![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
"Со кротце, со благо."
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
"... и со малце кютек."
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Сами не си вярвате
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ми да му свалят имунитета и ще се види всичко... вече не знам на какво да вярвам.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ами погледни и тази новина, Светъл. Честно казано и аз се обърках.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Aхахахаха,какво ли не измислят и какви ли локуми не разтягат.Чернев бил "жертвата",а истинския виновник-шофьора на Сидеров...да бе,сигурно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И ето това, деца мои, вече е сериозен опит да замажат. Но едва ли ще мине номера.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Естествено,че няма да мине...колко ли хора ще повярват на тая скалъпена и идиотска история.Чернев кротка овчица,контролирана и пожертвана от Волен Сидеров и злия му шофьор.Какво ли не измислят хората...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Еби го и у прасето дето ме събуди в сутрешния блок на btv. Сега ще си мисля цял ден за бахур...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Svetyl
имаш едно по-ранно изказване, че Атака имали страхотни идеи, но нямали добри изпълнители... Замислял ли си се, че е етака с почти всички партии? Страхотни идеи и обещания и никаква реализация - има и една друга разлика обаче между тях и Атака - в Атака лумпените са много повече, отколкото в другите партии. Те са типичните смотаняци, които търсят вианги вината в другите - в слуая турци, цигани марсинаци и пр. И като помислиш, след днешните нови разкрития по този случай...нещата с Атака наистина заприличаха на пародия вече... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Melhaer, така е, но не съм чул партия да иска СПРАВЕДЛИВА И ТОЧНА промянва в конституцията, нито да се обявява против американски бази в България, нито да иска национализация на царските имоти...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе странно защо, питам аз, при положение, че народа е с теб, че ти вчрва, че гласува за теб, трябва да си режеш САМ клона???? То Атака само тва правят ебаси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Именно!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В мен започва да се прокрадва идеята, че Волен Сидеров е бил някаква марионетка на Берон... след последните изявления... дано не съм прав.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Човек, ще те обидя без да искам, но ми се струва че упорито отказваш да приемеш истината.
И ето това, деца мои, вече е сериозен опит да замажат. Но едва ли ще мине номера. Аз дочух, че имало записи от охранителни камери по бензиностанции от чиито записи се потвърждавала тази версия. В смисъл това може да е поводът, накарл Чернев да разкаже истината най-наркая... Знам ли де. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Beelzebub приех истината. Истината е, че Атака в този си облик са фиктивна партия. И въпреки всичко симпатизирам на такива идеи.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
ами то е ясно правителството иска да премахне Сидеров и плаща на оня Свинхед Чернев да даде неправдиви версии и накрая да каже че Сидеров го е накарал да лъже. И така всички доволни
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
уфф атака тва, атака онова ... всички партии имат изцепки ама ся като че ли всички са се наговорили срещу тая и за други даже не споменават ... а какво ви дреме въобще?
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
уфф атака тва, атака онова ... всички партии имат изцепки ама ся като че ли всички са се наговорили срещу тая и за други даже не споменават ... а какво ви дреме въобще? Стадния принцип мой човек. Обединяват се,забравят различията си за момент, ![]() После старата песен,на нов глас,почват да са ядат помежду си. Винаги е било така. ![]() -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Абе странно защо, питам аз, при положение, че народа е с теб, че ти вчрва, че гласува за теб, трябва да си режеш САМ клона???? То Атака само тва правят ебаси. Ами това е разликата между хитър и лукав политик като Доган, и един искрено глуповат човек, като Сидеров. Първия използва етносите в България като марионетки, втория е като дете на което му е дадена скъпа играчка. Но аз от политика и от курви не разбирам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
мисля, че сега му е времто да видим истината:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото тая седмица Атака навършва една година.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^
![]() Простотия -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-December 05 Потребител N: 1084 ![]() |
Така!Че Партия "АТАКА" няма да я бъде е ясно,дори и мисля че до следващите избори партията няма да съществува!!!Така става когато един иначе много начетен и интелигентен журналист(какъвто несъмнено е Волен Сидеров) тръгне да се занимава с дела от които не разбира!!!Просто политиката не е за него!!!
Първо създава национлистическа партия точно когато такава най не ни трябва!Европа се обединява все пак и ние натам сме се запътили.........Уж Второ хората с които Воленчо се гласеше да ни "върне БГ"се оказаха сбрани от кол и въже!Хора които и грам не ги интересува бъдещето на родината,а са в партията с цел да влязат в парламента и веднага да се разграничат от широко прокламираните идеи на партията,и да минат независими депУтати(пример при тайното гласуване за съставяне на парламент....партия АТАКА олекна с трима души наведнъш.......) Трето:Медийно внимание:В момента е огромно но негативно,факт който е логичен след непрестанните издънки напоследък.Мда Партия се прави с хора на които можеда се разчита и най важно да си разбират от работата си.Да могат,свен митинги по националните празници и организирани побоища в парламента и извън него,да правят политика и работят за БГ. А като се замисли човек те един бесен старец не можяха да свлаят от дървото па кво острава за друго:))))) ![]() А за последния случей,почти съм сигурен че Павел Чернев няма нищо общо със случилото се! Познавам се лично с него и знам че просто той не би се издънил по такъв начин!! Г-н Чернев е един от хората които се опитваха всячески да замажат гафовете на Волен,а той си забърса З.....А с него!!!! Абе в крайна сметка случея няма да го потулят като този в Пазарджик(двойното убийство),защото АТАКА пречи на останалите партии да си играят техните си игрички а останалите партии(партии със широка медийна подкрепа,и завидни обръ4и от фирми{ДПС,БСП,НДСВ}) няма да се оставят некви нацоиналисти да ги разиграват!!! Както и да е,само че накрая се оказваме пак ние излъганитеХората гласували за АТАКА са го направили с надежданещо а се промени и те да живеят спокойно,а не през ден да им се ограбват къщите,да им се пребиват децате,да им се пребъркват чантите,и т.н...............на когото са обирали вилата по три пъти за една година ще ме разбере........Думата ми е че които са гласували за тая партия са го направили за собственна безопасност,с надеждата че това ще спре!!Тях не ги интересува дали АТАКА е партия за която е ясно че е нереална и няма да я бъде дълго Тяхги интересува техните домове да са в безопастност,и като се приберат на вилата си да не я намерят без покрив!!!!!В предизборните обещания АТАКА направи логичен и разумен ход за спечелване на гласове,обаче след изборите разумните ходове на партията станаха равни на нула. Хората видяха,те ще запомнят и на следващите избори гласувалите ще са с 300 000 ДУШИ по малко. И накрая ще завърша с девиза на БНС "Когато правото се превърне в безправие-съпротивата е задължителна" ![]() Христос Воскресе!!!!!!!!!! -------------------- Когда находишься в гостях-
Не думаешь подчас: Ах, чем тебя, любезный друг Накормят в этот раз?.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има време до следващите избори, ще видим дали си прав.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
може би зомбираните еврооптимисти не са най-доброто за българия. цялалта тая работа с еврейския съюз заприлича на колениченето пред великата блядска русия. атака внасят малко разнообразие в политическия ни живот и показват и другата страна на медала с еврочленството ни. а тази страна май не е много за пренебрегване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Шаш
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Понякога престава да ме е срам от тия идиоти и се пръскам от удоволствие да им се смея. Колко много тъп трябва да си, за да отвориш тема като тази.
http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1087 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:51 AM |