![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Мечо Пух видял на едно високо дърво изоствен кошер. Качил се той и занегова изненада кошерът бил пълен с мед. Омаал го целия и тръгнал да слиза. За зла беда лапките му, натопени в сладък медец, залепнали за ствола на дървото. Повисял така няколко часа, когато отдолу минал Прасчо.
- Прасчоооо!!! - приревал Мечо Пух - Отпери ме, моля ти се! И Прасчо го отпрал. На другия ден завалял дъжд, медът се размекнал и Мечо Пух слязъл от дървото. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Хаха, първо отворих на David Blaine.
”David Blaine: Street Magic,” ”David Blaine: Magic Man,” and ”David Blaine: Listen, Asshole, I’m Late For Work So Get Those Coins Out Of My Face.” ![]() Яко! -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Найт Шалалала е добре обрисуван. То като се замисля, "биографичния" за него The Buried Secret of M. Night Shyamalan също има място в тази тема.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Аз искам да посна една страшна история :
![]() ![]() ![]() ![]() Едно момиче се качва при таксиметров шофьор и му казва някакъв адрес. Той, обаче, запрашил извън града. Като стигнали на осамотено място, таксиджията изнасилил момичето, но това не му стигнало, ами на всичкото отгоре изсипал половин литър бензин в ..... й. Мислейки, че е умряла, той се качил на колата и заминал. Момичето, обаче, не било мъртво. Посъвзела се малко и в далечината видяла бензиностанция. Тръгнала пълзейки към бензиностанцията. След около 1 час мъчително пълзене по земята й оставали още около 100 метра от бензиностанцията, но тя така и не стигнала до там - Свършил й бензина -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Отива Манго при доктора:
- Дофтуре, какво да правим? Жинъта непрекъснато ги ражда, вече девет децата, не могат да ги изхранваме! Доктора: - Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях. Тръгнал си Манго. След 4 дни отива пак при доктора: - Дофтуре, златен да си! Слагаме, значи, перзервативите в ядането, жината яде, парди, прави балончета, пукат се... три деца умреха от смех. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
- Прибирам се аз от командировка, отварям гардероба, а вътре - пак любовника на жена ми!
- !? - И аз му викам: "Абе идиот, колко пъти да ти обяснявам, че преди половин година се разведохме и тя не живее тука вече.." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
- Здравейте! Казвам се Петя и искам да пожелая на моя шеф Дядо Коледа да му подари торба презервативи.
Водещия: - Сигурно му желаете много секс през Новата година? Петя: - Не, желая такива идиоти да не се размножават повече. Писмено упражнение в института. Преподавателят дава темата: - Господа бъдещи дипломати! Представете си, че вие представлявате интересите на нашата страна в далечна африканска държава. Обявили са ви за PERSONA NON GRATA и са ви казали да напуснете страната до 24 часа. Напишете протестна нота. След пет минути най-добрият студент на групата предава работата си. Преподавателят чете,леко намръщен и казва: - Добре, колега, написано е в стила на българската дипломация. Имам към вас само две забележки: "да ви го начукам" се пише отделно, а "черна маймуно" с главна буква. Президент е все пак. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
- Как е на пернишки "хлебопроизводител"?
- Уеб дизайнер! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо Господ никога няма да стане професор?
1. Има само една публикация по темата. 2. Публикацията е писана на иврит. 3. Няма позовавания на други автори, писали по темата. 4. Публикацията не е отпечатана в научно списание. 5. Съществуват известни съмнения дали Tой я е писал. 6. Дори да приемем,че Той е създал света, над какво е работил след това? 7. Не е привличал достатъчно сътрудници. 8. Научните среди срещат определени трудности при опитите да възпроизведат Неговите резултати. 9. Никога не е искал от Комисията по етика разрешение да използва хора за своите опити. 10. Когато по време на един от експериментите нещо се объркало, Той се постарал да скрие провала си, като издавил всички. 11. Когато доброволците не се държали както му харесва, Той ги изключвал от контролната група. 12. Рядко посещава занятията, просто кара студентите да четат книгата Mу. 13. Някои казват, че пращал сина си да води занятия със студентите. 14. Изключил е първите двама студенти, заради жаждата им за знания. 15. Независимо от това, че в теста си е дал само 10 задачи, повечето от студентите му са се провалили. 16. Консултациите си провеждал рядко и то само по върховете на планините! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Реален случай!
Влизам вчера в аптеката и викам: "Добър ден, една Ясмина". Аптекаря ме кара да повторя, че не чул добре и аз пак: "Една Ясмина!". Гениалния отговор гласеше: "Не Ясмина, а Ясмин! Мъжки род!". ...Кой мъж се казва Ясмин?! ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Мисля, че са ги кръстили 'Ясмин' на цветето, та затова най-често се използва в мъжки род.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Демек - жасмин.
Ни риба ни рак при никого, дори при производителите, но те са арт, така че к'во им пука... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
- Докторе, кастрирайте ме!
- Да не сте луд! - Много ви моля, докторе, направете ми кастрация. - Е, щом толкова държите. След като направил операцията, докторът попитал пациента: - Добре де, бихте ли ми обяснили, защо такъв млад, красив мъж, в разцвета на силите си като вас иска да го кастрират. Та вие можехте да имате хиляди жени. - Знаете ли, влюбен съм в една еврейка и за да се оженим, трябва да спазя този техен обичай. - В такъв случай, може би трябваше да ви направя обрязване? - А аз какво казах?.. ahahaha -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Aйде да кажа и аз един виц,барем ви хареса :
В една лудница,решили да тестват до каква степен лудите са...превъртяли. Лекарите решили на една стена да нарисуват врата и да й сложат една брава и досущ да прилича на истинска врата. Дошъл моментът на изпитанието и лудите се наредили в редица,като започнали да дърпат бравата,да я ритата,опитали всички възможни методи за отварянето на вратата,но без успех. Накрая докторите забелязали една откачалка която била страни от редицата на амбициозните луди,която същевременно ревала и се гърчела от смях. Лекарите я попитали:"Защо така плачевно се смееш приятелю",а той отговорил "Хахахахаха те не знаят,че ключът е в мене" -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ A bit of Fry & Laurie цепи
![]() Lol, за всички любители на котки http://bgflash.com/flash/3096 Little Sparta ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ах, английски хумор а-ла Пайтън... ![]() Дебилно, несмешно, но пак се смея, мамка му!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 07:44 PM |