq Heavy Metal! Samo Black Metal! Da ama nqma da ti kaja taka ![]() -------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 29 2004, 02:36 PM) Abe hora stiga s toia Black Metul ( ![]() ![]() H...E...A...V...Y e istinata ![]() are ne se karaite poveche ... i piite poveche ![]() bira razbira se ![]() ![]() i se kefete na jivota... mnogo seriozno zapochnah da govoria neshto ![]() ![]() ![]() Това ли е най-сериозното, което можеш да кажеш? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Леле само кои групи си изброил за Black....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 27 2004, 07:23 PM) Цитат(Knjaz Varggoth @ May 25 2004, 11:24 PM) Ами аз го говоря този език и го уча от както се занимавам с митологията на гърците... Не знаех, че се интересуваш и от това... подсети ме някой път да завържем някъв спор на таз тема ![]() Щурм,аз не просто се интересувам от това,аз съм ужасно луд фен... Трудно ще намериш по-голям фен от мен... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе ^, аз.
![]() Абе.... хора, дайте да не го обръщаме по-добре на спор между блек и хеви металисти. Не е културно. Аз се научих да признавам блек и дет, значи и вие все някак ще се примирите със съществуването на хевито и с това, че много хора го предпочитат. Аре, peace, brothers of metal, без значение какъв. ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 30 2004, 06:51 AM) brothers of metal Може ли - brothers of metal и sisters of mercy? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 30 2004, 08:51 AM) Хехе ^, аз. ![]() Абе.... хора, дайте да не го обръщаме по-добре на спор между блек и хеви металисти. Не е културно. Аз се научих да признавам блек и дет, значи и вие все някак ще се примирите със съществуването на хевито и с това, че много хора го предпочитат. Аре, peace, brothers of metal, без значение какъв. ![]() ![]() НАУЧИЛ си се да признаваш едни от най-разпорстранените стилове в момента бреййй.Пък и кой е казал,че ние не признаваме Heavy-то.Колкото и да не го обичам този стил ако не беше той нямаше да има нито Thrash,нито Black и Death.Пък и естествено е да има почитатели както и всеки един от изброените стилове... BTW това Peace страшно ме дразни.Не сме хипита или пък прости рапъри все пак.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 30 2004, 10:57 AM) Цитат(The Metal Dragon @ May 30 2004, 06:51 AM) brothers of metal Може ли - brothers of metal и sisters of mercy? Моя смерт - смятам че думата трябва да бъде Brothers of Mettle and Sisters of Mercy,защото mettle знаеш какво значи предполагам. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат BTW това Peace страшно ме дразни.Не сме хипита или пък прости рапъри все пак.... Значи щом сме мега-умни метълисти няма мир и ще се трепаме така ли? Hippies >>>>> hip-hoppers >>>>> rappers>>>>>>> rapers >>>>> you -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 30 2004, 03:00 PM) НАУЧИЛ си се да признаваш едни от най-разпорстранените стилове в момента бреййй.Пък и кой е казал,че ние не признаваме Heavy-то.Колкото и да не го обичам този стил ако не беше той нямаше да има нито Thrash,нито Black и Death.Пък и естествено е да има почитатели както и всеки един от изброените стилове... BTW това Peace страшно ме дразни.Не сме хипита или пък прости рапъри все пак.... За мен лично това, че е много разпространен, не означава абсолютно нищо (критериите ми за музика са съвсем други), освен, че е по-рационално да го приема. Не визирах теб като 'не признаващ хеви' (ще загърбя скоро поговорката 'гузен негонен....', защото може да предизвика конфликти тук), но останах с впечатлението просто, че има и такива хора. И.... бай да вей, аз ще се гордея ако някой ме обяви за хипи. (не пуша трева, става въпрос за самата идея) Не разбрах обаче какво общо имат тъпите и прости рапъри с хипи-движението. Князе, мерси за поправката, резонно; аз просто си цитирах. Сеп, сакън, недей са влюбва, щот говорят, че било като да си луд. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
mnogo me drazni niakoi kato kaje пийс мен parvo shtoto ne e na balgarski a az se pak sam bulgarin i da mi kajat пийс мен mi e se edno na niakoi amerikanec da mu kajesh ко стаа ве браточка
puk i e strashno tupo iztarkano i raparsko -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене пък ме дразни че слушате тъпа музика и пишете подобни тъпи неща.
КАКВО КАТО Е РАПЪРСКО БЕ ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!! По-смешни сте от рапърчетата. От мен да знаете. Те поне не се мислят за много умни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sadistic @ Jun 1 2004, 08:58 PM) mnogo me drazni niakoi kato kaje пийс мен parvo shtoto ne e na balgarski a az se pak sam bulgarin i da mi kajat пийс мен mi e se edno na niakoi amerikanec da mu kajesh ко стаа ве браточка puk i e strashno tupo iztarkano i raparsko Това, казано от някой, когото дори го мързи да пише на кирилица, ми звучи толкова безкрайно смешно, че чак трагично. Държа освен това да отбележа, че има неща, които никога не се изтъркват. И че рапърите нямат нищо общо с тази идея. Колко пъти да го кажа, за да схванете бе, хора?! -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
не, бе не... ние сме зли метъли и мразим рапърите. А те казват "пийс"... ни е повръщаме като го чуем тва... Щото е метълско да мразиш рапърски те хеща. Хъ-хъ...хъхъхъхъ!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхъ-мхъ, и аз мразех рапърите навремето, шот съм метъл. Е, сега мразя само рапа, шот някои хора, кво да ги праиш....
Все пак ако рапърите разпраят пииииииийс, то или е защото само им се привиждат котки, или защото просто са го изплагиатствали от добрите стари хипита. А кат говорим за хипита, те скоро се събират на Варна.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Oh no! I see hippies! There's so many of them. They wanna save the world but they just lie and smoke weed! Oh no! Help!....*wakes up* - Eric Cartman in his sleep
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
да мразиш други стилове е тъпо, мразят се хората, не стиловете
![]() ![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мойте фланелки не могат да ги разчетат и обикновенно казват само "Честита фланелка!"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не разбра че на моята фланелка пише Ноктурнал Мортум... Тя имаше обикновеното лого,но то само аз го разчитам това лого, а е толкова лесно...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Phoebe @ Jun 2 2004, 06:48 PM) да мразиш други стилове е тъпо, мразят се хората, не стиловете ![]() ![]() ![]() Кое му е тъпото?! Щом можеш да обичаш един стил, значи може и да мразиш друг! И аз се дразня кат ми цитират много дълбокобезсмислените рапърски текстове, ама fight fire with fire в края на краищата! Кат ти се заяждат, ако ти се заяжда, заяждай се и ти, а ако ли не - отминаваш с достойнство; те заяждачите, като видят, че си имат работа с интелигентни същества, които не се хващат за всяка тъпост, им писва и престават. Knjaz, _SiegfrieD_, що ли се сещам за онова за блека??? Няма лошо де, надписите може да не се четат много, но пък са красиви. ![]() Сеп, все пак казах, че не пуша трева. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Част от красотата им е в това,че не се четат.
А какво за блека се сещаш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Тва си е вярно. Тея логота са много яки.
Цитат Сеп, все пак казах, че не пуша трева. Аз също. Цитат ама fight fire with fire в края на краищата! Кат ти се заяждат, ако ти се заяжда, заяждай се и ти, а ако ли не - отминаваш с достойнство Тва е по-скоро fight fire with нищо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 5 2004, 08:18 AM) Цитат Сеп, все пак казах, че не пуша трева. Аз също. Цитат ама fight fire with fire в края на краищата! Кат ти се заяждат, ако ти се заяжда, заяждай се и ти, а ако ли не - отминаваш с достойнство Тва е по-скоро fight fire with нищо. Браво на теб, т'ва е хубаво. Както предполагам се досещаш това 'fight fire with fire' се отнасяше до първата част. Все пак препоръчвам втората, ако не си много, ама много ядосан. Цитат А какво за блека се сещаш? Това. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми това са ми правилата,по който живея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еееееее, честито!
Обзалагам се, че успяваш да си едновременно мрачна и зловеща. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 01:47 PM |