![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Българското издание на фестивала Monsters of Rock ще атакува книгата на рекордите "Гинес" това лято край Каварна, съобщава Монитор.
Според основния му организатор Неди Крос се планира участието на над 60 групи, които да свирят непрекъснато общо 101 часа, поставяйки рекорд на "Гинес". Откриването ще бъде в 20 ч. на 3 август, а фестивалът ще продължи до 7 август. По официална информация на организаторите фестивалът ще бъде край Каварна. Изборът на място ще стане известен през март, а строежът на фестивалното градче ще започне в началото на юли. Предвиден е строежът на 38-метрова постоянна сцена, която да отговаря на всички изисквания на световните звезди. Източник: M.Dir.bg -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Sweet!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Доста обещаващо звучи
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Хммм, мен пък не ме кефи тва...
Няма да може да се спи в палатките от тая дъндания. За къв хуй им е да гонят некви тъпи рекорди. Не може ли да свирят групите от 2 3 до към полунощ и полсе да се пие и да се спи до към обяд. Няма да можеш да се насладиш на всичко, а ще трябва да избираш и ще си уморен и отпаднал за добри групи... Пък и повечето от тия 60 ще са доста зле. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
И аз нещо не съм ентусиазиран... След 1 часа в полунощ кой ще седи буден? Или рано сутрин кой ще слуша групите? 101 часа... не знам...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Съгласна съм,непрекъснато свирене,общо 101 часа...щом са решили да гонят рекорд,нека,но искрено се съмнявам някой да издържи примерно 10 часа нонстоп...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Абе не че одобрявам това решение, но според мен, така или иначе, никой няма да седи и да слуша абсолютно всички групи, дори да бяха разхвърляни в 10 дни... Което пък навежда на мисълта, че организаторите са взели това решение по-скоро за да се вместят в по-кратки срокове, отколко заради чистото гонене на рекорда.
Не знам. На мен все още всичко ми звучи твърде фантасмагорично... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хайде без негативна гейщина. Това мащабно мероприятие няма да се организира само за един кюп от хора. Ще има за всекиго по нещо. И ще идват хора от цяла България, та даже и от съседните ни държави. Естествено, нека стане първо. Би било едно от малкото хубави неща в България...
Да си пожелаем здрава организация и много успех на организаторите! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Аз не съм вчас.
Може ли някой да ми каже, кои групи ще свирят. Чух нещо за Children of Bodom. Лошото е, че от същия източник, чух и за Nightwish, което голям абсурд. А цени някакви? Транспорт? Живо се вълнувам, защото организирам едни мои съученици от Австрия да им покажа нащо Черноморие. Сложно е... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аре бе, големите ще свирят в нормални часове а останалите ще уплътнят паузите. Като не ви изнася толкова ли не можете да спите на музика?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^За различните вкусове, големите са различни....освен ако няма подгрявки от българска страна...най-добре ще е да наместят българските групи за послед ноща.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(Wolfheart @ Feb 17 2006, 01:58 AM) освен ако няма подгрявки от българска страна...най-добре ще е да наместят българските групи за послед ноща. поради такива съображения на хората от моята група им казах да не са си и помислили за каварна ![]() я си свири в шипката със сакраментал блъд ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе пак си е някаква възможност ебати. Нека да видим първо по-конкретни данни за това, което мислят да правят, преди да го отричаме. Иначе ако верно ще е 101 часа с групи свирещи посреднощ... и по-лошо - към 3-4 сутринта примерно, ще е маса олигофренско.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе то зависи кои ще са групите, мен пък ме кефи яко
![]() Ако на човек му се спи той ще си спи при всяко положение. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Цитат(autumn @ Feb 17 2006, 12:44 AM) Аз не съм вчас. Може ли някой да ми каже, кои групи ще свирят. Чух нещо за Children of Bodom. Лошото е, че от същия източник, чух и за Nightwish, което голям абсурд. А цени някакви? Транспорт? Живо се вълнувам, защото организирам едни мои съученици от Австрия да им покажа нащо Черноморие. Сложно е... ![]() Има отделна тема Monsters Of Rock 2006. Погледни там, има подробна информация кои групи ще свирят, колко струва и т.н. ![]() Иначе 101 часа непрекъсната музика.... ми се струва нереално. Не че ще е огромен проблем за спящите, но дали самите групи ще се навият на подобно нещо? Дори и български да са тези, които нощем ще разтърсват сцената, се съмнявам да се съгласят да свирят пред 30-40 човека, които са останали да будуват през нощта. А и как ще може хората да се разходят из Каварна и да идат на плаж, когато все някой ще свири там и на тях малко или много ще им е любопитно да го видят? Ще дадат ли от Гинес награда, ако концертът тече без прекъсване? ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лично аз не съм против подобни експерименти... Но не и на мой гръб, хехе... Преди десетина години щях да си кажа "ей, супер", да хвана мешката и бегом... Не, че и сега не съм го правил, преди няколко месеца пак така, на влакчето, паспорта в джоба и каквото стане и не съжалявах... Въпросът е за самите български банди, предвидени за пълнеж... Почти всеки ден се занимавам в промотирането на такива групи и някак си не възприемам факта, че те ще са десета дупка на кавала... Приятели, ходили до Wacken разказват, че фестът започва в ранни зори, банди свирят и по време на сутрешното кафе, само че и 50 човека не ги гледат... Хонорар, пътни, нощувки получават само хедлайнерите, останалите, които са от ъндърграунда, покриват всичко сами... стига да има фенщина у тях...
Така че, всеки си преценява... Има я и другата страна на монетата, питали са ме от разни групи, които съм виждал как не могат да си настроят китарите и им прекъсват кабелите да ме питат: "как да се уредим за Monsters Of Rock?" - хора, посвирете малко в клубове, оправете си китарите, ефектите, пък после се бутайте... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А бе не че съм в група, но мисля, че би ми се струвало тъпо да съм пълнеж, а не подгряваща група и да свиря примерно в 5 часа сутринта пък било то и на огромна сцена. Публиката ще е заспала (буквално), отпред ще бъдат само приятели...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Bitango @ Feb 17 2006, 02:55 PM) Лично аз не съм против подобни експерименти... Но не и на мой гръб, хехе... Преди десетина години щях да си кажа "ей, супер", да хвана мешката и бегом... Не, че и сега не съм го правил, преди няколко месеца пак така, на влакчето, паспорта в джоба и каквото стане и не съжалявах... Въпросът е за самите български банди, предвидени за пълнеж... Почти всеки ден се занимавам в промотирането на такива групи и някак си не възприемам факта, че те ще са десета дупка на кавала... Приятели, ходили до Wacken разказват, че фестът започва в ранни зори, банди свирят и по време на сутрешното кафе, само че и 50 човека не ги гледат... Хонорар, пътни, нощувки получават само хедлайнерите, останалите, които са от ъндърграунда, покриват всичко сами... стига да има фенщина у тях... Така че, всеки си преценява... Има я и другата страна на монетата, питали са ме от разни групи, които съм виждал как не могат да си настроят китарите и им прекъсват кабелите да ме питат: "как да се уредим за Monsters Of Rock?" - хора, посвирете малко в клубове, оправете си китарите, ефектите, пък после се бутайте... Много добре казано. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
бе не ме интересува дори да трябва 10 дена да не спя... ама съм там
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Нека първо всичко се уточни, па тогава ша видим
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
дали ще стане нещо готино? Рано е да се каже, има шансове... но не се знае.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Международният фестивал " Monsters of Rock " - организиран от компанията " Universum Entertainment " - Мартин и Неди съобщиха официално групите, които ще свирят догодина у нас от 3 до 6 август. Българското издание на " Monsters of Rock " ще се проведе или край Каварна, или близо до Стара Загора или в София. Бандите са както следва:
3 август: CLAWFINGER FEAR FACTORY H-BLOCKS SLIPKNOT SOULFLY CHILDREN OF BODOM 4 август MOTORHEAD SAXON JUDAS PRIEST 5 август WHITESNAKE EUROPE RUNNING WILD DEF LEPPARD Axel Rudi Pell 6 август MINISTRY DIMMU BORGIR IN FLAMES MORBID ANGEL SODOM За 4 август, когато хедлайнъри са JUDAS PRIEST, се очаква потвърждение от още една група, чието име засега остава неизвестно. Възможни са и промени от вече обявените, но на този етап те са дали своето съгласие. Билетите за четирите дни на фестивала ще струват 160 лв., а за един ден - 50 лв. Стана ясно, че е имало договореност и с NIGHTWISH, но след последните събития около групата те вероятно отпадат. По този начин само една година след като се зароди мечтата за български " Вакен ", тя ще бъде осъшествена. " Искаме да влезем в книгата на рекордите " Гинес " с постижение от 101 часа свирене непрекъснато наживо. За това ще ни е необходима подкрепата на много български групи, а начинанието е възможност България да влезе в световните новини ", споделиха намерението си организаторите.... -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(p0w3r @ Feb 18 2006, 12:57 PM) 6 август MINISTRY DIMMU BORGIR IN FLAMES MORBID ANGEL SODOM Това е задължително! Ще понеса мириса на скара.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Пауър, копираш стари неща от чужд източник - първо прочети старите теми и тогава пиши.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 31-January 06 Град: Varna Потребител N: 1136 ![]() |
Усещам с какво тва лято ще е по-различно! Твърдо съм там! Пък за спането ще отскачам до баба и дядо в Балчик! ..пък що не и на палатка..няма да е толкова трудно да се спи, ако ни пуснат в спортната зала..дето е до стадиона! Бил съм вътре кат съм ходил на турнири по тенис
![]() ![]() -------------------- ![]() The world is full of kings and queens Who blind your eyes and steal your dreams It’s heaven and hell, oh well |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Spawn @ Feb 18 2006, 01:19 PM) а мой и на плажа да се опнат палтките! Добре, че не написа патките... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 31-January 06 Град: Varna Потребител N: 1136 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() The world is full of kings and queens Who blind your eyes and steal your dreams It’s heaven and hell, oh well |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Цитат(feather @ Feb 18 2006, 01:03 PM) Пауър, копираш стари неща от чужд източник - първо прочети старите теми и тогава пиши. ![]() е сорка ма той щот питаше кои ша са и на коя дата -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Spawn @ Feb 18 2006, 11:19 AM) Пък за спането ще отскачам до баба и дядо в Балчик! Ха! И аз смятам така да направя. С теб очевидно сме съседи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ще се окаже и че сте братя.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:09 AM |