![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Simon-Philips @ Nov 1 2004, 01:36 AM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 30 2004, 10:45 PM) Да.Ние принадлежим към тайно сатанинско общество A ako i tva ne shvana pone po nqkoq bira da oburnem. ![]() Тц... направо пикник ще си направят с теб... ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Прогресив на власт.
-------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Markirah Black no slusham predimno Black i Thrash i malko death metal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Oct 23 2004, 02:23 PM) Даже понякога слушам метъл след тва Джамовете за разнообразие SPARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-November 04 Потребител N: 676 ![]() |
Слушам повечето от изброените стилове, както и група други. Все пак си падам по по-мелодичните неща с текстове насочващи към скръб и самоубийство...ех друго си е да си сдухан
![]() -------------------- ...how can you walk across that broken bridge...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 30-November 04 Потребител N: 678 ![]() |
Мда... Неприятно да се ограничиш с един отговор при положение е почти невъзможно да се ограничиш с един стил. Аз съм по по-новите пънкове, траш, индустриала, готик и защо по дяволите няма Грънч-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
Gothic
Folk Metal i razni drugi ot koito surceto mi rezonira! -------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Венци въобще не ми божечкай...да не си отварям устата аз.. SPARK Пък и какво толкова човек има нужда от разнообразие,и аз мислех че цял живот мога да слушам Nightwish,само дето Rammstein нещо ги замених наскоро...ем такъв е живота
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Death Angel, слушаш ли Death Angel?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 6-October 04 Потребител N: 626 ![]() |
progressive, goth, doom, classical, ambient, death ......и още доста други
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 11 2004, 10:22 AM) Death Angel, слушаш ли Death Angel? каквооо трябва да слушам..???? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(of fading light @ Dec 13 2004, 01:59 PM) goth, doom, classical, ambient, ......и още доста други ![]() uihuuu ve4e sme klan -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
ами всичко, което е под 30-beats-per-minute...главно doom, но от време на време има някакви miscellaneous songs.
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз слушам предимно Heavy,Trash & Punk.Но има доста групи,които не влизат в тези стилове а си ги харесвам и слушам!Според мен е доста ограничено да се затвориш в един стил и само него да слушаш!Нали трябва да има и някакво развитие все пак.Нека се приема от всеки както му е изгодно!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jan 11 2005, 05:46 PM) Според мен е доста ограничено да се затвориш в един стил и само него да слушаш!Нали трябва да има и някакво развитие все пак. Аха! ![]() Предпочитани от мен все пак - heavy-power, trash, death (melodic)...И обичам много т.нар. progressive! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Vsqkakuv Metal...Nai-mnogo slu6am Black,no e absurd da se ograni4a samo v nego.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
предимнo хеви
ама и другите не са за испускане..........като гледам тука има доста блекари ![]() то лошо неа де -------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да,3-4-ма
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
Black [ 36 ]
е да де 3-4 са ![]() -------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Зависи какво човек разбира под Black
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
A аз от тоя и от още един форум понаучих доста интересни и нови за мен групи!И то от всичките разновидности на метъла!Добре е да ги има тези форуми,за да се научават нови неща!Дет се вика-ОГРАМОТЯВАНЕТО Е МАЙКА НА ЗАТЪПЯВАНЕТО!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
tova sys Stila e malko neumestno. slusham pochti vsichko ot izbroenoto plus oshte pone dva pyti po-tolkova ot neizbroenoto. zavisi ot chasa i ot vremeto navyn.
vazhnoto e da s hys. a ne da e njakoja razvlachena ligotia. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Номер едно за мене си е траша може и някои яки хеви групи, също малко дет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(Almanah @ Feb 7 2005, 09:15 PM) В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави! ![]() И аз го намирам за крайно тъпо и смешно, ама.... -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Feb 13 2005, 11:51 PM) Цитат(Almanah @ Feb 7 2005, 09:15 PM) В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави! ![]() И аз го намирам за крайно тъпо и смешно, ама.... То в този форума има точно 3-4 блекари, както каза Зигфрийд, независимо,че куцо и сакато викало за блека... защо пък не, нали? Простотии... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Лошото е,че доста хора се отказаха от тази музика именно заради това роене и сливане между стиловете.... fuck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
glasuvah za death! no po princip slu6am i trash
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Feb 16 2005, 03:23 AM) Лошото е,че доста хора се отказаха от тази музика именно заради това роене и сливане между стиловете.... fuck you Мен по-скоро някои фенове биха ме отказали,отколкото стиловото разслоение,което не ми пречи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:42 AM |