![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Бързо действа това момче, колко много нови неща е качил, наистина браво, който и да е той.Време е да му загреем директорийката ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Охооо аз изсмуках на човека половината директория ве
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
мерси
много ме кефи тая търсачка дано да няма вируси нещо ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Дано
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
една много яка група която предполагам много от вас са чували
http://rack3.free.evro.net/server20/vessik...'s%20Night/ Blackmore's night-Blackmore' s Kingdom Blackmore's night-Shadow of the moon Blackmore's night-Under the violet moon Blackmore's night-Fires at midnight просто са невероятни enjoy -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Мерси много
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Blackmore's night-Blackmore' s Kingdom Blackmore's night-Shadow of the moon Blackmore's night-Under the violet moon Blackmore's night-Fires at midnight просто са невероятни enjoy Вярно - невероятни са - Ричи е любимия ми китарист. Но да знаете, че Blackmore's Kingdom НЕ Е техен албум! Там има сложени няколко композиции на Ричи, но другите неща не ги свири той! Последните два албума ги няма в списъка - Ghost of a Rose и The Village Lanterne... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами не ги намерих
ако някой ги има да подаде насам:) -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Получаваш ги тук след малко...
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
кажете кфо ви трябва и ще ви го намеря с наи-голямото удоволствие:) Какво ще кажеш за Lunarsea-Hydrodynamic Wave ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Или за две DVD-та: на Stream of Passion - Live in the Real World и това на Ayreon?
![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
Търсачка: https://bg.seeburger.com/search/ Страхотна търсачка! ![]() http://ildalina.centrum-group.com/Video/ Откога си търсех лайв на Nevermore - тук има един "Nevermore & Iced Earth"!!! Също така има "Lamentations" на Opeth и маса други култови неща... ![]() ![]() ![]() лошото е че няма голeми концерти-650-700mb като за 1 cd |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Много, много, много.......................... мерси за Lunarsea
![]() Ей сега ще ги смукна ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Хммм... бях го забравил този store на Лина ![]() -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://193.24.240.47/Audio/Music/
Преди много време Слаш го беше дал, след което спряха сайта и сега случайно като го мернах и ми се отвори. Тука що неща има не е истина, теглете докато го има! Някои букви препращат към Find-bg, там напишете групата, която искате, например Bathory, и после цъкнете на DIR, би трябвало да ви препрати към папката и оттам към буква B ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Чудесно!
![]() А ако търсите група, в името на която се съдържа повече от една дума, изписвате по следния начин... http://193.24.240.47/Audio/Music/C/Cradle%20Of%20Filth/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O%20Чудо!...%20Как%20ли%20става%20това?!?
[edit]Не ми обръщайте внимание... ![]() -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Имаше една директория в дата само с БГ метал...,ако някой се сеща...,че
![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
БГ метал Че какво е това? Сигурно нещо, насабрано откъм Перник или Кремиковци ![]() -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахахахаха
![]() .......Брато това парче ми звучи много БГ......смисъл 'Бати Гадното!!! (Из Мислите на Цветан Андреев "Цигулката") |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
БГ-б-ъ-л-г-а-р-с-к-и; директория с български групи : http://store2.data.bg/invsbl/Music/Metal,%...0punk/BG/ не е тва,6тото има6е една траш група....а не я видях там,не и помня и името
-------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
^Леле!!! В тази директория има стра6ни неща!!! Много от тях съм търсил да си купя, но без успех ...... сега съм доволен и на това. Нека дърпането започне!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хмммм поне българските групи ще си ги купувам......
особено Hyperborea ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Повечето неща от тази деректория ги имам ,защото слушам супер много бг метал.
Все пак много ме зарадва ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:03 AM |