![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Ами те тези фенове са фенове и на разслоеният блек бре Зиг!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Пънк за туй гласувах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Турбо Фолк...
Heavy/Power, гласувах. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Определено не мога да отговоря съвсем едностранно.
Най-вече готик слушам. Блек и Дет, когато съм в съответното настроение. -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() При мен си зависи от компанията- понеже повечето ми приятели слушат house и techno няма какво да правя.... ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Гласувах за Heavy/Power, ама слушкам и доста Готик
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ехх ... пусти му готик.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
malko sum razdvoena...slu6am dosta Heavy,no i dosta Black..vse pak glasuvah za Black(v momenta toi zaema po glavno mqsto v glavata mi)
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 16-June 05 Потребител N: 835 ![]() |
NU METAL RULEZ! SLIPKNOT SA VELIKI!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
grunge
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 1-July 05 Град: София Потребител N: 854 ![]() |
По принцип най на сърцето ми е хеви/пауър,но слушам и определени неща то готик,дет,ню,траш-абе кажи-речи от почти всеки стил има по нещо дето ме кефи.
-------------------- Arousing me now with a sense of desire
Possessing my soul till my body's on fire A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in You're possessing me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 26-July 05 Град: пловдив Потребител N: 883 ![]() |
Abe tuka teatrali nema li????Dream Theater
![]() ![]() -------------------- Благословен да бъде този,който няма какво да каже и въпреки това мълчи;D
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(burningsoul @ Jul 27 2005, 07:33 PM) Abe tuka teatrali nema li????Dream Theater ![]() Ще ти издам една тайна, не казвай на никой обаче... Dream Theater са Progressive... ![]() ![]() Аз лично, не помня за какво гласувах, но ако трябва да кажа един стил сега, и аз бих казал Progressive. Причини - много. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Slash @ Jul 29 2005, 03:07 PM) Ще ти издам една тайна, не казвай на никой обаче... Dream Theater са Progressive... ![]() ![]() ...Явно си търсил бутона за лично съобщение -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-August 05 Град: Утапау Потребител N: 890 ![]() |
Най-вече наблягам на готика. Но слушам и блек, хеви и др. И една нео групичка. Въпреки това, готик-а най-много.
-------------------- You and i - forever in darkness.
you are my queen of forbidden pleasures. i need your body - your blood and bones. i want your fear - i trink your tears. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Я си отвори темичка ве
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Верседка @ Aug 2 2005, 10:40 AM) Най-вече наблягам на готика. Но слушам и блек, хеви и др. И една нео групичка. Въпреки това, готик-а най-много. Цитат(профила на Верседка @ към дата Aug 2 2005, 10:40 AM) Рождена дата: 13 Юли 1906 Съдейки по рожденната дата, явно и на ретро да наблягаш ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 22-July 05 Потребител N: 877 ![]() |
OPLETOHQ sTIA otgovori INACHE ISTINATA SI E V GRINDCORA
-------------------- LAY DOWN YOUR SOUL TO THE GODS
ROCK`N`ROLL |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 16-August 05 Потребител N: 903 ![]() |
Ами най-предпочитаните ми стилове са пънк, хардкор и ска.
BTW Виждам, че човека направил тая тема е стрейт-еджър, което е доста необичайно тъй като straight-edge-а не е много разпространен в БГ. Само така! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Aug 31 2003, 01:51 PM) Всъщност за мен е доста трудно, но да кжем блек! Иначе си слушам и death и heavy/power... Хахаххахахаха поглеждайки първият пост в тази тема ми стана наистина смешно ![]() Колко много се променят хората... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Aug 16 2005, 01:24 AM) Някои, поне... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Punk, SKA, Hardcore, Blues and so on...
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Punk (Oi!, Hardcore, Skate, Straight xXx Edge), Ska/Skacore/Ska-Punk, Reggae, Rocksteady, Dub, Old-school Hip-Hop, Old-school Rock'n'Roll...
P.S. If metal is the law, then I fought the law! ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(Creep @ Aug 16 2005, 02:19 PM) P.S. If metal is the law, then I fought the law! ...and the law won... Но това е тема на друг разговор. ![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Слушам сякви стилове обаче траша най си ме кефи от всичко.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Ами предимно слушам пауър метъл, но понякога слушам и готик и блек и т.н.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Creep @ Aug 16 2005, 03:19 PM) Punk (Oi!, Hardcore, Skate, Straight xXx Edge), Ska/Skacore/Ska-Punk, Reggae, Rocksteady, Dub, Old-school Hip-Hop, Old-school Rock'n'Roll... P.S. If metal is the law, then I fought the law! ![]() old school hip-hop ... twa e harabiq qko maina |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-August 05 Потребител N: 914 ![]() |
ima takav metal stil, nare4en GOTHIC...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-August 05 Град: majnatown :) Потребител N: 916 ![]() |
гледам какво са писали колегите... по-добре да не коментирам
![]() фен съм на thrash-а! наблегам на банди като sepultura, slayer, anthrax... най-вече anthrax ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- oт живота не можеш да излезеш девствен, защото той те пр**бaва отвсякъде!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Sho ne probvate s balkan hardcore turbofolk ili iugo-rock, ahahhahahaha
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 19th August 2025 - 08:54 PM |