![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
The Other Side и О!Шипка
представят: The Black Hole - Black Metal Night с участието на GROND MORIA 19 март 2006 г. (неделя) клуб "О!Шипка" (София, ул. Шипка 11) начало: 22:30 часа вход: 3 лева -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат("darkinversion.com") Със съжаление съобщаваме, че планираното за 19.03.2006 концертно участие на DARK INVERSION в "О!Шипка" отпада. Една от причините са проблеми в състава. Има и други причини, които групата ще съобщи в най-близко време.
Самият концерт, в който ще свири и MORIA, ще се състои, като организаторите от The Other Side търсят достойна замяна... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Една пловдивска банда е навита
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Деба мамаму! Бях се навил доста. За Мория не бих се раздвижил до там. Бях им на единственият до сега концерт и нямам желание да повторя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Moria имат доста добри парчета, но на живо наистина са пълна трагедия.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Rolf @ Feb 28 2006, 01:35 PM) Moria имат доста добри парчета, но на живо наистина са пълна трагедия. Което се е променило за една година -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Да, бе! Променило се било
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Mar 1 2006, 11:39 AM) Да, бе! Променило се било ![]() Кога ли българското метъл съсловие ще се научи на толерантност? Никога. Заповядай на концерта, анонимен пикльо, и лично аз ще ти надплатя три пъти стойността на билета, ако не останеш доволен - тъкмо ще си купиш новия дигипак на Сара Джезъбел Дива и ще пийнеш една бозичка, съгласен? Няма място за извинения, това което е на повърхността се котира. Каквото е било - било е. Сега групата ще предложи съвсееем различна продукция, но искрено се надявам да дойдат колкото се може по-малко хора - само тези, които биха си махнали капаците. Капиш? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Ти на него не му обръщай внимание.
![]() Успех на Moria - каквото съм слушал, ме е кефело! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В концерта ще вземе участие благоевградската банда GROND... Групата се състои от членове на INSPELL, DARKMOON RISING, SAMHAYNE...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А, значи може и да дойда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както винаги, на концерта ще бъде спретнат щанд на Distributor Of Pain... Освен CD-та на ниски цени, феновете ще могат да си купят билети за концерта на SINISTER и тениски на THE REVENGE PROJECT!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ... и тениски на THE REVENGE PROJECT!!!! на цена 12 лева размери: XL количество: много ограничено -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 11:43 AM |