![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
На официалната страница на Nightwish се появи следното изявление на Туомас:
"Изминаха три месеца от последното шоу на Hartwall Arena и нещата най-накрая се поуспокоиха. Току що прехвърлих все още недовършената версия на предстоящата Nightwish-книга. Впечатлен съм. Накара ме да се почувствам носталгичен, щастлив и засрамен едновременно. Книгата е написана от Mape Ollila и се довършва, докато говорим. Финландската версия ще бъде издадена през май, а DVDто "End Of An Era" по-късно тази година, но все още не е сигурно кога точно. В момента съм ангажиран с писането на песни за следващия Nightwish албум. 14 парчета са готови досега. Ще участвам в соло албума на Timo Rautiainen, новия For My Pain, както и на някои концерти на Kotiteollisuus преди лятото. С Nightwish ще започнем дарепетираме новия материал през юни, а ще записваме - септември. Отново ще има дневник на официалния сайт, за да знаете какво се случва, докато сме в студио. Скоро ще има и нова официална страница. В момента Емпу си се занимава със своите си странични проекти, Марко работи върху нов Tarot, а Юка се занимава с новия си проект, несвързан с музикалния бизнес. Новият вокалист ще бъде обявен на официалния сайт, когато му дойде времето. Не вярвайте на нищо непотвърдено на страницата ни." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Нов For My Pain...
Нов Tarot!!! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:42 PM |