![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тия кога ще измислят нещо ново... Първо разочарование за 2006-та. Вие какво мислите?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Току що го почвам. Godsmack са ми любима група и съм доста впечатлен от това колко скоро дойде при нас тавата.
В момента съм на третата песен. Първата Livin In Sin е страхотна, слушах само нея сигурно 10 пъти. Speak не е нищо особено, наистина. Hollow за редовия слушател може би звучи доста еднотипно и сякаш вече сме я слушали, но аз не мисля, че е точно така. Песента е стойностна и особено приятна. ПОчна Bleeding Me. Супер си е песента. Светъл, сигурно си разочарован от това, че групата се повтаря за четвърти път. На мен обаче ми харесва много-поне от това, което чух. Има и доста нови работи. Не можеш да говориш много за албума още първия ден. Да го послушаме малко пък ще видим. Нали помниш как беше разочарован от Месмърайз в началото? Ако се задържи тази седмица албумът на Годсмак, значи си струва слушането му. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
От Hypnotize бях разочарован. И все още съм. А Godsmack се повтарят. А VooDoo Too е
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Hypnotize - SuXx , а за Godsmack e време да издават нещо ....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Слушах го албумеца. Нито съм фен на групата нито нищо, но в интерес на истината си е доста приятен. А и имайки предвид тоновете нови пауър и блек (примерно) албуми, които излизат непрекъснато, и звучат толкова еднакво и досадно, че ти иде да се застреляш - Новият Godsmack звучи наистина добре и на място!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Групата е сред фаворитите ми. Но трябва да призня, че на първото прослушване на новия албум не открих нищо по-различно от старите им неща. Това, че са запазили звученето и стила си, е от една страна хубаво, но от друга
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Албумчето ми харесва! Вярно е че няма нищо ново, но пък от друга страна не си представям Godsmack с друг звук ... например. Не знам, можеби някой ден и това ще стане.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Mен ме кефи, нищо че малко са се изложили.
Защо ли? Защото не предлагат нищо ново, просто най-доброто на което са способни в момента. Надявам се да имаме щастието някой ден да ги видим на живо. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
След като минаха няколко месеца мога твърдо да се изкажа. Албумът е много добър. Бавно се усвоява, но си струва.
Продукцията е на ниво и звукът е убиствен, макар и суров. Рифове, сола, кънтри сола, вокали тип Металика.(Песента Мама звучи сякаш слушаме Хетфилд и компания, което не само не е дразнещо, ами е много приятно даже) Дълги песни. Вкарани са някои нови концепции, освен вече познатите. No need to lie to me.... Бива го записът, определено. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 18-July 06 Град: 208.187.212.231 Потребител N: 1459 ![]() |
Съгласен съм. Макар и без ударни парчета като Awake и I Stand Alone албумът си го бива. Мен най-мощно ми влиза Hollow, Bleeding Me също хваща ухото.
-------------------- Seek for heaven within yourself
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Като го завъртиш на дисмена и забравиш да го извадиш.Става.................................
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Става за фон, но нищо повече...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък само за фон,албума е добър. Харесва ми.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:50 PM |