![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Метъл легендите HELLOWEEN избраха България за заснемането на концертно DVD, което ще пуснат скоро след това на пазара за всичките си фенове по света. За целта те идват подготвени със снимачен екип и осем камери, които ще заснемат концерта на 29-ти януари в София.
инфо: Автора -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Доста интересно
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Знаех си, че Michael ме е послушал!
![]() ![]() Сега е момeнтът да кажа - оууу, йееее! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() дано тълпата изглежда добре на запис ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Пхахахахахахахахаха!
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
оле супер
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
крайно време беше,so proud
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Това е новина! Ще се убием, ей!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А добре озвучена зала ще си носят ли??
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Е това е направо взривяваща новина
![]() ![]() ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Е не е като да не го снимаха снощи, а?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Беше ВЕЛИКО хора
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Ще излезе яко DVD от концерта в София, искренно ми се ще да надминем по викане бразилците и японците, при които ще се записва останалата част от DVD-то. Аз лично днеска съм без глас, голямо дране падна
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Цитат(Helloween @ Jan 30 2006, 02:58 PM) Беше ВЕЛИКО хора ![]() ![]() ![]() Абсолютно подкрепям, HELLOWEEN изнесоха жесток концерт, Deris се представи отлично, залата си беше озвучена супер....За публиката....What, the hell, can I say?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Верно напраиха яко шоу.Пък и свириха от любимите ми песнички.Хареса ми също че свирихи най-яките от новия също.Тия хеви концертите нямат много енергия обаче пак си стана добре
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super qko se razdadoha, naprviha shou, izpqha mnogo qki pesni...10/10 P.S Sorry za latinicata ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Яд ми е че го изпуснах. Кога ще излезе DVD-то?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Mnogo ama MNOGO me e iad i men 4e ne mogah da otida, za tova imam su6tiq vapros.KOGA 6TE IZLEZE DVD - to?
![]() ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ще излезе, когато го направят. Най-вероятно през лятото.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:44 PM |