![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Аз съм за траша, щото любимци са ми Сепултура...а и обичам такива крещящи
![]() ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Gothic, Power, Heavy и Black, Death също, просто няма накъде
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
определено HEAVY и чат пат си пускам TRASH
![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 ![]() |
Като непросветена не е мноо етично да се обаждам ама карай
![]() Ами май black, heavy, celtic, в общи линии засега с к'вото ме зарибят, което ми хареса... -------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 21-January 06 Град: Burgas Потребител N: 1122 ![]() |
opredeleno izbiram Heavy/Power Metal ina4e :
Black - Dimmu Burgir Heavy - Iron Maiden,Manowar Trash - Distruction Neo-slipknot ![]() Poslepis : nqmam flextype:( |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
КК Сепултура не пеят траш не ги бъркайте тей моите любимци.Аз гласувах за hardcore ма слушам от всчко по мноооо DEATH.....TrAsh.....BlaCk.....Doom.....Heavy....Crossover....progressive awe всичку=))) е
![]() ![]() ![]() sepultura-SlaVe NeW WorLd ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
ами слушам предимно neo metal и hardcore също малко gothick и industrial
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Nai-vagnoto spored men e da se kefi6 na stilovete koito obi4a6 nai-mnogo, a to vinagi edin ot tqh ti stava nai-lubim za izvesno vreme i taka se smenqt
![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Убий ме - не можах да схвана какво искаш да ни кажеш!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 28-January 06 Потребител N: 1131 ![]() |
Ще може ли някой да ме светне по въпроса с различните стилове, че не съм савсем на ясно.От скоро слушам метъл и ми е мноо интересно какво точно слушам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Щом е от скоро, най-вероятно слушаш нео
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(MoonBaby @ Jan 28 2006, 01:42 PM) Ще може ли някой да ме светне по въпроса с различните стилове, че не съм савсем на ясно.От скоро слушам метъл и ми е мноо интересно какво точно слушам ![]() Кажи групите и ще те просветлим. ![]() Имаше преди време една тема за стиловете в метъла, но е доста назад във форума... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 28-January 06 Потребител N: 1131 ![]() |
ми... system of a down и godsmack предимно както и още някои избрани песни на korn, lp, helloween.....общо взето това което съм слушала до момента
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мдаа, Blashyrkh се оказа прав. Е, Helloween са някакво обнадеждаващо изключение...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(FAKBGDG @ Jan 27 2006, 07:37 PM) Nai-vagnoto spored men e da se kefi6 na stilovete koito obi4a6 nai-mnogo ... Но само изкусни, музикални естети, могат да се кефят на стилове, които обичат най-малко! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Suglasen sum s tvoeto mnenie, no kakto nqma napulno gre6na logika, taka i vseki 4ovek e nqkakuv vid "estet" za sebe si i stila muzika koqto obi4a
![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Цитат FAKBGDG Публикувано на Jan 28 2006, 06:15 PM Suglasen sum s tvoeto mnenie, no kakto nqma napulno gre6na logika, taka i vseki 4ovek e nqkakuv vid "estet" za sebe si i stila muzika koqto obi4a Инак на пазара щеше да се предлага само моята салата(макар че, аз всъщност имам две любими). -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 28 2006, 01:05 PM) Мдаа, Blashyrkh се оказа прав. Е, Helloween са някакво обнадеждаващо изключение... ![]() Зависи от гледната точка. Не, че тва са ми любимите групи, ама Helloween са най-обезнадеждаващи ![]() Между другото "Moon Baby" на Godsmack е смазващо яка песен. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Цитат(Slash @ Jan 28 2006, 03:25 PM) ... Но само изкусни, музикални естети, могат да се кефят на стилове, които обичат най-малко! ![]() Kaзвала ли съм ви какъв кон с капаци съм? Другите стилове са съкава работа мен ако питате, така си ми е добре. -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 27-February 06 Потребител N: 1188 ![]() |
DEATH METAL! Е тва е истината, браточки!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 0 Регистриран: 1-March 06 Потребител N: 1190 ![]() |
Тъй!! Регистрирах се и първата ми работа е да гласувам! Определено считам power-а за моя стил а за heavy-то то си е просто класика, ако някои не го харесва просто не мога да го разбера! Аре толкова ше се чуем пак
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми от тук харесвам всички стилове без punk и dead но най си харесвам hevy
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
защо не срещам alternative? не съществува ли вече такъв? неото мисля, че е друго. наскоро се е появило и определение стоун рок
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Trve Norsk Black Metal!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
защо не срещам alternative? не съществува ли вече такъв? неото мисля, че е друго. наскоро се е появило и определение стоун рок щот няма място в анкетата за повече стилове , иначе HEAVY! -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Eми...гласувах за Нео...него слушам предимно...
Иначе се кефя и на Heavy, Hard Rock, малко Thrash и Speed/Power ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 11-March 06 Потребител N: 1209 ![]() |
ми и аз теглих един за нео...ама...иначе...алтърнатив...индъстриал и траш най-вече...малко дет...иначе...по-малко хеви...и пауър...и спйид...а пънкария обичам...аве нз...от всичко по многооооооооооооо
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Най-обичам гол да тичам...
Айде, няма да изпроствявам и ще си говоря по темата - death! Death форевър, ау! Най-вече първите албуми на Sepultura ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Много ясно...а вече black и death на масовка става супер яко.Невероятно е просто
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
такам.. ми аз гласувах за Black но попринцип слушам и Death и Trash и Heavy...
но като цяло Black RULZZ ![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 14th August 2025 - 04:30 AM |