![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 5-November 04 Град: СОФИЯ Потребител N: 657 ![]() |
da no imalo mnogo dobrina
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Истината е че винаги е имало и ще има талантливи банди в България. ... това е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
Ония некадърници Redrum разпаднаха ли се най-сетне?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Да, разпаднаха се, бъди спокоен, но некадърници НЕ са! Какво имаш против тях, не мога да разбера?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Чух Galaxis - White Wolf и много ми хареса.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Фенове на Darkflight диря (тате, ти не се броиш теб те зная) ?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Хм, аз ще се въздържа от коментар, обаче ОТ КАТАЛУНИЯ ми препоръчват някакви (май) детаджии IRFAN, някой запознат с по случая?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Има БГ групи с много идеини неща, но за съжаление няма кой да лансира тази музика... да не говорим колко хора си купуват оригинални неща на БГ групи, а и тепърва ще се заформя някъв приличен саунд според мен!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Ira Deum - Shumen Crash - Sofia В двете банди свиреха адски талантливи музиканти, на Креш дори им се отдаде възможност да откриват концерта на Содом през 1991. От този период с умиление споменавам BTR, преди Насо да се присъедини към групата. Иначе съм на мнение, че и сега има сума ти банди, но просто няма сцена за тях и за подобен вид музика. Къде изчезнаха едни SJK или Roseburg, някой знае ли нещо по въпроса? От по-актуалните Hyperborea и The Revenge Project са тези, които наистина са ме впечатлили. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 8-October 07 Потребител N: 2359 ![]() |
скоро да си откривал целенасочено бг метал група НОВА или да си търсил фестивал тук у нас май не си AMI DA IMA SUPER IAKA BG GRUPA SAMO DETO NE E MNOGO NOVA I TOVA E RENEGADE VOKALISTA IM E KONSTANTIN KACAROV I IMA NEVEROIATEN GLAS ZA PESNITE NIAMA DA GOVORIA KOITO GO INTERESUVA NEKA DA POGLEDNE SAITA IM V KOITO IMA SUPER IAKI PESNI I KLIPOVE I NEKA POSLE DA GOVORIM ZA BG ROK A....SAITA E WWW.RENEGADE.BG PRIATNO GLEDANE I SLUSHANE SLADURI!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
The Revenge Project
Korozy Nihilist (Ruse) www.myspace.com/nihilistbg www.myspace.com/therevengeproject -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-November 07 Град: Пловдив Потребител N: 2402 ![]() |
Има доста достойни групи! И мога да кажа едно огромно БРАВО за това. Лично на мен ми харесва Артерия - скоро я "открих" и съм на такава вълна.
Хардкор и Фолклорен рок/метъл. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Слаба, много слаба работа. Съжалявам, че е така, следя сцената от много години в стремеж да открия нещо, което поне малко да ме впечатли, но не. Или се имитират (бездарно) определени чужди банди, които са модерни/популярни, или се залага на смешен псевдо-брутализъм, лишен от всякаква музикална грамотност. Не мога да си обясня как е възможно почти всичките ни съседи да имат по няколко известни банди, издавани от големи западни лейбъли, а тук да сме толкова назад с материала...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Единственото добро, за мен, нещо, което съм чул от българската "Тежка" сцена е Pantommind. Преди имаше едни пловдивчани Broken Windows, но това беше към края на 90те, а тогава прогресива не беше много популярен и нищо не излезна, а неиздадения им албум е на наистина високо ниво.
Иначе има разни "траш", блек, дет и сие. групички, но са много зле. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Darkflight подкрепям като дъщето също
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Има тук-таме нещо(като трашарите Crash), но в сравнение с други държави сме си зле....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-January 08 Потребител N: 2527 ![]() |
според мем в българия няма метал,защото всички слушат чалга и метала в българия не се зачита
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Тва си е така, но като се замислиш в държави като америка пък повече на почит са рапа и попа
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
В нащо село попа също е на почит. Носи 5-килограмов златен ланец и кара джип.
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ ахаха.....
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва не го казвам аз, имам приятели в америка говорят че почти не виждали метъляги.Може да са ме изментили нещо
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Не знам,за момента нищо българско не ме е грабнало
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Мое е мннието че Hardcore сцена имаме...поп-фолк също...но метал сцена...незнам не ми попадат много групи...но мисля, че са още млади и неразвити...след 2-3 години може нещо да ме грабне...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Мда Hardcore-a определено ни е на много прилично ниво
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Смешна история. Имаме 4-5 наистина добри банди и всичко останало - сволоч. Липса на професионализъм отвсякъде, липса на отдаденост, на идеи... Като погледна едни сърби и турци какви банди имат, за гърците да не говорим, ме хваща срам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Е ти какво очакваш, когато старите и утвърдени групи вече не свирят, а пък младите са се захванали да правят нещо преди 1-2 години, при това музиката не им е специалност ...
Бай Дъ Уей, вчера открих интересна групичка от Добрич - PAWN Project, която смятам да следя с голямо внимание. -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Смешна история. Имаме 4-5 наистина добри банди и всичко останало - сволоч. Липса на професионализъм отвсякъде, липса на отдаденост, на идеи... Като погледна едни сърби и турци какви банди имат, за гърците да не говорим, ме хваща срам. ти колко български групи си слушал? Или повече внимание обръщаш на родните си турски такива... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Близо 100, след като питаш.
И си спести селяндурските нападки - жалки са и нямат отношение към темата. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 09:04 PM |