![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Бразилците SEPULTURA са готови с 11-тия си албум, озаглавен "Dante XXI". Той е записан в Trama Studios и се очаква в началото на 2006-та от SPV Records. Продуцент на записа е Andre Moraes. Ето и заглавията на песните:
01. Dark Wood of Error 02. Convicted In Life 03. City of Dis 04. False 05. Fighting On 06. Ostia 07. Buried Words 08. Nuclear Seven 09. Repeating the Horror 10. Crown and Miter 11. Still Flame -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имам някакви надежди да е нещо яко този път.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
заглавията ми звучат доста тъпо
иначе от стария Mindwar беше яка -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Convicetd In Life
Чака се няколко секунди и после се появява бутона download. Песента си е яка. То е демо и е миксирано зле, но парчето си е яко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Дам, аз я дръпнах снощи от Арената, но нямах време да я чуя. Сега я слушам... готини тъпани в началото.
![]() Хубава е, не ми се пише обичайното клише "яка", но определено е много приятна на първо слушане. Дано и другите са такива! Все пак това е Sepultura, старото злато ръжда не хваща... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Доста ми допада Конвиктед. Усеща се малко завръщане назад.
Дано изкарат хубав албум. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th August 2025 - 11:15 PM |