![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Особено онова за имената...
![]() ![]() ![]() Батман! ![]() EDIT: Ама как несъзнателно продължих на нова страница, запазвайки съспенса на предходната... Аз съм някакво уникално копеле!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Рота войници каца на Луната. Старшината ги строява и им обяснява:
- Онзи кратер вляво от мен виждате ли го? - Да. - Там ще ни е спалното помещение. А онзи вдясно? - Да. - Там ще ни е консерваторията. А онзи зад мен? - Да. - Там ще ни е обсерваторията. Някакви въпроси? Редник Иванов: - Разрешете да запитам. - Казвай, Иванов! - Спалното помещение е ясно - там ще спим, консерваторията е ясна - там ще си държим консервите, но за какво ни е обсерватория? - Идиоти, вие да не искате цялата Луна да обсерете! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 9-April 06 Град: Велико Търново Потребител N: 1278 ![]() |
Ето и нещо за "почитателите" на Бай Брадър!
Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. ![]() Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини. ![]() Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат. ![]() Четвърти ден: Нонстоп секс понеже няма друго за правене. ![]() Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите. ![]() Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200% на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс. ![]() Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.И Т.Н. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Другата дума за ПОЛИТИК....е СУТИЕН
ЗАЩОТО: 1. Подкрепя силните 2. Поддържа слабите 3. Обединява левите и десните 4. Привлича кандидати |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Диригентът пристига за репетиция, оглежда оркестъра и вижда, че главният цигулар го няма.
- Къде е първата цигулка? - вика диригентът вбесен. Музикантите го гледат притеснено, сумтят... - Ами как да ви кажем... той... абе... отиде в тоалетната да... накратко, да се самозадоволява. Диригентът веднага се втурва към тоалетната. Отваря вратата и какво да види - вярно, оня се самозадоволява. - Ама на какво прилича това! - възмущава се диригентът. - Погледни се само! Срамота! И това ми било първа цигулка на оркестъра ми! Я по-високо ръката, по-гъвкаво в китката! ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^
![]() Реплики относно "Космодиск" "Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина" "След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам" "Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли." "От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада" "Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение." "По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад." "Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия." "Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят." "Отзад ми е вече пет години." "Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи" "Става и за мъже" "Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие" "Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната" "Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз" "Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време" "Ако не те оправи ти връщат парите" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Помогнало е на много хора, не си ли гледал рекламата на доктор Ливайн с дългите уши
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Че как ще не съм, тоя е супер пич, прилича ми на плезещ се гущер като говори
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 26-September 06 Потребител N: 1593 ![]() |
Ей това го срещнах днеска нейде. Голям тъпизъм е ама мн ме накефи:
Цитат Една гарга попитала една лястовица колко е часа, а тя отговорила че мусаката е топла, следователно човек с цветен телевизор не може да яде халва...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
Знаете ли как се нарича човек който не разпознава цветовете?-далатонист
А знаете ли как се нарича човек който разпознава цветовете?-расист -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ ?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Един ловец се прибира в къщи след лов и заварва жена си в леглото с чужд мъж.
Разярен изправил голия мъж до стената, вдигнал пушката и се прицелил в ташаците му. Онзи почнал да се моли: - Недей, имай милост, дай ми поне един шанс! - Добре, разклати ги... Едно лайно си върви и среща друго лайно: - Къде бе, лайно? - пита второто. - Отивам по една далавера, много пари ще падат! - Ами може ли и аз да дойда? - Е па ела!... Вървят си двете лайна и срещат трето лайно: - Къде бе, лайна? - пита третото лайно. - Отиваме по една далавера, много пари ще падат! - Може ли и аз да дойда? - Идвай... Вървят си трите лайна и срещат Диарията: - Къде бе, лайна? - Отиваме по една далавера, много пари ще падат! - Ами може ли и аз да дойда? - А-а-а, не. Tая работа е само за корави пичове-кат' нас... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
P2P - Прати 2 Пива
Термини некои од Та4ка украдено од сано Компјутерска терминологија TCP/IP - Три црни пива/И Пуканки DHCP - Дупли Хмељ за Црни Пива WINS - Вино Има, Наточи за Сите ASP- Ајде Сите Пијте PPP- Пијам Пиво Попладне DVD- Дај Вино Друже ISA- Идат Старите Алкохоличари GPS - Горско Пиво за Сите ODBC - Однеси Два Балантајна на Цурине DNS - Дај Ни Соленки ARP - Ајде Радосни Пијаници PAP - Пеколно Алкохоличарите повраќаат ADO - Алкохолот Доаѓа Одма .NET - Нека Етанол Тече SRC - Сепак Ракија за Цурите AGP - Алкохол Господата Пијат DDR - Донеси Домашна Ракија FTP - Ферментација Топла Препорачувам UTP - У Тегла Пијам AGP - Ајде Голтни Пивце TELNET - Точено Ефтино Литро Ноќе Елиминира Тегоби PING - Пивска Индустрија Некогашен Гигант WWW - Водка Води кон Вандализам 3D- 3 Домашни GPRS - Големо Пиво и Ракија Сместа! BMP - Бил Мамурен После... USB - Уживај во Стрејт Бурбон DSL - Дај за Сите Лозова P2P - Прати 2 Пива CSS - Цврцкај само Смирноф DOS - Дај Отвори Смирноф ISDN - Исто Само Дупло Наточи PDF - Пиеме До Фајронт MP3 - Мали Пива 3 JPG - Јагодинско Пиво Големо TTF - Точи Таа Финландијата UPS - Удри По Шљивовица SQL - Стави Коцка Лед VoIP - Вињакот Одма Испиј го Пијандуро! WIN XP - Водка Исклучиво на ЕКС Пијам -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Ти СиПи / Ай шъ Пия
И докато сме на темата: Software is like sex... It's better when it's free! Have you ever noticed that the Klingons are all speaking UNIX? "Grep ls awk chmod." "Mknod ksh tar imap." "Wall fsck yacc!" -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разхожда се един руски хакер из парка през нощта, и вижда как на една пейка някакъв грузинец напъва отзад една девойка. Той се оглежда, позамисля се, па си сваля гащите, и напъва грузинеца отзад. Последния от своя страна, заклещен между двамата, няма как да мръдне, и само пита през зъби - "Кой си ти бре?", на което хакерът отговаря:
- Мълчи, мълчи, мое анонимно прокси... ![]() ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"В БНТ: Азис с едни гърди пред ЛЕВСКИ
Фолкпевецът Азис се оказа съвременният символ на българския народ, като изпревари с едно място по гласуване националния герой ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Това става в националното допитване, провеждано от БНТ, „Великите българи”. Изпълнителният директор на народната медия Уляна Пръмова посочи още, че в класацията сред личности като Ботев и Вазов се нареждат и имената на Митьо Пищова – един от кандидат-президентите на България, на фолкдивите Глория и Ивана. В класацията са и манекенки, както и травеститът Урсула. Резултатите от допитването до народния глас ще бъдат огласени в края на тази година." ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да ни е честито - ние сме гейско-циганска-чалга нация. Направо чудесно, сега да махнат паметника на Левски от центъра на София и на негово място да сложат тоя мазен циганин и хора като Нийло, които страшно му се кефят да могат да ходят да му поднасят цветя и вазелин. Ех, Бойко Борисов се чудя защо на времето махна плаката му точно от това място, жалко явно не може да предвижда в бъдещето, че точно там му е мястото.
Да е**а и шибаната държава и шибаните българи - срам ме е от тях. Няма какво да добавя просто. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^^Ако е вярно, ще е много лошо!
![]() ![]() П.П.Някой ще даде ли линк към тази анкета?! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Аз ей на това му викам УНИКАЛНА глупост! Самата тема "Великите българи" е така поставена, че да се търсят и дори предизвикват (псевдо)сензации... И ето я първата! Кой малоумник изобщо се е заел да сравнява Левски и Азис? Журналистическа му работа... (Сорка, Стефо. Надявам се искрено, като се реализираш, да си над нивото на темподобните жалки материалчета.)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Beerzebub, глупост е, да, затова и съм избрала раздела вицове, за да я постна.
Целта е не да се сравнява нещо, а да покаже какви неща вълнуват маса хора, не всички, но голяма част.Това е истината, евтини скандали, сензации, това търсят голяма част, затова и има предавания като тази простотия Биг Брадър, затова и хора от типа кръстоска между Урсула и Азис се гледат и се пише за тях, затова и има гнусни вестници, няма да споменавам имена, достатъчно са. Тъжно. Да се търси вината в журналистите не е правилно, хората сами предизвикват тези неща. Приемете статията като виц, където и съм я поставила. ![]() П.П.Някой ще даде ли линк към тази анкета?! ![]() Взех я от форума на доставчика ми, линк не знам къде, потърси в гугъл. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
я вижте Стоичков...съжелявам ако е пускано вече Стоичков
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:15 PM |