![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 11 2004, 10:22 AM) Death Angel, слушаш ли Death Angel? каквооо трябва да слушам..???? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(of fading light @ Dec 13 2004, 01:59 PM) goth, doom, classical, ambient, ......и още доста други ![]() uihuuu ve4e sme klan -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
ами всичко, което е под 30-beats-per-minute...главно doom, но от време на време има някакви miscellaneous songs.
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз слушам предимно Heavy,Trash & Punk.Но има доста групи,които не влизат в тези стилове а си ги харесвам и слушам!Според мен е доста ограничено да се затвориш в един стил и само него да слушаш!Нали трябва да има и някакво развитие все пак.Нека се приема от всеки както му е изгодно!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jan 11 2005, 05:46 PM) Според мен е доста ограничено да се затвориш в един стил и само него да слушаш!Нали трябва да има и някакво развитие все пак. Аха! ![]() Предпочитани от мен все пак - heavy-power, trash, death (melodic)...И обичам много т.нар. progressive! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Vsqkakuv Metal...Nai-mnogo slu6am Black,no e absurd da se ograni4a samo v nego.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
предимнo хеви
ама и другите не са за испускане..........като гледам тука има доста блекари ![]() то лошо неа де -------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да,3-4-ма
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 7-February 05 Потребител N: 734 ![]() |
Black [ 36 ]
е да де 3-4 са ![]() -------------------- ![]() може да съм грозен,но за сметка на това съм и тъп |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Зависи какво човек разбира под Black
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
A аз от тоя и от още един форум понаучих доста интересни и нови за мен групи!И то от всичките разновидности на метъла!Добре е да ги има тези форуми,за да се научават нови неща!Дет се вика-ОГРАМОТЯВАНЕТО Е МАЙКА НА ЗАТЪПЯВАНЕТО!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
tova sys Stila e malko neumestno. slusham pochti vsichko ot izbroenoto plus oshte pone dva pyti po-tolkova ot neizbroenoto. zavisi ot chasa i ot vremeto navyn.
vazhnoto e da s hys. a ne da e njakoja razvlachena ligotia. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Номер едно за мене си е траша може и някои яки хеви групи, също малко дет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(Almanah @ Feb 7 2005, 09:15 PM) В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави! ![]() И аз го намирам за крайно тъпо и смешно, ама.... -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Feb 13 2005, 11:51 PM) Цитат(Almanah @ Feb 7 2005, 09:15 PM) В последно време това понятие стана твърде разтегливо,което на мен лично никак не ми се нрави! ![]() И аз го намирам за крайно тъпо и смешно, ама.... То в този форума има точно 3-4 блекари, както каза Зигфрийд, независимо,че куцо и сакато викало за блека... защо пък не, нали? Простотии... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Лошото е,че доста хора се отказаха от тази музика именно заради това роене и сливане между стиловете.... fuck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
glasuvah za death! no po princip slu6am i trash
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Feb 16 2005, 03:23 AM) Лошото е,че доста хора се отказаха от тази музика именно заради това роене и сливане между стиловете.... fuck you Мен по-скоро някои фенове биха ме отказали,отколкото стиловото разслоение,което не ми пречи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами те тези фенове са фенове и на разслоеният блек бре Зиг!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Пънк за туй гласувах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Турбо Фолк...
Heavy/Power, гласувах. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Определено не мога да отговоря съвсем едностранно.
Най-вече готик слушам. Блек и Дет, когато съм в съответното настроение. -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() При мен си зависи от компанията- понеже повечето ми приятели слушат house и techno няма какво да правя.... ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Гласувах за Heavy/Power, ама слушкам и доста Готик
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ехх ... пусти му готик.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
malko sum razdvoena...slu6am dosta Heavy,no i dosta Black..vse pak glasuvah za Black(v momenta toi zaema po glavno mqsto v glavata mi)
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 16-June 05 Потребител N: 835 ![]() |
NU METAL RULEZ! SLIPKNOT SA VELIKI!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
grunge
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 12:33 PM |