Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
4 страници V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Опа! АТАКА, защитниците на НАРОДА, ко стана?
stage
коментар Apr 14 2006, 02:40 PM
Коментар #31

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Цитат
Тъжно е, колко много фанатици има.

E, фанатици не е най - точната дума...малоумни е по правилна...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
feather
коментар Apr 14 2006, 05:34 PM
Коментар #32

какво ме гледаш, а?

Група: Потребители
Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Цитат(autumn @ Apr 14 2006, 01:58 PM) *
Струва ми се, че единственият начин влиянието на тази партия да бъде отслабено е

...всички българи, които имат право на глас да се възползват от него. yes.gif

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 14 2006, 05:46 PM
Коментар #33

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Мисля, че ще повърна... но преди това ще ЗАЩИТЯ АТАКА. Мили смехурковци, я си помислете колко такива изцепки на хора от други партии е имало. Ако кажете, че не е имало няма да ви повярвам. АТАКА сгафиха да. И понеже всички ги мразят захапаха тоя скандал ама така стръвно го захапаха че просто... да, нека разкарат Чернев, то тъй като гледам скоро в тая партия депутати няма да останат. Плюйте ги продължавайте, затваряйте си очите за другите лайнари дето ни управляват. Смятам, да наистина го смятам, че ако АТАКА вземат властта с правилните хора, ще е добре. Не защитавам Чернев, защитавам АТАКА... Идеите им са страхотни... реализатори няма.
Между другото Оф топик:
Милет Тракия??? brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif
Дано сте обръщали внимание...
После кажете че именно Атака са малоумни!

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
MadHatter
коментар Apr 14 2006, 05:51 PM
Коментар #34

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

^^ А сещала ли си се, че от едно известно време на хората просто им писва, като виждат, че не им се предлага никой стойностен, за който да гласуват? С гласуване, от трън та на глог....айде без...

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
Beerzebub
коментар Apr 14 2006, 06:01 PM
Коментар #35

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

@Светъл: Пич, Чернев би и стреля по момче, каращо болния си от сърце дядо към болница... Ще ме извиняваш, но АТАКА не просто "сгафиха". mad.gif
А идеите им, поне повечето, са добре звучащи, но на практика неизпълними.

--------------------
meh.

+Quote Post
feather
коментар Apr 14 2006, 06:28 PM
Коментар #36

какво ме гледаш, а?

MadHatter, не, не съм се сещала. wink.gif Всички плачат, че турците правят белите. Ами гласувайте и няма да им се усети присъствието. Проста аритметика. wink.gif Всеки народ си е заслужил управляващите. Той ги избира - негово право е да се оплаче от тях, но само ако е използвал конституционното си право.
"Атака" са смешни, Swetyl. Наивно е да им се вярва на каквото и да било. Ако бях видяла нещо, което реално да са направили до сега (освен приказки), нямаше да имам нищо против тях. Сашо е абсолютно прав.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Apr 14 2006, 09:31 PM
Коментар #37

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Svetyl, порасни.

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 14 2006, 10:35 PM
Коментар #38

Поетично бездушен

Вашите забележки са справедливи. Не става въпрос, че не съм порастнал, нито че смятам, че Чернве е невинен. Да той е виновен. Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи. Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро.
И пак питам, Милет Тракия???

--------------------
Historia vitae magistra

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
feather
коментар Apr 14 2006, 10:59 PM
Коментар #39

какво ме гледаш, а?

Никаква идея нямам какво е това, съжалявам. unsure.gif

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 14 2006, 11:16 PM
Коментар #40

Поетично бездушен

Драги съфорумници, преди да наричате Атака както и да е, защо първо не се поразровите за информация за Милет Тракия.
Давам жокерче: Това е турската Атака образно казано. Тия хора искат Българо-Турска федерация.
Не зная дали още съществува тази организация, но доколкото съм запознат би трябвало. Спонсорирана е от някакъв богат "граф" от турски произход, който нарича българите уроди...
Обиждайте си Атака, бъдете слепи за другите безобразия.

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
Beerzebub
коментар Apr 14 2006, 11:40 PM
Коментар #41

Da schlägt es links

Цитат(Svetyl @ Apr 14 2006, 11:35 PM) *
Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи.

Е, като изключим Чернев и Сидеров, май на практика изключваме Атака biggrin.gif.
Светъл, Атака няма да прокарат идеите си. Никой и никога не е имал такова намерение! За мен това са хора, подлъгали избирателите си с красиви небивалици, за да влязат в управлението, водени от лични цели и амбиции. Не обърна ли внимание, че именно Сидеров и сие бяха едни от най-големите защитници на депутатския имунитет? Мафиотите - вън от Парламента, а? Ми, ОК!

Цитат
Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро.

ROFL...

Цитат
И пак питам, Милет Тракия???

И к'во? Това че някакви олигофрени се правят на сепаратисти означава, че трябва да подкрепим друг подобен елемент? Или да излезем по минитнгите на Атака, в отговор, като отмъщение? Да бе!
Да не говорим какво бъдеще изобщо имат подобни идеи... А и аз въобще не смятам, че турците са някаква особена пречка за държавата. Ама докато има риби да се връзват...

--------------------
meh.

+Quote Post
feather
коментар Apr 14 2006, 11:46 PM
Коментар #42

какво ме гледаш, а?

А, за това ли ставало дума. wink.gif А аз се шашкам, че е нещо, което да не знам. biggrin.gif Отново смехотворна история. Не изпадай в крайности, Светъл. wink.gif Сашо отново изчерпа отговорът ми.

+Quote Post
Slash
коментар Apr 14 2006, 11:50 PM
Коментар #43

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цък

+Quote Post
autumn
коментар Apr 15 2006, 12:39 AM
Коментар #44

Просветен

Коментари: 363
Регистриран: 16-September 03
Град: Виена
Потребител N: 264

Милет Тракия. Дали тези не се появиха тъкмо заради Атака? Както и да е...нито са в парламента, нито щe събират десетки хиляди в центъра на столицата, за да рутят правителството. Не ми пука за тях.

Светъл, ще ти се наложи да ми дадеш един пример за добра идея на Атака. И не ми говори за национализация, моля те, че получавам сърцетуп. Малкото луди, които вършеха някаква работа в тази партия се изнесоха преди около месец. Визирам Банкова и Христов. С нетърпение очаквам и на Берон да му се скъсат нервите.

Баници!

Мекици!

Баници!

Мекици!
icon_headbang[1].gif

+Quote Post
abductor
коментар Apr 15 2006, 02:11 AM
Коментар #45

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса...
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега).
Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ.

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 11:23 AM
Коментар #46

Поетично бездушен

Ами национализацията си е добра идея на Атака... свалянето на имунитетите също. Ебати зомбитата сте. Abductor, благодаря за инфото smile.gif Искам само да ви напомня, че хората гледаха на Атака така, както вие на Милет Тракия сега... а то какво стана... Както и да е де...
*пожелава си успех в порастването.
Между другото искам да направя едно важно пояснение. За мен е все едно дали Атака или някои други ще оправят държавата. Що пък да не е Бат Бойко, въпреки че пък за него още по-малко ми се вярва. Моля ви дайте пример кой трябва да оправи България???
ОДС? БНС? НДСВ? ДПС?

Пропуснах, сред добрите идеи на Атака съзирам и премахването на ДПС, защото то си е партия на етническа основа.

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
feather
коментар Apr 15 2006, 11:26 AM
Коментар #47

какво ме гледаш, а?

България не може да чака да бъде оправена от някого. wink.gif Имаме железни закони и никакво спазване. wink.gif Имаме добра конституация, но who cares? Първо си оправи и подреди мръсния и разхвърлян собствен двор и тогава очаквай нещо да се промени. Образно казано. wink.gif

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 11:36 AM
Коментар #48

Поетично бездушен

Права си наистина. И все пак не смяташ ли, че трябва да има някой там горе дето да оцени, че си си подредил двора?

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
feather
коментар Apr 15 2006, 11:44 AM
Коментар #49

какво ме гледаш, а?

Не е той, който ще го оценява. smile.gif Защо ти е наред двора - за да го оцени някой или за да ти бъде на теб добре, без, разбира се, да пречиш на останалите? smile.gif Какво по-хубаво от това и на теб, и на другите да им е добре? Много наивно, обаче. Поне за реалностите в момента в България.
На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. wink.gif
Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля.

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 12:03 PM
Коментар #50

Поетично бездушен

Пак съм съгласен. Там е работата, че депутата не си върши работата.

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
Beerzebub
коментар Apr 15 2006, 12:07 PM
Коментар #51

Da schlägt es links

Цитат(abductor @ Apr 15 2006, 03:11 AM) *
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му

Точно това е смешното, abductor.
По ирония на съдбата по време на дебатите парламентарната група на "Атака" беше сред най-ревностните противници на запазването на имунитета. Днес обаче, те вече са на друго мнение, напомня "Дневник".

Иначе съм съгласен а autumn, че Атака и организацията Милет Тракия са взаимно свързани, като второто може, в известен смисъл, да се разглежда като следствие на първото.

--------------------
meh.

+Quote Post
alpha prime
коментар Apr 15 2006, 02:43 PM
Коментар #52

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

бе започвам да се чудя защо парламента завзе функциите на съда ...
по презункц ия всеки е невинене докато вината му не се даокаже в съда . защо тогава парламентът ни прие декларация, която едва ли не осъди чернев. доколкото знам си има съд за тая работа. bye.gif

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Apr 15 2006, 05:48 PM
Коментар #53

Facepalmer

Цитат(feather @ Apr 15 2006, 12:44 PM) *
Не е той, който ще го оценява. smile.gif Защо ти е наред двора - за да го оцени някой или за да ти бъде на теб добре, без, разбира се, да пречиш на останалите? smile.gif Какво по-хубаво от това и на теб, и на другите да им е добре? Много наивно, обаче. Поне за реалностите в момента в България.
На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. wink.gif
Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля.

Пропускаш деликатно факта, че има 3 власти, а не само законодателна. Държавата трябва, освен да произвежда качествени закони, и да следи за спазването им.

А Svetyl, не мислех, че си чак такъв фашист, наистина. Ако обичаш, се замисли, колко е лесно да си краен, когато си затвеаряш очите за същността на нещата.

Маргинализирани радикали има във всяко общество. Включително и българското, и турското. И се използват едни други като плашила за да оправдават безумията си. Тъжно е, че толкова хора се поддават на такива манипулации.

--------------------

+Quote Post
feather
коментар Apr 15 2006, 06:01 PM
Коментар #54

какво ме гледаш, а?

Това, че не съм го споменала не значи, че го пропускам. Нали именно в спазването и контролирането на тези закони се крие разковничето. wink.gif На едно мнение сме. smile.gif

+Quote Post
thrash
коментар Apr 15 2006, 07:19 PM
Коментар #55

Прослушващ метъл
**

Коментари: 218
Регистриран: 27-March 05
Потребител N: 778

Цитат(abductor @ Apr 15 2006, 12:11 AM) *
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса...
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега).
Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ.

Това са фактите другото е празни приказки.

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 07:56 PM
Коментар #56

Поетично бездушен

Sep, че съм краен, краен съм. Но не си затварям очите за същността на нещата. На България й е нужна крайна партия като Атака, но не и управляващи като Чернев.
Така мисля, разпъвайте ме... или се смейте.

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Apr 15 2006, 08:04 PM
Коментар #57

Facepalmer

Викам да се смеем.

... То е тъжно, ама кво друго ни остава.

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 08:09 PM
Коментар #58

Поетично бездушен

Тъжно е да... направо... ще си сложа титла:фашист smile.gif

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Apr 15 2006, 08:11 PM
Коментар #59

Facepalmer

Последното, което й трябва на България в момента(че и когато и да било) са идиотски радикализми.

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар Apr 15 2006, 08:12 PM
Коментар #60

Поетично бездушен

Добре, кажи какво и трябва?

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post

4 страници V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 26th June 2025 - 12:42 AM