![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
групи: Envy (София), Omerta (София), Melekh (София)
място: София - клуб "О!Шипка" дата: 11.01.06 (сряда) час: 22:00 цена: 3 лева Айдее за Новата 2006 година едно хубаво концерт4е! дан4о бате идвай!!111 Omerta са Breakaway с нов вокал, много са луди! Envy 4упят мивки и ве4е имат акаунт в myspace, където може да ги 4уете: http://www.myspace.com/envyhardcore За Melekh пък това ще е дебютен концерт. Стилът им е.....ифохйоеифсй......незнам но са луди, нещо наистина ново в българската сцена. може да ги 4уете на: http://www.myspace.com/melekh да си кажа 4есно това са сигурно най-оригиналните групи в БГ хардкор сцена ако може така да се каже. ли4но мнение... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Охо! Замислям се. А ти що направи тъпата грешка, като ме пита преди няколко дни длаи искам да идвам да ми споменеш само групата, която не знам ебати?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
не беше сигурно инфото. а и тез Melekh станаха още от сега няква сензация. Новата мания кихи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Звучи много примамливо...Но Шипка, уви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
шш, малката
![]() деба. изпитът ми по кормуване е на тази дата. ак0 го взема - идвам. ако не.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Dec 29 2005, 09:12 PM) шш, малката ![]() Туй че съм на 5 недостоен индивид ли ме прави за подобни събития? хах не ме дискриминирайте!яхахахях ей по този начин се разраства списъка с хора които ще имат физическа саморазправа с мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Dec 29 2005, 09:12 PM) шш, малката ![]() деба. изпитът ми по кормуване е на тази дата. ак0 го взема - идвам. ако не.. ![]() Мене ми е на 13-ти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
шофиор4ета, ще има да ни карате напред назад
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ще ти се
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми аз, Стефан, Дан4о сигурно 4е без него не може, и Боби може от форума ина4е бая хора ще има!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
е аз вече обещах да отида така че;)на Сердика?
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ква Сердика. Там направо. Не можеш да намериш клуба ли, кво?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
uh.. az kato gledam, may nyama da moga da doyda, shtoto kormuvaneto mi shte e na 12-ti. listovki ot 8, i posle shofirane.
prosto nyama nachin da se pribera do 7 - 8 v pld. ujas ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Странно. Тук листовките са от 9. И все пак
![]() Успех ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 3 2006, 09:10 PM) Абе ква Сердика. Там направо. Не можеш да намериш клуба ли, кво? искам да ме водиш до там за ръчичка ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Чуйте Melekh с новия вокал... Няам думи!!! Къртят...
Ще се видим в сряда ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
къртят!ше ми изкъртят тавана...
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
снимки от концерта
а концертът....просто.......пфйд.мдасхд. лудница отвсякаде!!!11 и трите групи ми откъснаха главата и тва е няма казвам друго 4е ще стане много банално. Дан4о ти утре успех на изпита 4е поне да замажеш това 4е не дойде на концерта ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
zamazah uspeshno. no mn me e qd za koncerta ... ppfff..
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 11:56 AM |