![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ами те са хубава група и си заслужават нова тема... само дето албума им не ме кефи толкова колкото искам. А вас?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Много здрав албум! Не е точно нещото, което исках след Hellfire Club (олекотиха стила си, вместо да го втвърдят), но това не ми пречи да се кефя. Музиката е все така силна и най-вече, типично Edguy-ска.
П.П. Mandrake си остава любимата ми тяхна творба. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Наистина добър албум! Но и за мен Mandrake си остава ненадминат. Малко са попрекалили с хумора този път обаче, дано не се олеят съвсем слеващия път, че може да се прекръстят на Nanowar2...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
В сравнение с Hellfire Club и Mandrake(Nailed to the wheel
![]() А между другото моето любимо тяхно творение е Superheroes. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новият албум ми хареса - ни повече, ни по-малко. Не е нещо невероятно, за разлика от последните два, но определено е приятен. Аз също очаквах по-твърд саунд, но какво пък, не мога да кажа, че съм разочарован. Кръстоската между пауър метъл и хард рок се е получила добре.
В духа на предишните постове, моят любим албум е "Vain Glory Opera". -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да Ицо, съгласен съм с теб, никой не оспорва, че албума е приятен. Но май е само приятен...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Тегли се в момента
![]() Ама акто гледам предните мнения и като се има предвид че не съм им кой знае какъв фен ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Мишо, хич не ги слушай.
![]() ![]() Обичам Edguy! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе... ще се насиля да го чуя още малко... може пък да ми хареса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Светъл, стига си се мъчил, бре!!!
Харесвам баладите на Edguy. Tobias Sammet има страхотен глас. Любимият ми албум е "Vain Glory Opera." "Rocket Ride" го чух веднага, след като го качиха в Арената. Не можах да го изтрая повече от 30 минути... ![]() Предпочитам да си пускам "Vain Glory Opera," "Kingdom Of Madness," "Mandrake," "Theater Of Salvation," "Savage Poetry"... защото не намирам нищо, което да ми харесва в "Rocket Ride." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е хехехе... Един на моето мнение. Не ме разбирайте погрешно де, аз не плюя албума... просто не е нищо особено.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Стига бе тва ми звучи като 69 eyes и другите подобни леки рокчета където китарите заглъхват докато траят вокалите ... добре де не съвсем ама натам са тръгнали
![]() Нещо май ... май май ... досега не ме кефеха особено и сега няма да започнат ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 04:49 AM |