![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 2 2004, 02:30 PM) И не мисля, че има много общо между Rhapsody и Manowar ![]() ![]() Муахаха... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 2 2004, 02:16 PM) Цитат(abductor @ Sep 2 2004, 01:50 PM) А?! Ами Рапсоди не са ли хеви-метъли? А, пауър метъл били... Ми то не е ли едно и също? ![]() Ми не, представи си... ![]() Благодаря, Warrior ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да да съм първия който ще те предопреди, че спориш с жива енциклопедия на метъл жанровете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Между другото Manowar е първата пауър метъл група въобще...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Добре. Добре! ДОБРЕ!!!
![]() ![]() Вдигам бяло знаме! ![]() ![]() ![]() Дайте да пийнем по едно в знак на примирие ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 2 2004, 02:30 PM) [че минах от рап на Cannibal i MDB... Това не те ли учудва? ![]() Аз пък минах от Rammstein на Gorgoroth и Marduk ![]() ![]() ![]() ![]() Съжалявам,но няма нищо учудващо.Такива в днешно време с лопата да ги ринеш,за съжаление... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз нещо не разбрах:
-Какви ги ринеш с лопата? -Какво съжаляваш там некви? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Образно казано
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
POWER METAL for the BraveHearts!!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Well we are cowards then
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Who said this?
Не, BraveHeart ми е любимия филм ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Cowards for life...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
taq tema jiowa li e oshte ebati
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Цитат(Zdravko Peev @ Sep 4 2004, 04:36 PM) Не, BraveHeart ми е любимия филм ![]() ![]() Личи си по аватара ![]() Ако не съм споменал харесвам heavy и power най много:) -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 25-September 04 Потребител N: 617 ![]() |
Progressive metal lives in me.
![]() -------------------- Всеки мрази красивите и умните!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Баси дъртата, опс зряла исках да кажа, тема.
![]() ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Neo metal, alternative rock, hard core, punk... ot "klasi4eskiqt" metal predpo4itaniqta mi opredeleno sa na stranata na power/speed v liceto na Blind Guardian.
primerni grupi - Blind Guardian, Metallica (4erniqt album nai-ve4e), Godsmack, Puddle Of Mudd, Disturbed, Staind, Offspring, Green Day (pri po-osobeno nastroeniq), Rob Zombie i mnogo drugi -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Green Day (pri po-osobeno nastroeniq \![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Хард Рок ... не знам що го няма
![]() зат'ва гласувах за "хеви" ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Цитат(SteelWarrior @ Sep 8 2004, 07:53 PM) Цитат(Zdravko Peev @ Sep 4 2004, 04:36 PM) Не, BraveHeart ми е любимия филм ![]() ![]() Личи си по аватара ![]() Ако не съм споменал харесвам heavy и power най много:) Между другото и на мен това ми е любимият филм....... ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Еми хора аз честно казано всичко мога да слушам..бе аз съм мултифункционална.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Boje mili...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Oct 12 2003, 05:48 PM) Цитат Тоя глагол "гепих" за приятелка хич не ми се нрави нещо... АБСОЛЮТНО! И на мен не ми харесва, но в случая... абе просто го използвах. Както не ми се нрави и думата "гадже". Цитат Слава на Сатаната ... и неговите последователи. Moje li samo da vi popitam vie kato satanisti li se izjivqvate ili kato kakvi che neshto ne sa mi qsni tiq tumni debri sataninski ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Да.Ние принадлежим към тайно сатанинско общество |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Всички без нео - демек ония американски псевдо групички като Лимп Бискит например!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 30 2004, 10:45 PM) Да.Ние принадлежим към тайно сатанинско общество Mi ai pokanete me i mene v tva taino obshtestvo da vida i az za kvo ide rech znae li si moje i na men da mi haresa,puk i da ne mi haresa pone shte znam kakvo e to tui Satanizum i za kakvo se bori.A ako i tva ne shvana pone po nqkoq bira da oburnem. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали е тайно. Не може току така да се допускат външни лица
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
I kvo sq izpit li trqbva da mina. Ako e tva pak sum saglasen. 4x100 bez meze razni takiva kazvai samo i shte se opitam.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Ами аз съм по рокчетата главно
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 07:25 PM |