![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Wikipedia.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахаха
поздрав за всички ....от Новата Вълнова общност ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
![]() ![]() ![]() ???? написа: Здравейте всички, имам един проблем и моля за съвет. Значи досега не съм имал приятелка, а другата седмица имам среща с момиче и доста се притеснявам. Бихте ли ме посъветвали как да се държа, за какво да говоря и т.н. ? Благодаря предварително! ???? написа: Говори за секс, цици, наркотици, отсечени глави и краиници, изпразвания и насилствен секс. И не забравяй да споменеш, че момичето е грозно като смъртта. Кажи й, че ще я чукаш докато анала й не стане колкото устата й. Със сигурност е твоя! ??? написа: Не съм казал че съм металист просто слушам метъл,а инак слушам и черно. Няк'ъф блекар написа: Значи си блек метъл.. /из PCmania-та ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На това попаднах в един друг форум.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Prehistoric emo, човече!!!!!
![]() ![]() he's prettier than your girlfriend, but don't let that limp wrist fool you- this guy gets more ass than a toilet! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Това го прочетох в един MAXIM:
Защо вицовете за блондинки са толкова кратки? За да могат брюнетките да ги запомнят. Въпрос; Какво е русо и умно? Отговор; Кокершпаньол -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
знаете ли защо водата е мокра?
-защото който няма цветен телевизор не трябва да яде халва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ДЖЕНЕРЪЛ МОТЪРС VS МАЙКРОСОФТ
За всички нас, които чувстваме дълбочината, с която компютрите промениха живота ни... Наскоро Бил Гейтс сравни компютърната индустрия с автомобилната индустрия заявявайки: Ако Дженеръл Мотърс развиваше технологиите, както го направи компютърната индустрия, днес ние всички щяхме да караме автомобили за по 25 долара, които изминават по 1000 мили (1609 км) с един галон бензин (около 4 л)". В отговор на коментара на Бил Гейтс, Дженеръл Мотърс разпространи следното прессъобщение: Ако GM беше развивал технологии като Майкрософт, ние всички щяхме да караме автомобили със следните характеристики: * Без видима причина, автомобилът щеше да катастрофира по два пъти на ден. * Всеки път като пребоядисат пътната маркировка, трябваше да купуваме нова кола. * От време на време нашият автомобил щеше да умира на магистралата без причина. В такъв случай трябваше да отбиваме в страни от пътя, да затваряме всички прозорци, да изгасяме мотора, да го рестартираме и да отваряме прозорците отново преди да можем да продължим. * От време на време, при изпълнение на сложни маневри, като ляв завой например, моторът щеше да спира без да може да се запали отново. В такива случаи щеше да се налага да преинсталираме мотора. * Macintosh щеше да конструира автомобил на слънчева енергия, пет пъти по-бърз и надежден, който да се кара два пъти по-лесно, но щеше да може да се движи само на 5% от шосетата. * Индикаторите за маслото, температурата на водата и алтернатора щяха да бъдат заменени от една единствена червена лампа, на която пише This Car Has Performed An Illegal Operation". * Еърбеговете щяха да питат Are you sure?" преди да се отворят. * От време на време, без видима причина, вашият автомобил щеше да се заключва и нямаше да ви пуска да влезете вътре, докато не вдигнете дръжката на вратата, завъртите ключа и сграбчите антената на радиото, но ... абсолютно едновременно. * Всеки път, когато се появяваше нов автомобил, купувачите трябваше да се учат отново как да шофират, тъй като никоя от командите нямаше да действа по същия начин като в старата кола. * О да, и на последно място, но не по значение, всеки път, когато искате да изгасите мотора, трябваше да натискате бутона "START". ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Е това е! Вижте човек като скучае цял ден на какво може да се натъкне!!! Пльоцк!
Чудно ми само защо така са кръстили темата "топ 10 хеви метъл групи", и още по-чудно ми е как първия ЕДНА не успя да нацели. Най-забавното е, че и така продължава!!! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ийбасиииииии метъла... Аз веднъж докато се рових из едно FTP разбрах няколко неща:
Stratovarius са Brutal Death Metal Benediction - ROCK Pink Floyd - Heavy Metal Crainberies - Black Metal Дано само намеря скриийшота из щайгата ми... А иначе тва малко като 'Аз слушам Дет мйетъл! - Дйет, Напалм Дйет, Мегадйет...Тейк Дйет...' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Сър Ланселот много искал да поцелува циците на лейди Гуинивер. Отишъл при Мерлин да търси помощ. Магьосникът му казал, че ще му помогне срещу 1000 лири, след което намазал сутиена на лейди Гуинивер с отвара за сърбеж и й казал, че само слюнката на сър Ланселот ще може да я изцери. Така сър Ланселот се наслаждавал на гърдйте й цялата нощ. Но на сутринта не пожелал да плати на Мерлин. За това магьосникът намазал с отвара за сърбеж гащите на краля...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Някакъв човек се обажда на радио Ереван:
- Добър ден, скъпо мое радио. Аз ви се обаждам, за да се оплача. Ние сме много бедно семейство. Всъщност ние сме толкова бедни, че ползваме едно и също бръснарско ножче четирима души. С това ножче аз и баща ми си бръснем брадите, а майка ми и сестра ми си бръснат краката. Кажете, може ли да е по-лошо? Радиото помълчало малко и отвърнало: - Всъщност, да - може да е и по-лошо. Можеше с това ножче вие и баща ви да си бръснете краката, а майка ви и сестра ви да си бръснат брадите... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
ето ви един уникално-култов виц:
Два крокодила си летят, единя завива за Сахара, а другия казва "Аз съм лилав" -------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже...
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже... ...и не само товаи още много мъка има.... http://vbox7.com/play:5b6fbb8d -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
това ми напомня на like a surgeon - на Weird Al Yankovic
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Баща - корсиканец инструктира сина си за първата брачна нощ:
- Първо я вземи на ръце, защото Корсика - това е СИЛА. После я хвърли в леглото, защото Корсика - това е ГОРДОСТ. После се съблечи пред нея, защото Корсика - това е КРАСОТА. На друия ден синът докладва: - Всичко направих едно по едно, точно как ме посъветва. - И после? - После си ударих една на ръка, защото Корсика - това е НЕЗАВИСИМОСТ! ************* Американец, англичанин и българин спорят- чия жена е по-сексапилна. - Като прегърна моята,- хвали се американецът,- хващам си раменете. Но не защото е много слаба, а защото е елегантна! - А пък моята,- намесва се англичанинът,- като язди кон, краката й опират в земята! Но не защото конят е нисък, а понеже бедрата й са много дълги! Нашeнецът си помислил - мойта, ако я прегърна - не мога да я обгърна, а ако се качи на кон, ще го прекърши, па рекъл: - Сутрин, като стана, вдигам на мойта Пена нощницата и я первам по задника. Задникът й започва да трепти и трепти, докато се върна от работа. Но не защото не е стегнат, ами толкоз ми е работното врем -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво трябва да направите когато пътувате със самолет, а до вас стои човек, който сериозно се притеснява?
1. отворете внимателно чантата с лаптопа 2. изкарайте лаптопа си много бавно 3. стартирайте лаптопа 4. бъдете сигурни, че човека, който седи до вас може да види екрана 5. затворете очи и погледнете нагоре към небето 6. и кликнете следния линк: http://tinyurl.com/e8efm ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
http://img.data.bg/i.php?id=15793
http://img.data.bg/i.php?id=365739 http://img.data.bg/i.php?id=263731 -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Нищо особено.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Върджин , туй нящо го виждам за втори път днес и за втори път се убеждавам в тъпотата си.
![]() Каква му е идеята, че нещо ми се губи хумора? -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
>> ->>> Истински случаи от User-Хелпдеск-а за PC-Проблеми
>>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Сега натиснете Ф8 >>>>> >>>>> Клиент: Нищо не се случва... >>>>> >>>>> Хелпдеск: какво точно направихте? >>>>> >>>>> Клиент: Натиснах осем пъти клавиша "Ф" и абсолютно нищо не >>>>> се >>>> случва... >>>>> >>>>> >>>>> --------------- >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Мога ли да ви помогна с нещо? >>>>> >>>>> Клиент: За първи път ми се налага да пиша еМейл. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Okay, и къде срещате трудности? >>>>> >>>>> Клиент: При адреса на моя приятел. Мога да намеря "а"-то, но >>>>> не знам >>> как >>>>> да нарисувам тази заврънкулка около буквата. >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Клиентът не може да влезе в Интернет. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Сигурен ли сте, че използвате правилната парола? >>>>> >>>>> Клиент: Да, разбира се, нали погледнах какво прави колегата ми. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Бихте ли ми казали коя парола използвате? >>>>> >>>>> Клиент: Пет звезди. >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Clicknete 'Мaй Компютър' в лявата част на вашия >>>>> екран >>>>> >>>>> Клиент: Ляво ваше или ляво мое? >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Добър ден, мога ли да ви помогна? >>>>> >>>>> Клиент: Ало... не мога да печатам на принтера. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Ок, натиснете "Старт"-бутона и ... >>>>> >>>>> Клиент: Само не ми почвайте с тея течнически глупости, ако >> обичате. >>>> Аз >>>>> не съм ви Bill Gates!! >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Съобщение на voicemail: Добър ден, казвам се Мартина Янсен. >>>>> Не мога >>> да >>>>> печатам на принтера. >>>>> >>>>> Всеки път, когато изпратя някои документ да се печата, се >>>>> появява >>>>> съобщението: " Принтерът го няма". >>>>> >>>>> Принтерът си е тук на бюрото пред мен и аз го виждам, а >>>>> компютърут >>>> твърди, >>>>> че го нямало... >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Клиент: Не мога да разпечатам червен текст... >>>>> >>>>> Хелпдеск: Разполагате ли с цветен принтер? >>>>> >>>>> Клиент: Аха! Благодаря. >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: И какво виждате на екрана? >>>>> >>>>> Клиент: Едно малко мече - моят приятел ми го подари >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Клиент: Клавиатурата ми не функтионира. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Проверихте ли, дали е включена? >>>>> >>>>> Кунде: Не, защото не стигам дотам. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Вземете моля клавиатурата и се отдалечете няколко >>>>> крачки >>> от >>>>> компютъра. >>>>> >>>>> Кунде: Okay >>>>> >>>>> Хелпдеск: Клавиатурата във вас ли е? >>>>> >>>>> Кунде:Да >>>>> >>>>> Хелпдеск: Значи не е включена. Случайно да има друга >>>>> клавиатура на масата? >>>>> >>>>> Кунде: Да, има още една. Аха! Тя функтионира! >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Вашата парола е следната: малко а,голямо В и >>>>> цифрата 7. >>>>> >>>>> Кунде: Седем голямо или малко ? >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Хелпдеск: Коя антивирусна програма използвате? >>>>> >>>>> Кунде: Netscape. >>>>> >>>>> Хелпдеск: Това не е антивирусна програма! >>>>> >>>>> Кунде: Разбира се, извинявайте.... имах предвид Интернет Explorer. >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> ------ >>>>> >>>>> >>>>> Клиент: Надявам се да можете да ми помогнете. Един приятел ми >> инсталира >>>>> много хубав screensaver, >>>>> >>>>> но всеки път, когато местя мишката ми изчезва!? -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 07:18 AM |