![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Тъжно е, колко много фанатици има. E, фанатици не е най - точната дума...малоумни е по правилна... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Мисля, че ще повърна... но преди това ще ЗАЩИТЯ АТАКА. Мили смехурковци, я си помислете колко такива изцепки на хора от други партии е имало. Ако кажете, че не е имало няма да ви повярвам. АТАКА сгафиха да. И понеже всички ги мразят захапаха тоя скандал ама така стръвно го захапаха че просто... да, нека разкарат Чернев, то тъй като гледам скоро в тая партия депутати няма да останат. Плюйте ги продължавайте, затваряйте си очите за другите лайнари дето ни управляват. Смятам, да наистина го смятам, че ако АТАКА вземат властта с правилните хора, ще е добре. Не защитавам Чернев, защитавам АТАКА... Идеите им са страхотни... реализатори няма.
Между другото Оф топик: Милет Тракия??? ![]() ![]() ![]() Дано сте обръщали внимание... После кажете че именно Атака са малоумни! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^ А сещала ли си се, че от едно известно време на хората просто им писва, като виждат, че не им се предлага никой стойностен, за който да гласуват? С гласуване, от трън та на глог....айде без...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@Светъл: Пич, Чернев би и стреля по момче, каращо болния си от сърце дядо към болница... Ще ме извиняваш, но АТАКА не просто "сгафиха".
![]() А идеите им, поне повечето, са добре звучащи, но на практика неизпълними. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
MadHatter, не, не съм се сещала.
![]() ![]() "Атака" са смешни, Swetyl. Наивно е да им се вярва на каквото и да било. Ако бях видяла нещо, което реално да са направили до сега (освен приказки), нямаше да имам нищо против тях. Сашо е абсолютно прав. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Svetyl, порасни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Вашите забележки са справедливи. Не става въпрос, че не съм порастнал, нито че смятам, че Чернве е невинен. Да той е виновен. Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи. Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро.
И пак питам, Милет Тракия??? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никаква идея нямам какво е това, съжалявам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драги съфорумници, преди да наричате Атака както и да е, защо първо не се поразровите за информация за Милет Тракия.
Давам жокерче: Това е турската Атака образно казано. Тия хора искат Българо-Турска федерация. Не зная дали още съществува тази организация, но доколкото съм запознат би трябвало. Спонсорирана е от някакъв богат "граф" от турски произход, който нарича българите уроди... Обиждайте си Атака, бъдете слепи за другите безобразия. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не олицетворявайте Атака с него. И между другото те наистина само приказват, но как да си прокарат идеите като няма кой да ги подкрепи. Е, като изключим Чернев и Сидеров, май на практика изключваме Атака ![]() Светъл, Атака няма да прокарат идеите си. Никой и никога не е имал такова намерение! За мен това са хора, подлъгали избирателите си с красиви небивалици, за да влязат в управлението, водени от лични цели и амбиции. Не обърна ли внимание, че именно Сидеров и сие бяха едни от най-големите защитници на депутатския имунитет? Мафиотите - вън от Парламента, а? Ми, ОК! Цитат Знаете ли, забелязал съм, че в парламента каквото и да кажат всички го отричат. Било то и добро. ROFL... Цитат И пак питам, Милет Тракия??? И к'во? Това че някакви олигофрени се правят на сепаратисти означава, че трябва да подкрепим друг подобен елемент? Или да излезем по минитнгите на Атака, в отговор, като отмъщение? Да бе! Да не говорим какво бъдеще изобщо имат подобни идеи... А и аз въобще не смятам, че турците са някаква особена пречка за държавата. Ама докато има риби да се връзват... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, за това ли ставало дума.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Милет Тракия. Дали тези не се появиха тъкмо заради Атака? Както и да е...нито са в парламента, нито щe събират десетки хиляди в центъра на столицата, за да рутят правителството. Не ми пука за тях.
Светъл, ще ти се наложи да ми дадеш един пример за добра идея на Атака. И не ми говори за национализация, моля те, че получавам сърцетуп. Малкото луди, които вършеха някаква работа в тази партия се изнесоха преди около месец. Визирам Банкова и Христов. С нетърпение очаквам и на Берон да му се скъсат нервите. Баници! Мекици! Баници! Мекици! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса...
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами национализацията си е добра идея на Атака... свалянето на имунитетите също. Ебати зомбитата сте. Abductor, благодаря за инфото
![]() *пожелава си успех в порастването. Между другото искам да направя едно важно пояснение. За мен е все едно дали Атака или някои други ще оправят държавата. Що пък да не е Бат Бойко, въпреки че пък за него още по-малко ми се вярва. Моля ви дайте пример кой трябва да оправи България??? ОДС? БНС? НДСВ? ДПС? Пропуснах, сред добрите идеи на Атака съзирам и премахването на ДПС, защото то си е партия на етническа основа. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
България не може да чака да бъде оправена от някого.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Права си наистина. И все пак не смяташ ли, че трябва да има някой там горе дето да оцени, че си си подредил двора?
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е той, който ще го оценява.
![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак съм съгласен. Там е работата, че депутата не си върши работата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му Точно това е смешното, abductor. По ирония на съдбата по време на дебатите парламентарната група на "Атака" беше сред най-ревностните противници на запазването на имунитета. Днес обаче, те вече са на друго мнение, напомня "Дневник". Иначе съм съгласен а autumn, че Атака и организацията Милет Тракия са взаимно свързани, като второто може, в известен смисъл, да се разглежда като следствие на първото. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
бе започвам да се чудя защо парламента завзе функциите на съда ...
по презункц ия всеки е невинене докато вината му не се даокаже в съда . защо тогава парламентът ни прие декларация, която едва ли не осъди чернев. доколкото знам си има съд за тая работа. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е той, който ще го оценява. ![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. Пропускаш деликатно факта, че има 3 власти, а не само законодателна. Държавата трябва, освен да произвежда качествени закони, и да следи за спазването им. А Svetyl, не мислех, че си чак такъв фашист, наистина. Ако обичаш, се замисли, колко е лесно да си краен, когато си затвеаряш очите за същността на нещата. Маргинализирани радикали има във всяко общество. Включително и българското, и турското. И се използват едни други като плашила за да оправдават безумията си. Тъжно е, че толкова хора се поддават на такива манипулации. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че не съм го споменала не значи, че го пропускам. Нали именно в спазването и контролирането на тези закони се крие разковничето.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса... Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. Това са фактите другото е празни приказки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sep, че съм краен, краен съм. Но не си затварям очите за същността на нещата. На България й е нужна крайна партия като Атака, но не и управляващи като Чернев.
Така мисля, разпъвайте ме... или се смейте. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Викам да се смеем.
... То е тъжно, ама кво друго ни остава. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъжно е да... направо... ще си сложа титла:фашист
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последното, което й трябва на България в момента(че и когато и да било) са идиотски радикализми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, кажи какво и трябва?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:42 AM |