![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Дева е естествено.
...... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Една от моите черти, които аз сама си харесвам, е притенциозността и стремежът към идеалното. И двете са неизпълними (поне не напълно), това ми е ясно, но просто харесвам хората, които също ги притежават. Не се кефя на неподредени стаи и толкова! Но май доста се отплеснахме от темата... Е, аз съм си пълен перфекционист, максималист и т.н. Нещата разбира се не стават по този начин, но както каза ти-това му е интересното Цитат ^ сега кажи че си зодия Дева ? Не знам за нея, ама аз съм ![]() Цитат Аз в една жена харесвам това да е дева. Аз шък не харесвам един мъж да е дева, но какво да се правя? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не си ли Лъв бе?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Интересно, че съм родена на датата, на която и Тодор Живков - 7 септември. Той дали е имал очевидно характерните черти за зодията?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
^
![]() Мило дете, на една дата сме !!!! ![]() Деви управляват беееее !!!!! Деви карат рейс ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"...и някакъв дъртак тръгна да ме зарибява..."
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
![]() Demiurg, много се радвам за нас - ти си третият жив човек, който знам да е роден тогава. Супер дата, не мислиш ли? Аз много й се радвам! @Sep: много се изсмях на твоето, признавам те, така да знаеш! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Feb 8 2006, 03:21 PM) "...и някакъв дъртак тръгна да ме зарибява..." ![]() ![]() - Sorry !!!! ![]() Не съобразих... Ебаси !!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
А тва е много сложен въпрос. Аз не мога да му отговоря, защото няма нещо определено, което да харесвам. Важното е какъв ще е общият резултат от положителните и отрицателните черти... а бе всичко има значение. Най-важното е да разбира кво говоря! хахах
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Обичам хората да са коректни
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Отговора ми е в ПРОСТО ЧОВЕК само че за съжаление просто човеците са на изчезване.Да живее любовта която ни правела по-добри
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Най-много ме радват хората около мен със свойството си да разбират от един поглед. Без думи.
А като цяло ме кефят хората без задръжки и предразсъдъци, но нещо са на изчезване ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Мне, просто всички като станат отворени, никой не е.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Да ти имам ежедневието
![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми харесва ми когато са точни. И в пряк и в преносен смисъл. Когато не се държат по различен начин в зависимост дали можеш да чуеш какво казват и когато не се правят на путки и нямат мнение или развалят направени уговорки.
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
аз пък вече не вярвам на хората...може би професионално изкривавяване. Но все пак харесвам това, че все още има хора, които можеш да наречеш приятели. А като черти на характер..там не обръщам внимание много, достатъчно е да си се оправям с моя отвратителен такъв.
А циците, девите и ханшовете са много важни, да знаете ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
можеби най интересната черта която съм виждал в човек е видях в една приател.
Тая мадама ми стана интересна с това че ако един човек който не и е приатен или просто не е кефи колкото и да се опитва и да завърже лаф с нея тя няма да му обърне капка внимание дори и може да не го погледне ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тц тая е неква уникално темерутеста ни ме кефи, щеше да е яка ако се обръщаше и казваше "ни ме кефиш фък офф".
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
на мен не ми се вижда темерудско щото е много разговорлива с хората които и допадат
пък и човек не е длъжен да обръща внимание на всеки -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Хм,
харесвам хора,които знаят какво искат. Харесва ми човек да прави нещо така да се каже със стил. Дори когато падаш и си най-голямата утрепка да можеш да го направиш....елегантно. ![]() И както казаха едно качество може да е вълшебно в един индивид, в следващия дa отвращава. ![]() ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^
![]() Marry me! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Пхахахахахахахахаха.....Страхотна тема но замисляли ли сте се момичетата ко мислят
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат Една от моите черти, които аз сама си харесвам, е притенциозността и стремежът към идеалното. И двете са неизпълними (поне не напълно), това ми е ясно, но просто харесвам хората, които също ги притежават. Не се кефя на неподредени стаи и толкова! Но май доста се отплеснахме от темата... Е, аз съм си пълен перфекционист, максималист и т.н. Нещата разбира се не стават по този начин, но както каза ти-това му е интересното Цитат ^ сега кажи че си зодия Дева ? Не знам за нея, ама аз съм ![]() Цитат Аз в една жена харесвам това да е дева. Аз шък не харесвам един мъж да е дева, но какво да се правя? А, защо!? Какво значение има? Девите за мев са супер свестни хора според мен. Можеш само да се радваш, че си тази зодия. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
черти, които харесвам в човешкия характер :
чувство за хумор усет за красивото умението да четат между редовете хуманноста, като визирам заинтересоваността към състоянието на другия и помогането му ако не се чувства добре честност, защото много хора, особено в България, често лъжат и мамят по всякакъв начин |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 26-November 06 Град: Асеновград Потребител N: 1695 ![]() |
Йей много деви сме били тука бе
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Да могат да мълчат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз мога.
Взимаш ли ме? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 10:22 PM |