![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Не само, че е сатанистка, ами живее в една пещера в Норвегия и яде деца с лютеница. Всъщност е пристигнала на летище "София" с една метла, която е производство на фирма от обръча на Доган. Всъщност Райс е част от републиканското управление на Буш, което е подкрепяно от една доволно голяма маса християнски фундаманталисти от южните щати, но на слуховете от разходката яз София може да се вярва. Все пак 57 процента от избирателите на Атака са вишисти, а на митинга сигурно са били само най-кадърните 5 милиона от тях. AXAXAXAXAXAXAXAXXAX!!!!!!!!!!!!11111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Това горе е от мен:-)
Но ей това вече ме убива...не смятам да го коментирам... http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1079 Замислете се, какви хора има по света! Как ще се оправяме с такива? Още една такава тема и вече няма да е смешно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре де, това е някаква форумна пародия, нали?!
![]() Прекалено тъпо е за да е толкова тъпо... Според мен, този форум е някакъв заговор срещу идеята "Атака"... Предполагам, че заговорът е от страна на етническото население на Марс. Но това е лично мнение. Не ангажирам никого. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Добре де, това е някаква форумна пародия, нали?! ![]() Прекалено тъпо е за да е толкова тъпо... Ами вече не знам, дали наистина ме питаш....толкова е абсурдно, че бих разбрал, ако ти не си повярвал...но това наистина е истинският форум на в-к "Атака" , а мненията са на истински хора...за съжаление. И тук въобще не става дума за циганите от Марс, а за ламята Цецка и нейните сподвижници! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе кво ли не съм чел по интернет, ама на такъв форум наистина рядко се попада. Кофтито е, че след 5 минути четене спря да ми е смешно, особено когато прозрях, че потребителите там си вярват на каквото пишат! Коментарът просто е излишен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Малко напомнят на форумите на новата вълна/прежда
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Добре де, а защо след като Чернев е причинил инцидента на магистралата, ще съдят Болен Свинелов?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чернев не е бил там, не схвана ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
бАТАКА са внедрени от ДПС не разбрахте ли?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
В България свестни политици няма!
![]() Със сигурност обаче ще се снимат с волйболистите ни които мачкат в Япония ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ А ти защо не помагаш на това момиченце или нему подобите в нужда?
Защото ти нямаш, а онези горе са богати? Ех, гадините... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
иронията е напълно неуместна.
![]() ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От друга страна не мисля че траябва да ги слагаме всички под общ знаменател,нещо от рода всички са маскари[Жоро Ганчев
![]() -------------------- So this song is for all of you
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Костов разграби държавата, преди всичко друго...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да,през 1997 държавата беше много богата,тогава дойде лошия Костов и я разграби!Всъщност той е виновен и за смърта на малкия Пепи и за горските пожари през 2000 година
-------------------- So this song is for all of you
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
гръмни се,обеси се,отрови се,хвърли се от кадето свариш,взриви се .....
П.С.Ако нещо по бруталничко ти дойде на ум направи него !!! Костов разграби държавата, преди всичко друго... ![]() Ако Костов го нямаше ,сега Европейския съюз щяхме да го мислим все още за Нирвана ! А за краденето ...крал е както всички ,но не е разграбил държавата ! ебатиии вие сте умопомрачени типове бе ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много добре казано!!!
![]() -------------------- So this song is for all of you
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Изключително.Точно мислех и аз да го напиша
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Но какво става сега? АТАКА според социологическите проучвания са 4-та политическа партия в парламента. Явно не са лумпени и олигофрени. Когато Сидеров преди 2 години говореше за насилственото ислямизиране в отделни краища на страната, всички го оплюваха и го наричаха РАСИСТ. Виждам и вашето мнение. Сега кой ще спре ДПС? Четете ли какво правят? Та те превзеха България! Май пак трябва да ни освобождават от турско робство!
![]() Аз лично вярвам в идеите на АТАКА, и тази година ще гласувам. ДПС трябва да изчезне от България! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:42 AM |