![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат На мен примерно ми става смешно като някой ми говори за мрачни нови банди с уникална атмосфера - а не е чувал за Evergrey, примерно. Те са млади и уникални по звучене и атмосфера. Или пък някой да ми хвали някоя нео/незнамсиква глупост, че били уникални с якото си звучене... Тея хора слушали ли са Nevermore, примерно?! Хайде се научете да гледате обективно на нещата - сред младите банди има ужасни, уникални по рода си, боклуци! Уникална работа!!! Да де ама за съжаление, няма наръчник който да гласи следното: Искаш да си пич, да слушаш мрачен метъл? Ами започни с тая и тая група, щото те тоя стил те са го измислили... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 27-February 06 Потребител N: 1188 ![]() |
Има млади Банди и млади банди... Това, че някоя банда е млада, не значи непременно че е добра и трябва да й се даде шанс. На мен примерно ми става смешно като някой ми говори за мрачни нови банди с уникална атмосфера - а не е чувал за Evergrey, примерно. Те са млади и уникални по звучене и атмосфера. Или пък някой да ми хвали някоя нео/незнамсиква глупост, че били уникални с якото си звучене... Тея хора слушали ли са Nevermore, примерно?! Хайде се научете да гледате обективно на нещата - сред младите банди има ужасни, уникални по рода си, боклуци! Уникална работа!!! Слушал съм Nevermore! Това е една от любимите ми банди. А SlipKnoT не са млада банда, между другото, възникват през 1994-95! А колкото до песента People=Shit... Уфффф, мързи ме да ви обяснявам, така че ето ви "разясненията" по песента: http://black-goat.com/song_iowa.php |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Остави ги да онанират на музикалния си елитизъм.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми Slipknot са единствената нео метъл група която слушам и то не много само определени песни но Кори Тейлар се излага от всякъде с тая нищожна нео метъл група наречена Stoune Sour
определено тва една от най-сбърканите групи които съм слушал ![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
не ги знам тия, ама след 1 месец ще ви кажа как са, щото на 15 юни съм на това:
Metallica Motörhead Alice in Chains Alter Bridge Avenged Sevenfold Stone Sour Bullet for my Valentine Trivium Bloodsimple Unheilig |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Ами, слушах малко но ми е трудно да намеря нещо което ми харесва в тяхното "творчество"...
И не разбрах към какъв стил минават??? -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Ами гласувах за "кои ???" по простата причина ,че съм ги чувал само като име и не ми говорят нищо.Нито ги знам нео ли са нито нищо.Доколкото за SlipKnoT , добра банда са с добър вокал , иначе нищо особено .Може би малко по-добри от средно статистическата нео банда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
На сайта има още една трета качена песен, която ще бъде следващият клип, песента е баладична!
Лично аз като съдя по тези трите песни очаквам много добър албум, може би по-добър и от предишният! Новият барабанист би трябвало и той да окаже влияние! Групата ми харесва, защото тук въпреки че стилът е сравнително по-лек и достъпен от Слипнот, тук думата на продуцентите не е от особено значение, всичко е както иска Кори! http://www.roadrunnerrecords.se/Music/ - слушам я вече за пети пореден път най-малко.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Цитат На мен примерно ми става смешно като някой ми говори за мрачни нови банди с уникална атмосфера - а не е чувал за Evergrey, примерно. Те са млади и уникални по звучене и атмосфера. Или пък някой да ми хвали някоя нео/незнамсиква глупост, че били уникални с якото си звучене... Тея хора слушали ли са Nevermore, примерно?! Хайде се научете да гледате обективно на нещата - сред младите банди има ужасни, уникални по рода си, боклуци! Уникална работа!!! Да де ама за съжаление, няма наръчник който да гласи следното: Искаш да си пич, да слушаш мрачен метъл? Ами започни с тая и тая група, щото те тоя стил те са го измислили... Според мен стиловото ориентиране на даден човек се изгражда с години. Аз слушам метъл вече 20 години и все още намирам интересни групи и стилове. Наистина малко са групите които ми допадат на 100%, но във всеки стил откривам неща които да ме грабнат. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Определено бандата не е нео-метъл. Това че тя е създадена от членове на SLIPKNOT, нищо не значи! Мен ме кефи. На който не му харесва, да си каже просто че не му харесва! Толкова ли е сложно?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
хаха и щом не е неометъл какъв стил са?
Май едни хора така и не разбраха как звучи неометъла..аз си казах ,че не ми харесват ,а не че са лоша група...толкова по въпроса:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Ok! .... но тва че звучат модерно не ги прави нео-метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
А какво ???(стил)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Добре бе айде кажете какво са тогава щом не са неометъл?
Ню Уейв оф Шити Хеви/Алтърнатив/Метал ли? Типичен неометъл са и при това сравнително еднообразни...въпреки ,че имаха една песен от саундтрака на Freddy Vs Jason ,която беше истинско попадение -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми не знам кви са! Мразя да поставям стилови ограничения! Защо да не е техен, "Stone Sour" стил?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Добре бе айде кажете какво са тогава щом не са неометъл? Ню Уейв оф Шити Хеви/Алтърнатив/Метал ли? Типичен неометъл са и при това сравнително еднообразни...въпреки ,че имаха една песен от саундтрака на Freddy Vs Jason ,която беше истинско попадение Еднообразни?! Това може да го каже само човек, който не е слушал групата! Имам им и трите демо-записи, както и едноименният албум и разликата от 1994, от когато е и първото им демо е огромна! След като слушам трите песни от новия албум също забелязвам развитие! Първото им демо определено не е неометъл, следващите имат и такива елементи, но определено не може да се причислят само към този стил, заразлика от Слипнот, които според мен са си чисто нео! Айде поздрав за всички, които чакат новия албум с Stone Sour - Through Glass BEEEEP ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Мисля че са ш****и п******и и стига вече с теми с подобни простотий... Днес явно не съм в наостроение. Като ви се пишат подобни неща ходете в metal.bg или нещо от сорта. Ех, как не съм модератор...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох айде пак "явно не си ги слушал достатъчно"... дърпнах им Get Inside още като се появи немастерираното демо в роудрънър преди ебало си майката колко години...
а най-смешното е по-горе... я ми кажи рамките на неометъла, че бива ли то да съм толкова тъп 8 години да го слушам вече и да не знам кое какво е ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скоро е някъв метълеещ рочец, околкото нео-метъл. Нео метъла поне аз винаги съм го свързвал с по-алтернативни влияния... я хип-хоп, я нещо дуго...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май няма да излезем на една глава,....така че стига глупости. Мразя споровете и не знам защо се впуснах в такъв. Друг път ще гледам да не отговарям на чужди мнения.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля че са ш****и п******и и стига вече с теми с подобни простотий... Днес явно не съм в наостроение. Като ви се пишат подобни неща ходете в metal.bg или нещо от сорта. Ех, как не съм модератор... Е пък мен какво ме боли, че не ти харесва темата, че не ти харесва групата! Някой да те кара да пишеш? Няма и да станеш модератор като продължаваш да пишеш неща от сорта на "простотий" ! Ох айде пак" явно не си ги слушал достатъчно"...дърпнах им Get Inside още като се появи немастерираното демо в роудрънър преди ебало си майката колко години... а най-смешното е по-горе...я ми кажи рамките на неометъла ,че бива ли то да съм толкова тъп 8 години да го слушам вече и да не знам кое какво е:) Ами незнам какво си дръпнал, но не ти говоря за нещо качено на сайта на роудранър, второто демо може да е същото, но не вярвам да са го качили цялото! И сам показваш, че не си ги слушал, ако все пак някой прояви желание ще му дам линкове за първото демо от 1994, за следващото и за това, където са с името Super Ego! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
я ми кажи рамките на неометъла ,че бива ли то да съм толкова тъп 8 години да го слушам вече и да не знам кое какво е:) Нищо лично, ама наистина трябва човек да е тъп, за да не ги открие толкова време. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...което дали отговаря на въпроса ми дали Stone Sour-a ги нямат тези елементи?
Мерси за отговора:) -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Stone Sour - Ne e zle.
STONE SOUR SA TVYRDE LEKI ZA NEO! SLIPKNOT SA TVYRDE TEZHKI ZA NEO! TO4KA. -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересна гледна точка!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() front back Stone Sour - Come What(ever) May 1. 30/30-150 4:18 2. Come What(ever) May 3:39 3. Hell & Consequences 3:31 4. Sillyworld 4:08 5. Made Of Scars 3:23 6. Reborn 3:13 7. Your God 4:43 8. Through Glass 4:42 9. Socio 3:20 10. 1st Person 4:01 11. Cardiff 4:42 12. Zzyxz Rd. 5:16 Total playing time: 48:56 RELEASE iNFORMATiON ----------------------- The intensity. The drama. The emotion. The colors. The darkness. The melodies. The anger. The honesty. The drive. The new. All of the above and more. According to Stone Sour frontman Corey Taylor, those are the things that define Stone Sour's passionately pulsing second album, Come What(ever) May (Roadrunner). Stone Sour's first album in four years finds the band firing on all cylinders, and primed to capture the attention and the hearts of the rock 'n roll masses. http://www.stonesour.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изслушах го веднъж и едва ли ще го направя пак. Доразвили са точно слабите страни на дебюта и са загърбили силните. Ебати тъпото. Къде са тежките рифове бе, тъпациииии!!!!!!111
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 19-January 08 Град: Пловдив Потребител N: 2547 ![]() |
на мен от този албум ми харесаха само 2 песни - Through Glass и 30/30-150
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тия дни го послушах доста, преоткрих даже, и тъй като нямам проблеми с по-мело албумите не ми беше трудно да го харесам. В крайна сметка е много приятен - "Made Of Scars", "Cardiff", "Through Glass" на първо внимание
![]() http://gribovar.nnm.ru/stone_sour_come_wha...al_edition_2007 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 07:23 PM |