![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
като привърженик на хевито мога да кажа ,че тая песен изключително мнго ме кефи
- Cradle Of Filth and Children Of Bodom - Fear Of The Dark (Iron Maiden cover) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кефят ме някои неща на Sean Paul. Даже днеска гледах някъв нов клип по Mtv, който не запомних как се казваше, но ме накефи. Pimp shit си е!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ами в определена компания се кефя се на олд скуул чалгата (особено е ако е сръбска). Кефя се също така и на македонските - Володя Стоянов и т.н. Много пасват с ракия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(p0w3r @ Jan 15 2006, 04:12 PM) като привърженик на хевито мога да кажа ,че тая песен изключително мнго ме кефи - Cradle Of Filth and Children Of Bodom - Fear Of The Dark (Iron Maiden cover) тва не ми се вижда никак странно .... ако говорим кво харесваме от комерсиалните парчета стил MTV...чакай да помисля...има една мацка Kelly Clarkson...и една Lene Marlin -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ох, много са.Чак любими, не.
Доколкото разбирам, става дума за жанрове, които в общи линии не харесваме, но има единици песни, които допадат. Напоследък тези ми правят впечатление: James Blunt-You're Beautiful ![]() Shakira-Don't Bother-супер парче направено в страия стил модерен през 97/98 Karizma-Колко ми липсваш-тази песен никога не ми омръзна и доста по-добра от последната. Don McClean-American Pie-е това си е класика. Много сложна тема ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Офф, много съм завеян днес. (изтрийте ми предния пост)
Между другото, тази тема не е за този раздел а за общия форум. Ами предполагам, че ще е някакъв рап. Вземете която и да е песен на Cypress Hill, примерно. За това се сещам в момента. По принцип когато имам любими песни от някой стил, харесвам и самият стил. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре де,да изброим песни от който друг жанр харесваме?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Кондьо - Доко, Доко
Азис - Напипай го Кати - Най ми е добре и т.н. схванахте за какво говоря... -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Jan 15 2006, 07:00 PM) Ох, много са.Чак любими, не. Доколкото разбирам, става дума за жанрове, които в общи линии не харесваме, но има единици песни, които допадат. точно това имам предвид -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:11 PM |