![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Между другото Балканския полуостров наистина е кръстен на Стара планина. На английски (предполагам и на други езици) Стара планина е The Balkan Mountain, а Балкаснки п-ов - Balkan peninsula (или the Balkans). Да не говорим, че и на български Балкан също не е непозната дума.
Просто трябваше да се изкажа по въпроса SPARK -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 26 2004, 05:37 PM) Бах щастлив. С Приятелката ми излизахме година и решихме да се сгодим Родителите ми ни подкрепяха по всакакъв начин, приятелите ми ме укоражaваха, а приятелката ми... тя сякаш сънуваше! Имаше само едно нещо което ме притеснявяше, много даже, и това нещо беше малката и сестра. ...blablbablaba commitment..blablab relationship..blablab Винаги дръжте презервативите си в колата . ahahahah ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тва съм го чел. Яко е.
![]() За Стара Планина - Балкан мисля че идва от турски. Q: What's the worst part about eating vegetables? A: Getting the wheelchair out of your mouth. Q: What did the blind, deaf, handicapped kid get for christmas? A: Cancer. Q: How do stop a dog from shagging your leg? A: Give it a blow job. Q: How do you circumcise a redneck? A: Kick his sister in the back of the head. Q: What's pink and silver and walks into walls? A: A baby with forks in its eyes. Q: What's got two legs and bleeds? A: Half a dog. A little girl is standing by the edge of a cliff crying her eyes out. A man comes over and says, "What's wrong little girl?" The little girl still crying just points over to the edge of the cliff. The man looks over the edge and sees a car with the little girl's parents mangled n the rocks below. The man turns round, unzips his fly and says, "I guess it just ain't your lucky day!" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 26 2004, 08:40 PM) A little girl is standing by the edge of a cliff crying her eyes out. blbalbalbla.. ROTFLMAO!!!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Ей тоя виц е побъркан:
-Бонд...Джеймс Бонд -Гей...Сергей ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Injudicator @ May 27 2004, 09:44 PM) Ей тоя виц е побъркан: -Бонд...Джеймс Бонд -Гей...Сергей ![]() predstawia se na nqkwa madama na kupon: -Bond, James Bond otgowora e -Off..fuck off |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 27 2004, 10:25 PM) Цитат(Injudicator @ May 27 2004, 09:44 PM) Ей тоя виц е побъркан: -Бонд...Джеймс Бонд -Гей...Сергей ![]() predstawia se na nqkwa madama na kupon: -Bond, James Bond otgowora e -Off..fuck off ААА бива си го тва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Двама индианци се загубили в гората и единия предложил:
- Стреляй във въздуха, може някой да ни чуе. Стрелял онзи веднъж, стрелял втори път и престанал да стреля. Приятеля му го попитал: - Защо спря бе? - Е па свършиха ми стрелите. Двама сърби се разхождат по улиците на Ню Йорк и от един небостъргач пада гола жена, право в стоящата до тях кофа. Единият сърбин се обърнал към другия и казал: - Брато, ово е стандарт, ебеш-фъргаш! Съпруга пита мъжа си пияница: - Вчера оставих в хладилника две бутилки водка, защо сега е една? - Не съм я видял... -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Hansi @ May 28 2004, 04:36 PM) . . . - Брато, ово е стандарт, ебеш-фъргаш! ...буахахахахаха... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Лъвът се разхожда из гората. Среща жирафа:
- Ей, дългия! Кой е най-красивия в гората? - Ти, лъвчо. След малко среща зебрата: - Ало, раираната! Кой е най-красивия в гората? - Ти си, лъвчо. Продължава нататък и вижда слона: - Ти там, клепоухия! Кой е най-красивия в гората? Слонът го хваща с хобота, мята го в блатото и си продължава по пътя. Лъвът излиза от калта, отръсква се и мърмори: - Ей, кво се нервираш бе... Можеше просто да кажеш - "не знам". Един мамут си вървял, ама по едно време пред него изниква една група слонове! Слоновете като го видели, започнали да го бият - бой, бой... направо го спукали от бой... По едно време мамута става от земята и вика: - Баси, писна ми от тия скинари... Решила мравката да оправи слона, издебнала го изотзад и му се качила. Почнала тя да го шиба с все сили. Изведнъж кокосов орех паднал върху главата на слона: - О-ооооох! Мравката: - Ох ли! Ша та скъсам! Американското правителство съобщава, че в отговор на терористичната атака - неизвестно от кого, ще извърши свирепа бомбардировка - няма значение къде. Американците създали компютър, който пресказвал бъдещето. Бил Клинтън решил да го попита: - Ще има ли трета световна война? - Да. - Ще я има ли Америка? - Да. - Мойте близки ще бъдат ли живи? - Да. - А аз ще бъда ли жив? - Да. Клинтън решил да си направи майтап и попитал: - А колко ще стува Кока-Колата след войната? - Три рубли... Сталин говори по телефона с Чърчил: - Не. Не. Не. Не. Да. Не. Не. Не. Не. Затваря. Секретарят му го пита: - Другарю Сталин, за какво му казахте "да"? - Попита ме дали го чувам добре. Скоро след Съветската революция пращат агитатор в някакво село в поволжието да говори против религията. Събира той селяните, говори им три часа, и накрая ги пита: - Разбрахте ли сега, че такова нещо като "християнски бог" не съществува? - Разбрахме! Жив да си ни, другарю лектор, Аллах да те поживи! По съветско време един руснак решил да се избудалка с КГБ. Звъннал от уличен автомат: - Ало, КГБ ли е? - Да. - Лошо работите, другари, лошо... След един час пак решил да си направи майтап. Пак звъннал: - Ало, КГБ ли е? Отзад някакъв здравеняк го тупа по рамото: - Да, КГБ. Както можем, така работим... Прожектират на Сталин нов игрален филм. След прожекцията Сталин пита: - Защо мустаците на лошия герой така приличат на мустаците на другаря Сталин?! Да се разстреля главния герой, режисьора, целия снимачен екип, роднините на актьора, народния комитет за култура... - Другарю Сталин - питат от народния комитет за култура, - а не може ли на главния герой да му обръснем мустаците? - Хм... и това е вариант... На 11 септември посред нощ (вашингтонско време) Путин се обажда на сънения Буш: - Моите съболезнования във връзка с терористичните атаки, г-н Президент! - Какви терористични атаки? - Ой, извинете, ще ви позвъня по-късно. - Господине, махнете това куче от мен! Вече имам бълхи! - Шаро, дръпни се от господина! Той има бълхи. Две мутри са на почивка в Бразилия. Цялата група излиза от туристическия автобус и екскурзоводът предупреждава: - Господа туристи, имайте предвид, че половината от населението на страната е болно от СПИН, а другата половина от туберкулоза. Едната мутра се била заплеснала някъде и пита: - Кво каза тоя бе? Вторият отговаря: - Каза, че може да чукаме само тия дето кашлят... Няколко борци си говорят - какво е това кеф. Първият казва: - Това е да имаш жена, любовница, готина кола, маса пари. Вторият: - Това е да имаш жена, две любовници, две готини коли, и огромна маса пари. Третият: - Това е да имаш любовница, да си седиш с нея вкъщи, и изведнъж да нахълтат полицаи с маски и пищови, да те праснат по мутрата, да те съборят на земята, да ти сложат белезниците и да попитат: "Това нали е улица Христо Ботев 36", а ти да им кажеш: "Не, тук е Христо Ботев 38". Седят няколко мутри в сауната. Звъни мобифон. Един от тях се приближава и го вдига: - Ало... да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Рокля? 1000 долара? Защо ти е нова рокля? Ще ходиш на театър... добре де, добре, знаеш ли къде са парите? Купи си! След малко пак се звъни. Същият вдига отново: - Ало... да, скъпа... в сауната... да, с момчетата... ами до 11. Какво да си купиш? Палто? Защо ти е десето палто? Заминаваш в планината? 50 хиляди? Добре де... знаеш къде са парите... След известно време отново се звъни и пак той вдига: - Ало... да, скъпа.... да, в сауната... да, с момчетата... да... до 11. Какво да си купиш? Кола? Защо ти е шеста кола? Да се изфукаш пред майка ти? Колко? 300 000? Добре де, купи си... знаеш къде са парите... Сваля телефона от ухото си и пита: - Абе пичове, на кой е тоя мобифон бе? Група борци се правят на интелигентни: - Бе ти знаеш ли, че на Маркс имало живот? - Това е само хипотенуза. - Не знам, не съм импотентен по въпроса. - Да, то си има икспреси по въпроса. Hа един светофар спират един до друг борец с БМВ и моторист. Мотористът решава да се пошегува с бореца и му подвиква: - Хей, какво е това: четири колела и по средата едно тъпо? - Hе знам - отговаря троснато мутрата. - Ти бе, тъпак! - отвръща мотоциклетистът. Борецът се ядосал, но не могъл да му го върне, защото светофарът светнал зелено и мотористът се изгубил някъде между колите. Hа следващия светофар до БМВ-то на бореца спряло трабантче. Борецът решил да си го изкара на шофьора и го попитал: - Ей, знаеш ли какво е: четири колела и в средата едно тъпо? - Hе знам - отговорил уплашено шофьорът. - Аз бе, тъпак! - извикал борецът. Един борец си кара БМВ-то, а след него карат една пожарна и една линейка. Един полицай спира БМВ-то. Вместо да отминат обаче, линейката и пожарната също спират зад БМВ-то. Полицаят се доближава до БМВ-то и иска документите на бореца. След като ги преглежда, той пита: - Абе тия двамата защо спряха след теб? Борецът отговаря: - Как защо, защото ми писна като ме спират да ме питат имам ли аптечка и пожарогасител. Ето ти аптечка, ето ти пожарогасител... Борец се застоява пред кафе-машина. Пуска монета - пие кафе, пуска монета - пие кафе... Колегата му казва: - Свършвай, че имаме работа да вършим. - К'ва работа бе, докато печеля ще играя! Старшината казва на ротата: - Ей тия камъни и железата да ги съберете до оградата и да ги запалите.... Рота парашутисти-новобранци се строява за първия си скок. Старшината се обръща към един от войниците: - Защо трепериш такъв? - Страх ме е, за пръв път ще скачам с парашут... - Е, ако чак толкова те е страх, тоя път може да скочиш и без парашут. Войник се обръща към командира: - Другарю командир, заповедта е изпълнена! - Но аз нищо не съм заповядвал! - А аз нищо не съм правил. При командира на войсковата част идва възпитател от детския дом и се жалва, че след последният ремонт, който войниците са правили на покрива на детският дом, децата псуват безобразно. Командирът вика при себе си двамата войници, които са поправяли улуците и ги пита защо са говорили мръсотии. Единият отговаря: - Няма такова нещо, господин полковник! Просто редник Иванов запояваше улуците, а аз държах стълбата. Докато държах му говорех: "Редник Иванов! Нима не виждате, че оловото от вашият поялник капе на главата на вашият боен другар... Преподавател във военно училище: - А сега, курсанти, запишете си - водата кипи при температура от 90 градуса. Курсант: - Господин полковник, а нас в училището ни учеха, че водата кипи при 100 градуса. Преподавателят отваря тетрадка, разглежда нещо дълго и накрая вдига глава: - Съвършенно сте прав, курсант! Аз съм сбъркал, действително водата кипи при 100 градуса. Правият ъгъл кипи при 90 градуса! По случай Деня на Победа в едно руско училище дошъл дядото на Вовочка и започнал да разказва за Втората световна война: - Много страшно беше! Веднъж, на "Курската дъга" беше голяма битка, танкове, самолети, всички викат, стрелят. Аз със своите приятели в гора пия водка. Идват политическя командир и вика: "Стига пиене, хайе в атака!", а аз му казвам: "Еби си майката!". Или един друг път: през 1943 година - Отбраната на Москва - самолети, бомби, танкове, хиляди немци стрелят, викат, ужас! Аз в медицинската част пия водка. Идва ротния командир и почва да вика: "Стига пиене и девойки! Хайде "ура" и в атака!", а аз му казвам: "Еби си майката!". Учителката: - Извинявайте, можете ли да спреде да псувате? Дядото: - Еби си майката! - Но тука има малки деца! - Майката им да еба! Втората световна война. Немските и руските окопи са един срещу друг. От немския се подава снайперист и вика: - Иван! От руския се надига една глава: - Аз! Бум! Германецът го застрелва. След малко пак се провиква: - Степан! - Аз! Бум - още един труп... В руския окоп стои един казах и се моли: - Само не Джумабай, само не Джумабай... Партизанин разказва на пионерчета бойните си спомени: - Гледам напред - бре, ебало си мамата! Поглеждам наляво - ебало си мамата! Поглеждам надясно - ебало си мамата! Гледам назад - малей, и там си ебало мамата! - Бре, каква памет! - чудят се пионерчетата. Звъни телефона, вдига кучето и казва: - Бау! - Ало? - Бау! - Ало? - Бау! - Моля, нищо не разбирам! Говорете по-ясно! - Б като Бургас, А като Атина, У като Уругвай. Бау! Как било Plug&Play на български: Ръг и Тръг. Yesterday ======= Yesterday, All those backups seemed a waste of pay. Now my database has gone away. Oh I believe in yesterday. Suddenly, There's not half the files there used to be, And there's a milestone hanging over me The system crashed so suddenly. I pushed something wrong What it was I could not say. Now all my data's gone and I long for yesterday-ay-ay-ay. Yesterday, The need for back-ups seemed so far away. I knew my data was all here to stay, Now I believe in yesterday. Из записките на потребител: "Вчера си купих компютър. Цял ден си играх на Windows. Не можах да победя нито веднъж." - Какво означава съкращението MSIE? - Майката си ебало! Интервюират овчар: -Колко вълна дават вашите овце? -Кои? Белите или черните? -...ами белите. -20кг -Ами черните? -Ми и те 20 кг. -А колко мляко дават овцете? -Кои? Белите или черните? -Ми... белите -20кг -Ами черните? -Ми и те 20 кг -А колко сирене дават вашите овце? -Кои? Белите или черните? -бе... белите -20кг -А черните? -Ми и те 20 кг -Е добре де каква е разликата бели или черни? -Ми те белите са моите. -А черните? -Ми тe и те са моите. Учителката се оплаква на бащата на Иванчо: - Синът ви вчера не дойде на училище. - Е? - И оня ден го нямаше. - Е, и? - И преди това липсваше. - Е, и? И утре няма да дойде. - Защо? - Удуших го, гада! По време на втората световна война на един руски военен кораб засичат че ги приближава торпедо. Капитана вика боцмана при себе си и му казва: - Боцман, приближава ни торпедо и май ще потъваме. Отиди при екипажа да ги подготвиш психически за да няма паника след удара. Боцмана приел заповедтта, слезнал в каюткомпанията и вика на екипажа: - Момчета хайде на бас че като си го извадя и ударя с него по масата, кораба ще се разцепи на две и ще потъне. Екипажа се развеселил и някой се обадил: - Хе-хе ... боцман знаем че ти е голям, ама чак пък толкова ... Хванали се на бас, боцмана си го извадил, ударил по масата, кораба се разцепил на две и потънал. Във водата плува боцмана хванал се за една дъска, по едно време доплувал капитана хванал се и той за дъската и вика на боцмана: - Идиот си боцмане ... и шегите ти са идиотски - торпедото не улучи ! Възмутен клиент се развиква на келнера: - В тази супа има муха! - Ти за 1,50 лв. слон ли искаш да има вътре, бе? В един ресторант на клиент му прави впечатление, че всички сервитьори се разхождат с две лъжици в джобчето на жилетката и с конец, висящ от дюкяна. Попитал един от тях защо така. - Ами миналия месец шефа повика едни консултанти да анализират работата и да дадат съвети за повишаване на ефективността. Те установиха, че лъжиците падат най-често и се губи време за смяна, та сега носим лъжици за моментална смяна. А конеца е защото пак тия установиха, че губим много време за миене на ръцете като ходим до тоалетна, та с конеца си го вадим и пикаем без да го хващаме. - Добре де, а как си го прибирате? - За колегите не знам, но аз използвам двете лъжици... Отишъл един човек в ресторант и си поръчал супа. Докато келнера му я носел си държал палеца потопен вътре. Човекът попитал: - Абе ти що си потопил палеца си в супата ми? - Еми прищипах си го на една врата и лекарят ми каза да си го държа на топло. - Заври си го в гъза тогава! - казал човека. - Еми досега къде мислиш че беше, бе? - Келнер, на стената има хлебарка! - Но това е пирон, госпожо. - Келнер, пиронът пълзи! Сър Джон се прибира от Франция и вижда надпис с урина на снега пред замъка: "Сър Джон е идиот!" Дълбоко възмутен нахълтва в кабинета си и се обажда в Скотланд Ярд. Един мазен глас насреща отговаря: "Сър Джон, ще ви съобщим резултатите от разследването точно след двадесет минути!" След двадесет минути телефонът звъни и същият глас съобщава: "Резултатите от разследването, сър: Урината е на вашия шофьор, почеркът е на жена ви." Сър Уинстън разбира, че съпругата му е спала със сър Джон. Отива при сър Джон и му казва: - Разбрах, че сте се виждали със жена ми! Отваря сър Джон тефтерчето и започва да прелиства: - Виждал, виждал, виждал... да... виждал съм се с нея. - Но аз разбрах, че вие сте ходили у нас! Сър Джон (гледа тефтерчето): - У вас, у вас, у вас, мммда... ходил съм у вас. - Но аз разбрах, че вие сте спал със жена ми! Сър Джон (пак гледа тефтерчето): - Спал, спал, спал... мммда... спал съм с нея. Сър Уинстън (вече ядосан): - Но аз, сър, не съм доволен! Сър Джон (отново тефтерчето): - Доволен, доволен, доволен... и аз не съм доволен... В един хотел се настанили да почиват едновременно арабски шейх и английски лорд. С течение на времето се сприятелили. Един ден, докато били в апартамента на лорда решили да направят състезание между слугите си - кой е по-бърз при изпълнение на личните им поръчки. Първият бил лорда. Той звъннал на звънчето, в отговор на което на врата дискретно се почукало. - Желаете ли нещо, милорд? - Да, Джеймс! С моя приятел сме решили да изпушим по една лула, но ни свърши тютюна. Би ли слязъл до бакалията да купиш един пакет? - Разбира се, милорд! След излизането на слугата, лорда започнал да обяснява на шейха действията му: - Сега Джеймс се намира на площадката пред асансьора, натиска копчето и след минутка ще бъде на първия етаж. Поздравява учтиво администраторката и излиза от сградата. Оглежда се внимателно и пресича улицата. Влиза в бакалията, отново поздравява учтиво бакалина, купува един пакет тютюн, сбогува се, излиза отново на улицата, внимателно пресича и влиза в хотела. Отново поздравява учтиво администраторката и след минута ще е тук. След минута на вратата се почуква и Джеймс влиза. На свой ред шейха плясва два пъти с ръце. Вратата се отваря със замах и се появява босо младо момче. - Търсил си ма ба, челеби? - Асане, тука сас мойту авер сме решили да спушим по една лула, ама ни свърши тютюна. Ша слезиш ли до бакалията да купиш един пакет? - Да ба челеби, как! Шейхът започнал да обяснява действията на слугата си: - Сега, мойто Асан си търси чехлити, мойто Асан продължава да си търси чехлити. Сига вечи си намерил чехлити и са набира надолу по стъпалата, защот ни знай как са работи с асънсьора. Мойто Асан вечи е долу и вижда "Ау, чок гюзел хадминистраторка!" Започва да зарибява, обаче парашута му ни съ отваря, тегли една майна на мумичито и излиза от хотела. Дере кат' магари приз кълчища приз улицата и нахълтва в бакалията. Започва да съ пазари с бакалина за тютюна. "Дай по-ефтино тютюна, ба!" "Няма да го дам"! "Дай по-ефтино тютюна, ба!" Кату вижда, чи няма да смъкни от цината, тегли и на него идна майна, купува тютюна и пак пресича улицата кат' турпеду. Влиза в хотела, тегли един кръвожаден поглед на хадминистаторката и съ набира нагори по стълбите. След пет минути шъй тука. Минават пет, десет, двайсет и пет минути, но от слугата няма и следа. След около час гореспоменатото момче отново нахълтва в стаята: - Ха бе, челеби, да си ми виждал някъде чехлити? Сър Джон бил безкрайно влюбен в лейди Мери. Всяка сутрин той минавал на белия си кон под прозорците на нейния замък, но тя дори не го забелязвала. Един ден той боядисал коня си в зелено, отправил се към дома на възлюблената си и си мислел: "Когато лейди Мери ме види ще възкликне: - Сър Джон, какъв зелен кон имате! - а аз ще й отвърна: - Да, но аз Ви обичам!" Щом стигнал до замъка, на прозореца се показала лейди Мери и извикала: - Сър Джон, аз Ви обичам! - Да, ама я виж какъв зелен кон имам! Крали Марко се връща след многобройни победи над враговете у дома. - Здравей мамо, здравей татко! Гледа, баща му със синина под окото. - Какво се е случило, тате? - Абе, има тука в селото един, Пешо се казва... - Да вървим, тате, при този Пешо за обяснение... Отиват. Пешо седи на пейката пред вратата. - Здрасти. Ти ли си Пешо? - пита Крали Марко. - Аз съм - Ти мен познаваш ли ме? - Познавам те! Ти си Крали Марко, прославеният боец, най-силният мъж на света. - А този, познаваш ли го? - пита Крали Марко и сочи баща си. - Тоя ли гнусен педал? - крясва Пешо и тресва един по мутрата на бащата. - Чакай бе! Ти, май не разбираш. Ти мен познаваш ли ме? - отново пита К.М. - Да, познавам те! Ти си... - А този, кой е? - отново посочва баща си К.М. - А, този капут нещастен! - отново виква Пешо и набива един ритник на бащата. - Спри бе! Ти мен познаваш ли ме? - отново подхваща К.М. Тук бащата не издържа и тихичко иззад гърба на К.М. се обажда: - Добре, Марко, да си вървим вече, че ми омръзнаха тия обяснения... Вълкът пуска обява: "Продавам три къщи - сламена, дървена и тухлена, както и 150 килограма свинско месо." Козата отива на пазар и казва на децата си: - Деца, аз отивам на пазар. Паролата е "Ям люти чушки". Само като чуете паролата ще отворите. Ясно? След малко пристига вълка и чука на вратата. Козлетата питат: - Кой е? Той отговаря: - Аз съм вашата майка. Те го питат за паролата, той не я знае и пита свраката. Тя му я казва и той се връща и пак чука на вратата. Козлетата пак го питат за паролата и той им казва: - Ям люти чушки. А най малкото отговаря: - Да ми ядеш пишката, ние имаме шпионка. Яхнал Крали Марко коня си Шарколия и тръгнал през гората. Но що да види: дърветата изкоренени, клоните изпочупени... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям...". Върви нататък, стигнал до една поляна: тревата изпотъпкана, цветята смачкани... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям..." Върви нататък, гледа Баба Яга: косата й оскубана, зъбите й избити, изнасилена, лежи и примира. Навел се Крали Марко над нея и я пита: "Кажи, бабо, кой е тоя голям юнак, дето е вилнял в гората?" Баба Яга отворила насинените си очи, познала Марко Кралевича и му продумала със сетни сили: "Жив да си ми, баби, какъв си ми хубав, когато си трезвен..." Седи си Пепеляшка в гората и плаче. Минава от там добрата фея и я пита: - Пепеляшке какво има, защо плачеш? - Абе добра фейо принцът организира бал, а аз си нямам рокля за да отида на бала. - Имам нещо за теб - казала добрата фея и дала на Пепеляшка една вълшебна рокля. След известно време феята минала през същото място и видяла Пепеляшка пак да плаче. - Какво има Пепеляшке, защо пак плачеш? - Ами, добра фейо нямам си обувчици. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепеляшка вълшебни обувчици. Скоро феята пак минала от там и видяла че Пепеляшка пак плаче. - Сега пък какво? - попитала добрата фея. - Добра фейо хванал ме е някакъв лют мензис. Няма спиране. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепелашка едно вълшебно тампонче. По едно време горското джудже както се разхождало из гората видяло феята да плаче. - Какво става, фейо, защо плачеш? - попитало горското джудже. - Ами Пепелашка нямаше рокличка - дадох й, нямаше обувчици - дадох й, нямаше тампонче - дадох й, ама забравих да й кажа че в 12 часа вечерта тампончето се превръща в тиква. "Дядо Коледа е педераст". подпис: Дядо Мраз Срещат се двама бивши състуденти. - Спомняш ли си Дaнчето от нашия курс? - пита единия. - Кое Данче, бе? - Абе онова със зелените очи и тъмната коса! - ??? - Дето имаше крака до сливиците, страходни цици и дупенце като прасковка! - А-а-а! - сеща се другият... и какво? - Ами вчера ебах брат й! Питали американец, французин и руснак с какви коли пътуват. Американецът казал: - На работа - с БМВ, из природата - с джип, в чужбина - с Форд. Французинът: - На работа - с Пежо, из природата - с Рено, а в чужбина - с Мерцедес. Руснакът казал: - На работа - с тролей, из природата - пеша, в чужбина - с танк. Сталин чете доклад. Изведнъж някой в залата кихва. - Кой кихна? (мълчание...) - Първи ред, стани! Да се разстреля! - Кой кихна? (мълчание пак...) - Втори ред, стани! Да се разстреля! - Кой кихна? (мълчание...) - Трети ред, стани! Да се разстреля! - Кой кихна? - Аз, аз... (ридания...) - Наздраве, другарю! Двама строители: -Дай вар! -К`во? -Дай вар! -К`во? -Мамицата ти дай вар! -И аэ мамицата ти к`во? -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
i oshte malko :
Алкохолик отива при доктора и казва: - Докторе, боли ме черния дроб! - Одеколон пиете ли? - Пия, докторе, но не помага! Колко е висок най-високият евреин? 20 метра пламък! Един човек се нафиркал здраво - единия тротоар си бил негов, ама и другия си не давал. И си ходел така и стигнал до един блок. Влезнал в един от входовете и полюшвайки се стигнал до асансьора, само че му прилошало и поседнал за малко. В това време един господин слезнал от асансьора и го попитал: - Господине, вие тука ли живеете? - Дааа бее, мой човек, тука живея. - Кажете на кой етаж, за да ви помогна? - 'мии на четврътия... - Добре елате... а коя врата? - Абе, момче, аз съм убав човек. Където и да ме вкараш ша ма харесат. Човекът се позамислил, отворил една врата и го бутнал вътре. Слиза и гледа още един пияница. Решава да му помогне и го пита и него: - Господине, вие тука ли живеете? - Дааа бее, мой човек, тука живея. - Кажете на кой етаж да ви помогна? - 'мии на четвъртия... - Добре елате... а коя врата? - Абе, момче, аз съм убав човек. Където и да ме вкараш ша ма харесат. И човекът и този го качил на четвъртия етаж, отворил една врата, бутнал го вътре и пак слезнал с асансьора. Само че, не щеш ли, долу още един препил. Писнало му и го питал: - Абе да ви се не види и вие ли живеете тука? - Да и то на четвъртия етаж... само че, ако ме бутнеш още веднъж в шахтата на асансьора ше те смачкам от бой! Защо на негърска сватба тортата е от лайна? За да не кацат мухите върху младоженката! Интервю с расист: - Какво толкова имате против негрите? - Как какво, напалм! - Иванчо, ти защо си пуснал тухла на главата на дядо ти? - Аз няма повече! - То повече не му и трябва... Рано сутринта( към 17 ч.) става млад наркоман и се запътва към банята.Застава пред огледалото и започва да гледа въпросително. -Там съм аз и тук съм аз... Някой чука на вратата: -Кой е? - пита наркоманът. -Аз съм. -Я...и там съм аз... Върви си спокойно един обикновен човечец и не щеш ли пред него вървят Хитлер и Гьоринг! Настига ги нашето момче и се обръща към тях с репликата: -Ама ... какво правите тука?! Не трябва ли да сте мъртви?! -Ами трябваше, но това не е важно. Важното, е че планираме как да започнем 3-та Световна Война. - казал Хитлер. -И как по-точно ще го направите? - позаинтересувал се минувачът. -Като за начало ще избием 6 000 000 евреи и 6 жирафа. - спокойно подел Гьоринг. -Но защо 6 жирафа?! - попитал озадачено човекът. -Казах ли ти, че никой няма да пита за евреите? - насмешливо отвърнал Хитлер. Едно негърче се боядисало бяло. Върнало се в къщи. Като го видяла майка му, веднага скочила: - Ти на бял ли ще ми се правиш? - дръпнала му един здрав пердах. След малко баща му: - Ти на бял ли ми се правиш? - спукал го от бой. Излезнало на улицата, там неговата банда, без да го пита и тя го спукала от бой. Седнало негърчето на една пейка и си казало: - Ей, от 15 мин. съм бял и вече мразя негрите! Каква е разликата между негър и кофа с лайна? Кофата. Висял си един негър над една пропаст, хванат за клона на едно дърво, и се чудел как да се спаси. По едно време се обадил вътрешния му глас и казал: - Ако искаш да се спасиш, пусни си едната ръка. Негърът го послушал. След малко вътрешният глас пак се обадил: - Ако искаш да оживееш, пусни си и другата ръка. - Ама как, нали ще падна?- попитал негърът. - Няма бе, това ти е единствения шанс. Негърът си пуснал и другата ръка, паднал в пропастта и се пребил. - Нека ти, мръсен негър! - казал вътрешният глас. При лекар влиза момче със силно подута и зачервена глава. - От какво ти е това бе, момче? - От оса. - Ужили ли те? - Ааа, не можа, тати я уби с лопатата! По новините: - А сега, културни новини. Вчера беше застрелян директорът на филхармонията... Хитлер стои на покрива на една висока сграда с група евреи и нарежда: - Ти си вдигни лявата ръка! Бута го долу. - Ти си вдигни десния крак! Бута го и него. Телефонът звъни - Сталин. - Абе, Хитлер, хайде да си поделим Полша! - Добре де, но първо да си довърша тетриса! Пияница влиза в църква, и - право в кабинката за изповед. Попът в съседната кабинка го чака да заговори. Чака, чака - нищо. По някое време почукал на дървената преградка, за да го накара да заговори. Пияният отвътре: - Няма какво да чукаш, и в тая кабинка няма тоалетна хартия. -Скъпа запали ли колата? -Да! Вече гори и гаража Блондинка кара по околовръстното. По едно време гледа някакъв старец, който сее нещо в нивичката си. Блондинката спира, слиза от колата и се провиква: - Ха така, сей дядо, сей, за да има какво да ядеме ние... Дядото я поглежда и отговаря: - Точно така, моме, баш за това сея люцерна... Млад моряк пита боцмана: - Често ли потъват кораби като нашия? - Не, не често. Само по веднъж... Разговор между баща и син на гарата. - Тате, тате, баба точно с този влак ли ще заминава? - Точно, точно, не се отвличай, а отвивай гайките по- бързо... Както обикновено и в тази олимпиада негрите са лидери в бягането, а белите в стрелбата. Карат си две борчета из магистралата и ги спира една проститутка: - Ще ме закарате ли до Пловдив? - Ми пари имащ ли? - пита я единият. - Не аз плащам в натура! - На теб натура трябва ли ти? - пита единият другия. - Не. Тръгнали си и по едно време единият вика на другия: - Аве к'во е т'ва натура? - Ми не знам. А ти знаеш ли? - Не! Върнали се те при проститутката и и викат: - К'во е т'ва натура? - Е, как какво е?! Свалям гащите и ви давам. - На теб гащи трябват ли ти ве? - Не. Аре да тръгваме! Две змии си говорят: - Ние отровни ли сме? - Защо питаш? - Защото си прехапах езика. Един пиян се приближава към едно дете на улицата и му казва: - Абе-е-е мойто момше, иск'ш ли да ти позная името бе, а? - Айде недей се майтапи, бе тате! Разговор между интернет маниаци в чата: - www.zaplata_ima.li - www.kakto_vinagi.net - www.a_kak_shte_se_priberesh.de - www.pesh.com Човек слиза да изхвърли боклука и среща по стълбите съседа си: - Абе, комши, тая ваш`та котка, що мяука така зловещо? - А твойта котка не мяука ли, като я къпете? - Не. - А като я изстисквате? Стои си Свети Петър на вратата на рая и гледа някакъв ту влиза, ту излиза. Гледал го, гледал го, па му казал: - Абе я се стегни бре, или влизай или излизай. - И аз това искам, ама тези от Пирогов нещо ме ебават.. Детенце пратило писмо до дядо Мраз: - Дядо Мраз изпрати ми сестричка. След известно време детенцето получило писмо от Дядо Мраз: - Няма проблем изпрати ми майка си! Час по вероучение. - Стани, Петърчо и ни кажи какъв трябва да бъде човек, за да отиде в Рая? - Мъртъв, господине! Инспекция в затвора. Проверяващият пита един затворник: - За какво си тук? - Защото не ме пускат да изляза. Гошо пожарникаря си седял на бюрото в пожарната когато на телефона се звъни и там се чува мъжки глас: -Ало!Абе ей тука смачках 2 патки к'во да ги правя? -Абе т'ва е пожарна да не ви е за игра И затворил телефона. След малко пак се звъни и се чува същия глас: -Абе аиде кажи к'во да ги правя? -Айде бе! Сритай ги в канавката за пример на другите да карат по внимателно. След 2 минути пак се звъни и същия глас: -К'во искаш бе? -Добре сритах ги в канавката, а с'я к'во да правя с мотора им? Един митничар се прибира в къщи и сварва жена си гола в леглото. Eстествено веднага се усъмнил и започнал да търси навсякъде. Отваря раклата и казва там няма никой. Поглежда под леглото и там няма никой Най-накрая отваря шкафа и там вижда един мъж, който му подава 50 лева. Митничарят се оглежда взима парите, затваря шкафа и казва: - И тука няма никой. Върви си една мутра по улицата и носи две гранати, едната затъкнал на колана а другата подмята нагоре надолу. Среща го негов колега и му вика: - К'во правиш бе Картоф!? Защо подмяташ тая граната, ше земе да гръмне! - Нема страшно бе, Пор. Не виждаш ли че имам още една! -Деца, не се люлейте на краката на дядо си....Аз за какво съм го обесил?! Турист в Тибет. Вижда над някаква пропаст се реят двама старци. Веднага започва да ги разпитва как го правят тоя номер. Единия обяснява: - Долу в пропастта има вулкан. Топлия въздух се издига със 100 км/ч. Спокойно може да се задържиш във въздуха. Пробвай. Туриста прави крачка в пропастта и пропада надолу и се претрепва. Втория старец казва: - За архангел си доста кофти пич, Михаиле! Майка изпратила детето си дебилче за боза. Влиза то в магазина и слага бидона на тезгяха. Продавачката го пита: - Момченце, какво искаш? - Мама каза да купя боза. - Целия бидон ли да пълня? - Мама каза - целия. Напълнила му бидона и казва: - А сега ми дай парите. - Мама каза - парите са в бидона... Пратили две кучета и една блондинка в космоса. На всеки час - повикване от земята: - Шаро! - Бау! - Натисни червеното копче! Шаро натиска червеното копче. След още един час: - Черньо! - Бау! - Натисни синьото копче! Черньо натиска синьото копче. След още един час: - Блонди! - Бау! - Недей ми лая ами нахрани кучетата и не барай нищо! Офицери решават важен въпрос: колко бутилки водка да се вземат за утрешния пикник? Полковникът: - Вашите предложения, господин лейтенант. - Предлагам да вземем по осем бутилки на човек. - Е, вие сте млад, може би не си спомняте, че преди две години ние взехме по осем бутилки на човек и какъв беше резултата? Изгубихме си автобуса! Не, не става. Вашите предложения, господин капитан. - Седем бутилки на човек. - Вие служите при нас малко по-отдавна и би трябвало да си спомните, че преди четири години ние бяхме взели по седем бутилки на човек и какъв беше резултата? Изгубихме радиста! Не става. Вашите предложения, господин майор. - Шест бутилки водка на човек. - Е, това вече е непростимо! Вие сте длъжен да си спомняте какво се случи преди три години, когато взехме по шест бутилки. Какво стана? Изгубихме си въдиците, ето какво стана... Не, господа, чуйте моето предложение. Взимаме по десет бутилки водка на човек. Въдици не взимаме, радиста не взимаме и не излизаме от автобуса. Едно момиче било много грозно и все се оплаквало на майка си, че никое момче не я заговаря. Майката я успокоявала, че все някога ще я заприказват. Минало време, момичето станало студентка. Едни ден се върнала радостта и казала на майка си: - Днес едно момче ме заговори. - Какво ти каза? - Мръдни, бе пич! Христо Стоичков се прибира вкъщи. На вратата го посреща икономът: - Добър вечер, господин Стоичков, да подреждам ли масата за вечеря, или да заминавам на майка си в путката? Между ученици: - Не ми извиниха отсъствията! - Защо? - За медицинската бележка платих на ветеринарния, а той писал, че съм преял с люцерна. Ефрейтор пред строя: - Сега отиваме да товарим алюмений! - Господин ефрейтор, не алюмений, а алуминий! - А, който е доста умен, ще ходи да товари чугуний! Пена била звеноводка. Един ден Вуте, прибирайки се вкъщи, намерил следната бележка: "На чесана съм с бригадира. Пена" Той също излизал и написал: "Отивам да сека дърва. Ще цепя на балдъзата сливата. Вуте" Ето какво всъщност казват мъжете: Гладен съм = Гладен съм. Спи ми се. = Спи ми се. Изморен съм. = Изморен съм. Искаш ли да отидем на кино? = Искам да правя секс с теб! Искаш ли да отидем на вечеря? = Искам да правя секс с теб! Мога ли да танцувам с теб? = Искам да правя секс с теб! Хубава рокля! = Господи, какво деколте! Изглеждаш напрегната, нека ти направя масаж = Искам да те опипам Какво не е наред? = През каква безсмислена психологическа травма, измислена от самата теб, минаваш сега? Какво не е наред? = Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс?! Скучно ми е. = Искаш ли да правим секс? Обичам те! = Хайде да правим секс сега! И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс! Разбира се, харесва ми новата ти прическа! = Разбира се, че харесвах повече старата! Разбира се, харесва ми новата ти прическа! = Дала си 50 $, а няма почти никаква разлика. Добре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен. Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно за теб да правиш секс с други мъже. И накрая: докато пазарувате Тази рокля ми харесва повече! = Просто вземи която и да е рокля и давай да си ходим в къщи! В автобуса баба подава левче на пиянка да и купи билетче. Пиянката подава левчето на някакъв чичко в синя униформа и иска билетче. Чичкото: Ами аз не съм контрольор, аз съм капитан. Пиянката се връща при бабата и казва: Бабо, ситуацията много се усложни, на кораб сме. От земетресение се срутил панелен блок. Пристигнали спасители. Изведнъж изпод панелите чули смях. Вдигнали панелите и гледат - седи човек на тоалетна чиния и се хили: - Мамка им, как са почнали да строят. Дръпнах казанчето и целия блок се срути! Баща поучава сина си : - Само глупаците са сигурни абсолютно в нещо, сине ! - Сигурен ли си, тате ? - Абсолютно !!! Две мутри отиват на лов в гората през зимата. Успяват да донесат добър улов и докато приготвят вечерятя си приказват. Едната мутра казва на другата: - Абе браточка, знаиш ли к'во е туй: Бяло, пухкаво през зимата вали... започва със с и завършва на очка? - Незнам! - Сняг бе браточка... След малко същата мутра казва: - Абе браточка, знаиш ли к'во е туй: Бяло, пухкаво през зимата вали... започва със с и завършва на ах? - Незнам! - Сняг бе браточка нали ти казах... Между приятели: - Вкъщи са напъплили едни хлебарки - ужас! С какво ли не пръсках - няма отърване... - А пробва ли с тебешир за хлебарки? - Защо, помага ли? - Разбира се! Седят си кротко в ъгъла и си рисуват. Закъсал наркоман влиза в книжарницата: - Дайте ми 50 туби лепило "Кале". - Вие какво, ремонт ли ще правите? - Не, сватба. Съобщение: "Вчера за пръв път хакер беше осъден за проникване в чужда компютърна мрежа и влезе в затвора да излежава 20-годишна присъда. По данни от централния компютър на полицията, вдругиден хакерът излиза на свобода поради изтичане срока на наказанието". Дело за изнасилване, четирима обвиняеми. Съдията пита първия: - Ти еба ли я? - Ебах. - 10 години! Пита втория: - Ти еба ли я? - Ебах. - 10 години! Пита третия: - Ти еба ли я? - Ебах. - И на теб 10 години! Съдията пита четвъртия: - Ти еба ли я? - Не! - Да си ебал! 10 години! Веднъж Чапай отишъл на нивата и решил да се побазика с Петка.Чапай оставил една мотика с бележка на нея: "Петка моляте донеси ми тази мотика, че я забравих." Когато Петка прочел белешката, която Чапай му оставил, той написал друга белешка на която пишело: Извинявай Чарай, но неможах да я намеря. Защо блондинките не говорят докато правят секс? 1. Техните майки са им забранили да говорят с непознати. 2. Техните майки са им забранили да говорят с пълна уста. Полицаи спират джип Г класа. Вътре седи един мръсен просяк. - Какъв си ти бе, от къде го взе този джип? - Мой си е. Подариха ми го. - Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием. - Абе мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората. - Каква дарба, бе? - Абе лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги деиства. Полицят се замислил и казал. - Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш? - Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата. Просяка се изсрал на главата на полицая. Полиця си метнал фурашката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата седят две мутри и се хилят. - Абе тоя ако се изсере на още една кука ще му купя апартамент! След войната в руско училище: - Кажи, Маша, ти какво прави през войната, за да помагаш на родината? - Ами аз шиех торбички и ги пращах на войниците. - Браво, Маша. Петя, а ти какво прави? - Аз помагах да се копаят окопи. - Право, Петя, много добре. А ти, Володя? - Ами аз бях на фронтовата линия и носех снаряди. - Ай, Володя, та ти си направо герой. Сигурно и войниците много са те хвалели, какво ти казваха? - Гут, Волдемар, гут! Една крава се катерила по един бор.Срещнала я една катерица. -Краво какво правиш на това дърво?-попитала катерицата. -Ще ям круши-казала кравата. -Ама това е бор, на него не растат круши-казала катерицата. -Нищо аз си нося. Върви си Зайо Байо през гората и вика: - Педерастииии, педерастиии. Всичките са педерастииии! Среща го Баба Меца и му казва: - Що така бе Зайо? Що ги приказваш тия приказки? Виж се къв си малък още, мляко имаш още по устата а ги говориш такива? - Не е мляко, бе! Не е мляко! Педерастиииииии!!!Всичките са педерастииииииии!!! -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Подбирайте вицовете, ако обичате, а не гонете бройката.
Иначе, браво за старанието ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
teia sa mi ot podbranite
![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Върви си Зайо Байо през гората и вика: - Педерастииии, педерастиии. Всичките са педерастииии! Среща го Баба Меца и му казва: - Що така бе Зайо? Що ги приказваш тия приказки? Виж се къв си малък още, мляко имаш още по устата а ги говориш такива? - Не е мляко, бе! Не е мляко! Педерастиииииии!!!Всичките са педерастииииииии!!! toq go znam welik e ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Изчетох абсолютно всички
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ako niakoi se povtariat sorry...
Питат циганче: - Ял ли си някога луканка? То отвърнало: - Не, ама баща ми е гледал как ядат Съкратен курс по турски език за напреднали. Речник: хладилник - бахърдолап телевизор - сеирсандък алпинист - канараамсалак парашутист - чадърбабаит турист - баирбудала футболист - топсерсем проститутка - калдаръмханъм агитационен пункт - кандърмакьоше цигулка - кемане ... Примери от разговорника: Рицарят на печалния образ - Башбабаит кахър сурат. Хеви-метъл група "Iron Maiden" - Джангър-тайфа "Тенеке ханъм". ... Примерен доклад на пилот до контролната кула: Докладва пилотът - самолетът е в изправност, тример в средно положение, пистата е свободна, разрешете излитане. Докладлаф пилот ефенди - аеропландъ маанъ йок, тример кантар гиби, кър ачик, ха бакалъм. Трима наркомани, яко надрусани вървят по пътя. Единият казва: - Пичове, да вземем едно такси, а? Останалите двама се замислили и отговарят: - Става... Само че, за да не ни усети шофьорът, че сме надрусани, ще седнем и ще стоим тихичко. Спрели те едно такси и се качили. Сядат и мълчат. След пет минути шофьорът пита: - Момчета, вие кво, да не сте се надрусали? - Как разбра? - Ми как, седите ми тука тримата на предната седалка и си мълчите... Няколко наркомани, предварително надрусани, тръгнали на дискотека. По едно време пристигат - наоколо шум, мигащи светлини... Захванали да танцуват - час, два, три... По едно време единият малко се освестил и викнал: - Момчета! Какво правим ние бе! Ние сме още на светофара! Нощ. Пълна тъмнина. На улицата се разминават двама дрогирани. - Ъ-ъ-ъ... извинявай, ама тва дет свети горе слънце ли е или луна? - Ами-и-и-и... не знам, аз не съм от тука. Двама наркомани вървят по улицата и единият казва: - Усмихни се възпитано, че идва полицейска кола. След пет минути: - Стига си се усмихвал, вече сме в полицейската кола. Двама наркомани вървят по крайбрежната улица, а срещу тях - двама полицаи. Полицаите ги спират и питат: - Момчета, да сте виждали тук един труп? - Не, нищо не сме видели. Полицаите отминават. Наркоманите разместват тревите около реката и сритват безжизнено тяло във водата: - Плувай си спокойно, пич, прикрихме те! Седят двама наркомани. Единият зяпа в тавана, другият дрънка на китара един и същи акорд и припява: - Мрън, мрън, мрън, мрън... Час, два, три... Изведнъж лежащият скача и казва: - Ей, страшна песен! Дай един лист да си запиша текста! Наркоман стои посред зима до отворения прозорец на стаята си. Влиза майка му: - Ама какво правиш! Затвори прозореца! - Защо? - Ами виж колко е студено навън! - И като затворя, навън ще се стопли ли? Умрял един наркоман. Събрали се приятелите му на помен. Яли, пили, надрусали се здраво. По едно време единият станал и казал: - Какво сте се оклюмали бе! Гор-чи-во! Гор-чи-во! - Я не се излагай, какво "горчиво", да не го изпращаме в казармата? Двама наркомани се возят в кола. Единият: - Пешо, внимавай бабичка! - Ех, язък за бабичката. - Пешо внимавай - колоездач! - Ех, язък за колелото. - Пешо, внимавай бе - тир иде! - К'во да внимавам - нали ти караш. Един скинар отива на една закътана полянка в парка, нахвърля по тревата цигарки с марихуана, скатава се в храстите, зарежда пушката и почва да кътка (както бабите викат "пи-пи-пи" на кокошките): - Хипи-хипи-хипи... Игра за наркомани: Нужни са стая, два стола, много хашиш и двама наркомани. Сядат, надрусват се яко и после единият излиза от стаята. Другият трябва да познае кой от двамата е излязъл. Две блондинки си говорят: - Абе, ти след секс пушиш ли? - Не знам, не съм се поглеждала! Изобретения на блондинки: - водоустойчива хавлия; - фосфоресциращи слънчеви очила; - фенерче на слънчеви батерии; - врати за подводница - с фотоклетка; - наръчник за това как да се чете; - надуваема дъска за дартс; - съдържание на речник; - вода на прах; - люлеещ се стол, задвижван от педали; - водоустойчиви пликчета за чай; - ледени кубчета за многократна употреба; - банани без обелки; - сладолед с вкус на ряпа; - Ролс Ройс пикап. Каква е разликата между комара и блондинката? Разликата е в това, че като удариш комара той престава да смуче. Как блондинка си прави мармалад? Като изтисква понички. Австралия. Безкрайно поле, засято с коноп. Един наркоман се промъква и почва бързо да бере и си мисли: "Ще задигна една торба, ще я изсуша, и съм уреден за цяла година". Изведнъж обаче забелязва в далечината полицейска кола. Ами сега? Гледа наблизо - стадо кенгура. Веднага взел решение - съблякъл се, смесил се с кенгурата и почнал да подскача заедно с тях. По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало: - Свали си чорапите бе, ще издадеш цялото стадо! Видял един човек Вуте да копае дупки и го запитал: - Защо копаеш тия дупки, Вуте? - Ще правя снимки до кръста за паспорт. - А защо копаеш шест дупки? - Ами толкова снимки ми искат. Oтива Зоро при любовницата си и казва на коня си: - Ти ще седиш тука и ще чакаш! Като се прибере мъжа й да скоча на теб и да избягам. Качва се Зоро. Шибат се... По едно врме на врата се чука. Зоро скача от кревата, взима си гащите и се мята през прозореца. Любовницата отваря вратата и вижда коня на Зоро. Поглежда го учудено, а коня отговаря: - Кажи на Зоро, че навън заваля и че ще го чакам във входа! Бай Ганьо,французина и африканеца си говорели.Африканеца вика: -Аз си купих една ябълка...е толко голяма и като се върнах като я сложих на масата и тя се счупи. Французина казва: -Това не е нищо.Аз като си купих една ябълка като я сложихме на кантара той се счупи. Бай Ганьо вика: -Това не е нищо.Аз си купих една ябълка и като я сложих в каруцата... тя се счупи и от ябълката излезе един червей и той изяде магарето. Чапаев, Петка и Анка картечарката отиват на разузнаване по посока на фронтовата линия. Отпред пълзи Анка, след нея Чапаев, най-накрая - Петка. Чапаев пита: - Анке, майка ти балерина ли е била? - Не, защо? - Такива дълги и хубави крака имаш... Пълзят. След малко Петка пита: - Чапаев, а твоя баща тракторист ли е бил? - Не, защо? - Такава права и дълбока бразда правиш... Чапаев и Петка попадат на самотен остров. Петка води дневник. - Ден първи. Ужас. Сами сме. Ще умрем от глад и жажда. - Ден втори. По-добре е. Намерихме вода. - Ден трети. И палма намерихме. Добре е. - Ден четвърти. Добре. Добре. Но няма жени. Ужас. - Ден пети. Жени няма, но интересно! Чапаев започна да ми харесва. - Ден шести. Чапаев все повече ми харесва. Направо е хубав. - Ден седми. Чапаев ме изпревари. Чапаев и Петка са изпратени в Африка с цел предоставяне на културна помощ на слаборазвиващите се страни. След един месец комисия от ЦК отива на проверка. Първо проверяват Чапаев. Намират го на е една моторница, по средата на реката, а отзад на три въжета негри карат водни ски. Комисията останала много доволна. След това отиват да проверят Петка. Заварват го насред полето, впрегнал трима негри и оре. Комисията е възмутена: - Това ли наричате културна помощ? Вземете пример от другаря Чапаев, който развлича негрите! - Мисля, че нещо не сте разбрали, Чапаев лови крокодили в момента! - отговаря Петка невъзмутимо. Чапаев се показа на терасата, вгледа се в звездното небе и се провикна: - Каква красота! - Майката, майката, майката... - отговори ехото по навик. Чапаев стои със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Чапаев вдига пистолета и стреля в нея: - Стига си тропала така с крака, гадино! Чапаев пита Петка: - Абе, какво си се захванал пък сега да си переш чорапите? - Пречат ми да спя. - Как така? - Ами взеха да светят в тъмното... Червеноармейците хванали един от белите и почнали да го разпитват. След няколко часа Петка докладва на Чапаев: - Нищо не казва, гада! - А вие бихте ли го? - Бихме го. - А в бъчва с вода давихте ли го? - Давихме го. - Хм... Я му дайте да помирише партенките ми. - Е, Василий Иванич, ние да не сме някакви зверове! Чапай излязъл в отпуск и оставил Петка да го замества. Връща се и пита: - Петка, нещо да се е случило? - Нищо особено, Василий Иванич, само дръжката на лопатата се счупи. - И от какво се счупи, бе Петка? - Ами докато заравях кучето. - А то от какво е умряло? - Яде развалено месо от умрелите коне. - Е, те пък от какво умряха? - Ами, като гръмна склада със снарядите и изгоряха конюшните. - Що гръмна склада? - Ротният си хвърлил фаса и направил пожар. - Абе, Петка, та той нали не пуши? - А, и на теб да ти откраднат знамето - и ти ще пропушиш. Чапаев изпратил Петка да учи. Скоро получава от него писмо: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи." Отива Чапаев: "Какво, бе, Петка?". "Ами погледни навън", отговаря Петка. Гледа Чапаев, в отсрещния прозорец голи жени. Захваща се Чапаев, прави един висок зид на улицата и скрива жените. Прибира се Чапаев и вкъщи го чака ново писмо: "Чапаев, ела веднага, тук не може да се учи." Отива той и Петка му казва: "Качи се на масата и погледни." Качва се Чапаев, поглежда и пак се виждат жените. Пак зида Чапаев, прави зида по-висок и си отива. Вкъщи обаче ново писмо: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи!" Отива той, Петка му казва да се качи на гардероба, вижда Чапаев жените, прави по-висок зида и си отива. И пак: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи". Хваща той влака, пак пита "Какво, бе, Петка?". "Ами качи се на гардероба." Качва се Чапаев - нищо не се вижда. "Наведи се още малко", вика Петка, ама пак нищо. "Още, още малко." Накрая Чапаев толкова се навел, че паднал с трясък от гардероба и Петка рекъл: "Е така може ли да се учи?" Чапаев и Петка, поради липса на спирт, се напили с ракетно гориво. Излиза по едно време Петка от стаята. След малко звъни телефонът. Чапаев вдига: - Да? - Чапай, недей да ходиш до тоалетната! - Ама защо? Кой се обажда? - Петка. - Откъде се обаждаш бе? - От Америка. Белите обсаждат червените в едно село. По едно време от селото излиза каруца, карана от възрастна селянка. Белите претърсват каруцата, гледат че бабата е безобидна и я пускат. Каруцата продължава нататък и отива до съседното село, където има друга част на червените. Командирът им поглежда бабата и казва: - Я! Ама това бил Чапаев! Как си се маскирал само... - Е, нищо особено... Вие по-добре вземете да разпрегнете Петка, че каталяса. Докато си плавали с една лодка насред океана Чапай вика на Петка: - Петка, ако скочиш тук ще намериш съкровище. И Петка скочил да го търси. През това време пред Чапай се явил един дух и му казал че ще му изпълни три желания. И той казал: - Амии, първо искам да съм много богат, второ искам да имам готина жена и трето... айде да не бъда егоист, искам да се сбъдне първото желание на Петка което ще си пожелае след като излезе от водата. Тъкмо в този момент излязал Петка разгневен от водата и извикал: - Чапай, да та ебат сто бивола няма никакво съкровище! Петка се връща от разузнаване. Чапай го пита: - Къде е врагът? - Зад нас. - Тогава - напред! Чапаев си води дневник: Ден първи: Изгонихме белите от гората. Ден втори: Дойдоха белите и ни изгониха от гората. Ден трети: Върнахме се и и пак изгонихме белите от гората. Ден четвърти: Дойде горския и ни изгони всичките. Чапай и Петка бягали от белогвардейците и стигнали до запустяла къща край една гора, пред която имало кладенец. Скочили в кладенеца и решили да се правят на ехо. Дошли белогвардейците, огледали се и казали: - Къде ли са? Може би в гората... - ...в гората, в гората - се чуло откъм кладенеца. - А може би са в къщата... - ...в къщата, в къщата - пак се чуло от към кладенеца. - А може би са на полето? - ...а може би са на полето, на полето... - А може и да са в кладенеца... - ...а може би са на полето, на полето... Накарали Чапай и Петка да напишат съчинение за училище какво са правили цяло лято. Обаче цяло лято те са пили и са ходили за жени, чудили се, чудили се какво да пишат и решили да пишат вместо че са пили че са чели и вместо ходили по жени ходили за риба. "Ставам аз сутринта ама ми се чете ама ми се чете та 2 не виждам. Отивам в домашната библиотека, гледам всичко съм прочел. Намирам едно спотаено малко книжле и го прочитам на един дъх. Излизам и отивам в градската библиотека - там си поръчвам 3те тома на "Война и мир". Прочитам ги набързо и след тях още едно малко книжле. Излизам навън и гледам Петка ама се е начел ама се е начел та не може да ходи. Отивам при него и му викам "Абе Петка какво ще правим сега". "Ами айде да ходим за риба" ми отговаря той. Ама нали се бяхме начели едно хубаво та цял ден не можахме кукичките да изправим. Чапай и Петка отворили шкембеджийници на двата края на една и съща улица. При Чапай имало много клиенти, а при Петка едвам, едвам. Веднъж, Петка се замислил: "Сигурно нещо съм объркал сместа за кюфтета. Ще ходя да питам Чапай". Отишъл при Чапай, и го попитал: - Чапай, как правиш сместа за кюфтета? - Един килограм кайма и един килограм лайна. - Е-е-е! Ти и кайма ли слагаш? Чапаев бил много болен и стоял на системи. Петка отишъл да му запише последните думи. Извадил лист и химикал и ги дал на Чапаев да напише нещо. Той написал нещо и му го върнал. Петка прибрал листчето без да го чете. На другия ден на погребението на Чапаев извадил листчето за да прочете последните му думи: - Петка идиот такъв, стани от маркуча с кислорода!!! Петка и Чапаев го закъсали страхотно в гората. Нямат нищо за ядене. Нямат никакво оръжие. Един ден Петка се прибира в колибата и носи две патици. - А стига бе! - казва му Чапаев - как ги уби?! - Много лесно. Открих два бумеранга до леглото ти и готово. - Виж какво Петка - разярил се Чапаев - ако още веднъж ми пипнеш чорапите ще ти счупя одеалото в главата. Какво прави жената след секса? Пречи... И ето така се получи, че с нея се оказахме от различните страни на един презерватив... Кое е най - краткото разстояние? - На един кур място. А кое е най - дългото разстояние? - На майка си путката. -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
qki vicove ima tuka!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Sadistic, пич,
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
sabirani dalgo vreme s trud i machenia
dokato podbera po smeshnite de :]]]] -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Sadistic, разреши да внеса една поправка.
Цитат Рицарят на печалния образ - Башбабаит кахър сурат. Рицарят на печалния образ се превежда така: тенеке-бабаит кахър сурат. (понеже само рицар е тенеке-бабаит ![]() В тая връзка още няколко от мен: секретарка - базикня-ханъм Балетът "Лебедово Езеро" - юрдек кючек гьол водолаз/гмуркач - цамбур-говедо радио/грамофон - джангър-чекмедже Имаше и още много, но просто не ги помня. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хахах, обаче Sadistic за благото на народа и за доброто ни настроение направо си се пре-пре-престарал! Мерси!!!
![]() Сега малко и от мен : Ода За Студента Жив е той, жив е! Там под юргана, потънал в мисли лежи и пъшка. Студент със поглед забит в тавана, студент от лекции свикнал да кръшка. От една страна декан го ручка, от друга съвест на две строшена, очи тъмнеят, глава се люшка- зер не е пил вода студена! Лежи студентът, а в механата нещо го силно, страстно влече, хлебарка скърца нейде в кревата, а му се вече яйцето пече. Сесия е сега! Пейте робини тез тъжни песни! От института ще да замине и този студент. Но замълчи сърце! Тоз, който мързел е по природа, той не умира. Него жалеят баща и майка - цялата рода. Без жал пилеят сухи парици - като са майка и баща овчици. Tой ще да ги до гроба стриже. Вуйчо владика - юнашка птица - за братов син ще се погрижи. Настане вечер. Печка затлее. Колеги пълнят квартирата тясна. Познат засвири, тълпа запее, "На есен с песен", юнакът крясна. Родни колежки с дивни премени, чудни, прекрасни танци поемат. И потанцуват с лица засмени, па при студента дойдат та легнат. Една му уиски налива бърже, друга му вино бяло прибавя, трета го в уста целуне бърже, а той я гледа мила, засмяна. "Кажи ми, татко, де е файдата от тез студентски гладни години? Да смуча ази твойта заплата дорде ми кефът не попремине." И плеснат с ръце та се прегърнат, и с песни тръгват из махалата. Вървят и пеят, дорде осъмнат, дорде си найдат нейде белята. Но съмна вече. А под юргана спи си студентът. Ще рече човек, че вред е рано, а времето скъпо тече ли, тече! Ода За Работещия Човек Жив е той, жив е!Там в кабинета, потънал в сметки, лежи и пъшка, юнак, не взимал заплата трета, юнак в младост и сила мъжка. На една страна захвърлил елка, на друга писалка, на две строшена, погледи страшни шефа му стрелка, а той проклина цяла система. Седи юнакът, а в кабинета, баджанакът отново пасианси реди, секретарка нейде си пие кафето, а пък портиерът долу пак спи. Делник е сега, пейте колеги тез тъжни песни, грей ти крушке в задушната стая, ще го уволнят и този юнак, на млъкни сърце, тоз, който падне в бой със съкращенията, той не умира, него жалеят земя и небо, звяр и природа и хора(като мене) го в оди възпяват. Денем му пази сянката шефа и секретарка му скришно сладко намига, често с колежките гледа си кефа и те се за брат, юнак грижат. Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен, гора зашуми, вятър повее, министър възпява живота чудесен. И секретарки(тип Памела Андерсън), с модерни премени, чудни прекрасни, песни поемат влизат в саята, красиви, засмени и при юнака дойдат, па седнат. Една му джобовете ловко пребърква, друга спестовната книжка му взема, трета целува го и сладко замърква, а той я гледа, мила, засмена. Кажи ми, Ленче, де е шефа? де е моята вярна дружина? Кажи ми, па завлечи ме в кенефа, развеждам се, Ленче, само земи ма. И плеснат с ръце, па се прегърнат, и слизат с песен долу в кенефа. остават там дорде усъмне и молят се да не ги спипа шефа. ОБЯВИ Млада, очарователна блондинка търси съпруг. Нямам вредни навици: не пуша, не пия, не работя. Открадната е синя лада. Който я кара, да знае, че са й повредени спирачките. Освен това е газова и й изтича газ в купето. В багажника е трупа на тъщата, моля заровете го някъде. Продавам шарка. На едро и дребно. Заменям тежки дългове срещу лека кола. Продавам зелева чорба. Може и на изплащане. Гледам деца, особено майките. Продавам запорожец в отлично състояние. Дори един прозорец се отваря. Квалифицирана учителка дава уроци по химия, нося си и пожарогасител. Взимам пари на заем. Моят девиз е "Връщане назад няма". Спешно търся изкуствена брада. Дядо Коледа Изяждам закуски на злояди деца! За контакти: 632 блок, Студентски град Подарява се котка, много интелигентна, може да отваря хладилника. Продавам булдог, яде всичко, много обича деца. "Млада руса жена със сини очи, не пие и не пуши, продава трактор." "Мога да преподавам английски, немски, руски и испански. Ама не искам! Тел - 74-21-87" Изгубено е куче.На командата "Чшш,ей" отговаря с "К'во бе?" Изгубено е трикрако куче.Отличителни белези-като пикае пада. Шизофреник, търси работа като водещ на новини, времето и спортната емисия(едновременно) Епилептик търси работа като хирург. Продавам тоалетна хартия втора употреба. Дребен, стар, беден, плешив, грозен, дебел, миризлив и нечистоплътен мъж търси млада, красива, богата, известна и не особено умна блондинка. Тел... Заменям постна чорба за кюфтета. Може и вчерашни. Подарявам добре гледани бълхи. Може и въшки. Изгубено е черно куче на кафеви петна. Изключително умно. P.S. Шаро, ако четеш този вестник, моля ти се се обади, че се притесняваме. Апетитна пастичка търси любител на десерти, за да се позабавляват. Продавам смет за сливи, в краен случай череши. Яйца собствено производство. (табела в магазин) Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява) Българско бельо директно от вносителя. (надпис на Женския пазар) Давам стая за момиче с голям балкон. Търся работници за скара (обява) Продавам шестмесечен ваксиниран немски овчар Не пускайте чешмата, защото тече! Надпис на чешма... ПАРКИНГ-НЕ ПАРКИРАЙ!!!! Пеньоарите се преместиха на ул. "Граф Игнатиев". Забранено изхвърлянето на боклук и други отпадъци! Ако обичате уникалната българска кухня, посетете ресторант "Цигански барон"! Пътуването с експресните влакове на БДЖ е пестене на време и удоволствие Продава се антично бюро за жени с дебели крака и големи чекмеджета... Учителят казал на учениците: - Всички олигофрени да станат. Никой не станал. По едно време станал Петърчо. Учителят попитал: - Защо стана? - Стана ми мъчно да стоите само вие прав и реших да ви правя компания. Малкият Иванчо си играе с влакчето в дневната. Майка му е в кухнята, но отвреме-навреме дочува откъслечните реплики на синчето си: - ...последна спирка... на всички тъпанари, които се довлякоха до тук - много им здраве и да си разкарат по-бързо задниците от купетата... Майката скача, хваща Иванчо за ухото и го праща за наказание в стаята му за два часа. Когато наказанието изтича, играта се подновява и Иванчо пак започва да си говори: - Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес... надяваме се, че пътуването ви ще бъде приятно... Тук майката въздъхва облекчено... - ...а всички вас, които са изпитали затруднения от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнете към тъпата крава в кухнята! В час по биология учителката разправя за размножението на амебите. След като си разказва урока, пита учениците: - Какво правят амебите след процеса на деление? Иванчо: - Едната се обръща към стената и заспива. Полицай спира блондинка заради превишена скорост. - Може ли книжката! - Не знам за какво ме питате. Как изглежда това? - Това е такова нещо, на което има ваша снимка. Тя търси нещо в дамската чантичка и му подава огледало. - Сигурно ме питате за това. Полицаят го взима оглежда се и щастливо констатира: - Можехте отначало да ми кажете че сме колеги. - Какво яде канибал - вегетарианец? - Зеленчукопроизводители! Блондинка и брюнетка гледали репортаж за мъж, който стоял на покрива на една сграда и заплашвал, че ще се самоубие. - Хайде да се обзаложим на 50 долара, че мъжът ще скочи! - казала брюнетката. - Добре - съгласила се блондинката. След 10 минути мъжът наистина скочил. - Ето ти 50-те долара - казала блондинката. - Не, не мога да ги взема - казала брюнетката. - Аз те излъгах. Гледах по- ранната емисия - видях как мъжът скача. - О, и аз я гледах, но не мислех, че ще го направи отново! Момче се връща в къщи и баща му го пита: - Обичаш ли майка си? - Да - отговаря детето. - Оставил съм ти малко в хладилника. Канибал гледа навъсено в чинията си и мърмори на жена си: - Да... майка ти... пак майка ти - Земя, земя! - вика радостно корабокрушенецът, изплувайки на брега. От храстите изскачат туземци с още по-радостни викове: - Месо, месо! Мъж влиза в един бар и вижда красива девойка. Започва да я гледа изпитателно, а след това си поглежда часовника, пак гледа девойката, пак часовника. Девойката: - Чакате ли някого? - Не, просто си гледам супер часовника. - Какво му е толкова супер на този часовник? - Този часовник излъчва алфа вълни, които аз могат да улавям и да разбирам за неща, които са невидими или скрити за другите. - И какво разбирате в момента? - Ами разбирам, че в момента сте без бельо... - Егати часовника, нищо не струва, аз в момента съм си с бельо. - О, значи пак е избързал с един час... Разговор между съседи: - За твоя петел казват, че бил много странен и мързелив. - Вярно е, за съжаление. Когато петелът на съседите кукурига, моят само клати глава в знак на съгласие... Въпрос към Радио Ереван: - Вярно ли е това, че жените живеят по-дълго от мъжете? - Вярно е. Особено вдовиците.. Прибира се студент-първокурсник у дома след купон за 8-ми декември. Майка му го пите: - Как изкарахте празника, сине? - Ми как?! Първо се напихме яко, а после яко се изчукахме. - А момичета имаше ли ? - Скъпи, бременна съм! - И ти ли бе?! Вие да не сте се наговорили всички днеска?! Отива ловджия на лов за глигани в забранения сезон. Прострелва едно малко глиганче, мята го през рамо и си тръгва, но по пътя го среща горския и го пита: - Ей!!! Ти къде с това глиганче?! - Какво глиганче? - Как какво глиганче? Това на рамото ти! Ловецът поглежда с престорено учудване към рамото си, започва нервно да се изтупва и крещи: -Аууууу, гад мръсна, как ме е полазила?! един пич с трабант блъска един голям мерцедес 600cel. изскачат четири якички момчета от там и викват: - ей, ще те пребием! мъртъв си! - ама как така не е честно аз сам един, а вие сте четирима позамислил се шефа и казал: - пешо, отиваш на негова страна - ама как така не е честно ние сме двама, а вие сте трима шефа: - иване, отиваш към тях - ама как така, пак не е честно ние сме трима, а вие сте двама шефа: - ей ти с трабанта, аре бързо бегай от тука! Kие ще се разберем Един човек отишъл на екскурзия в Баскервил. Върви си той и изведнъж чува: "Аааааауууууу...". "Какво е това" - питал, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилското куче!" Продължили нататък и чули: "Мяяяуууу...". "Какво е това" - питал човекът, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската котка!". След малко настанала гробна тишина. "Какво е това" - питал пак, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската риба!" Блондинка печели лека кола от лотарията. Отива да си получи печалбата и казва: - Искам колата да е червена! - Искате ли черна? Зелена? Жълта? - питат от организаторите. - Просто в момента червени нямаме... - Аааа, така значи! Тогава си ми върнете педесетте стотинки... Чукча завел сина си на първи урок по лов. Вървят из гората и гледат - белка. Бум!Бум! - Ето, имаме си кожа! - пояснява той. Продължават напред и виждат лос. Бум!Бум! - Ето, имаме си месо! - продължава чукчата. Вървят нататък. На една полянка гледат геолог. Бум!Бум! - А ето и кибрит си имаме.... Петър тича в двора на Гошо. - Гошо, бързо дай две кофи вода! Налива си две кофи и изчезва. След малко пак се връща: - Дай още две! - Кво става бе Пешо, нали имаш собствен кладенец.... Пешо: - Абе, ситуацията е черезвичайна. Тъщата падна в кладенеца, а водата и стига до брадичката.. Гледа се някаква жена в огледалото и си мисли: "Така му се пада на мъжа ми!" Двама близнаци си растяли в корема на майка си, прекарвали си добре, щастливо и безметежно, и си говорили...Единият казал "Ех, братко, толкова ни е добре тук, заедно сме..но скоро ще трябва да излезем оттук..Чудя се какво ли е навън, има ли го и какво ли ни предстои..?!" Другият отговорил замислено "Не знам... никой не се е върнал, за да каже...!" Мъж и жена си живели дълго и щастливо... И понеже и двамата вярвали в преражданията, се упражнявали дълги години как да влизат във връзка един с друг, за да може който умре пръв, да съобщи на другия как е там... И, умрял първо мъжът, и на 40-тия ден, както била уговорката, жената направила там квото трябва (не питайте сега какво!.. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
OMG, OMG, OMFG!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вървяла си Червената шапчица из гората и изведнъж вижда вляво из
шубрака Кумчо Вълчо. Изненадана го запитва: - Кумчо Вълчо, защо са ти толкова големи очите? - Защото а....кам. Спокоен есенен следобед. На пейка в парка седят момък и девойка и играят вечната игра. - Ох, заболя ме пръстчето! - превзема се девойката. - Сега ще го излекувам! - казва момъкът и го целува. - Мина ми, но сега ме заболя бузката! - казва девойката. - Сега и нея ще излекувам! - казва момъкът и я целува по бузката. - Сега пък ме заболя ушенцето! - казва девойката. - И него ще излекувам! - пъчи се момъкът. На близка пейка седи як, мустакат чичка, който казва: - А бе, младеж, а можеш ли да лекуваш хемороиди? Поликлиника. Кабинет по вътрешни болести. По средата стои доктор със свален панталон, а млада пациентка му прави свирка. Свършват, пациентката преглъща и тревожно пита: - Е, какво? Доктора със замислено изражение отговаря: - Да мила, наистина страдаш от сливици! Тя: -Само не в мен! Той(озърта се): -А в кой? Две статуи стоят в парка и се гледат влюбено... Прелита добър вълшебник и ги вижда. "Аз трябва да направя нещо за тях!" си мисли вълшебникът. "Ще ги съживя за половин час да се порадват на живота!" Съживил вълшебникът статуите и още преди да им каже нещо те хоп - в храстите. Усмихнал се доволен вълшебникът, и почнал да слуша замечтано звуците на борба, които долитали. След 15 минути изскочили запъхтяни статуите, целите в трева, листа, пера... - Но вие имате още 15 минути - казал вълшебника - радвайте се! - Добре, - казала мъжката статуя и се обърнала към женската: - Айде, бързо. Обаче този път ти ще държиш гълъба, докато аз му сера на главата. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Среща Вълкът в гората Червената Шапчица. Веднага прави една страшна физиономия и ръмжи срещу нея:
- Давай! - Ама, чакай, поне да се съблека... - За кво си ми гола, ма! Виното и баницата давай... ------------------------------------------------------------------ - Каква интересна опашка имаш! - казала Червената Шапчица, сядайки на коленете на Вълка. - Това не е опашка, ти си още малка и не ги разбираш тия работи. - казал Вълкът. - Я се виж, още мляко около устата имаш. - То не е мляко... - казала Червената Шапчица и силно се изчервила... -------------------------------------------------------------------- Върви си Червената шапчица през гората и от един храст озъбен се подава Вълкът: - Стой! Къде отиваш? - Ами тръгнала съм към Баба... - Какво носиш в кошничката? - Печена кокошка, баница с масълце, бутилка с... - А хартия има ли? - прекъсва я Вълчо. -------------------------------------------------------------------- Късно през нощта Червената шапчица се разхождала из гората и хоп - пред нея излязъл Вълкът и я пита: - Теб не те ли е страх да се разкарваш късно през нощта сама? - Какво да се страхувам? Пари нямам, а да ме ебат обичам. ------------------------------------------------------------------- Някакъв рицар заминавал на кръстоносен поход и казал на жена си: - Мисля да ти сложа един девствен пояс. Ще ти сложа катинар, да не ми изневеряваш докато ме няма. А жена му се притеснила: - А как ще ям тогава? ![]() --------------------------------------------------------------- Мъж влиза в бар и поръчва шест двойни водки. Барманът съчувствено казва: - Сигурно сте имали много лош ден... - Да, наистина! Току-що разбрах, че големият ми брат е гей! На следващият ден същият мъж пак влязъл в бара и отново поръчал същото. Барманът тактично попитал: - Какво се е случило днес? - Разбрах, че и малкият ми брат е гей! На третия ден се случило същото. Барманът, без да задава въпроси, въздъхнал: - Господи! Никой във вашето семейство ли не харесва жени? - Жена ми... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
http://xmms.hit.bg/party/
enjoy the party ![]() Чудиш се как да станеш истински блек метълист? Нищо по-просто. За целта опитай да наизустиш 666-те правила на най-мрачния рок 1. Не бъди обратен. 2. Бъди "яК". 3. Всички метълисти, kоито не са "яки", са обратни. 4. Бъди мрачен. 5. Бъди зловещ. 6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ. 7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ. 8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце. 9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми. 10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът нa Корозия се казва Ганьо Куршумов. 11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада". 12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!" 13. Не бъди Димо от П.И.Ф. 14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука. 15.Ако това не подейства, бягай. 16. Разврати някоя девственица. 17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол. 18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!" 19. Обръщай всички кръстове, които докопаш. 20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти. 21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци. 22. НиКкога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по малко от 15 прилагателни в заглавието. 23. Боядисвай лицето си в бяло. 24. Броди в гората. 25. Обличай се като трол. 26. Използвай големи ноличества бодлива тел. 27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.). 28.Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти. 29. Изобщо не разказвай вицове. 30.Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь. 31. Хъхъхъхъхъхъхъ. 32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено В краката си. 33.Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без галавоболие, значи не е як блекметъл. 34.Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение. 35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена". 36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел. 37.След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко". 38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти. 39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители". 40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент. 41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.) 42.Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир {Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia). 43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматйор... 44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо. 45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути. 46.Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго. 47.3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски). 48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години. 49. Никога не казвай "лайняни". 50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти. 51.Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!" 52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане. 53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган". 54.Бъди фен на Приятели. 55.Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка}. 56.Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябВа да имат готовност да засмучат мазния Кур на Черния Господар. 57. Използвай фразата "да засмучеш мазния Кур на Черния Господар" колкото е възможно по-често. 58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях. 59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як". 60.Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос - Ред.) 61.Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни лю6имци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона". 62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си. 63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал. 64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често. 65. Използвай Т-шъртите колко то се може по-често. 66. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил щирока черна роба? Засрами се! и малко вицове ![]() Мъж влиза в един бар и вижда красива девойка. Започва да я гледа изпитателно, а след това си поглежда часовника, пак гледа девойката, пак часовника. Девойката: - Чакате ли някого? - Не, просто си гледам супер часовника. - Какво му е толкова супер на този часовник? - Този часовник излъчва алфа вълни, които аз могат да улавям и да разбирам за неща, които са невидими или скрити за другите. - И какво разбирате в момента? - Ами разбирам, че в момента сте без бельо... - Егати часовника, нищо не струва, аз в момента съм си с бельо. - О, значи пак е избързал с един час... -------------------------------------- Отива ловджия на лов за глигани в забранения сезон. Прострелва едно малко глиганче, мята го през рамо и си тръгва, но по пътя го среща горския и го пита: - Ей!!! Ти къде с това глиганче?! - Какво глиганче? - Как какво глиганче? Това на рамото ти! Ловецът поглежда с престорено учудване към рамото си, започва нервно да се изтупва и крещи: -Аууууу, гад мръсна, как ме е полазила?! ------------------------------------- Пийва си биричката един човек и в това време търчи съседът му: - Може ли да взема кофа вода от твоя кладенец? - Може. След малко оня пак идва: - Може ли да взема още една кофа вода? - Вземай. Ситуацията се повтаря няколко пъти и накрая човекът с биричката пита: - Не разбирам. Имаш кладенец, а искаш вода от мене? - Тъщата паднала в моя кладенец, а водата й е само до брадичката... ------------------------------------------------------------------------ Седят мъж и жена вкъщи и виждат през прозореца съседа, който влиза в двора им. Мъжът се обръща към жената: - Гле`й го тоя - със сигурност идва нещо да иска. Влиза съседът и пита: - Комши, ще ти трябва ли бормашината днес? - Да, ще ми трябва. Цял ден ще работя с нея. - А, идеално, тогава можеш ли да ми дадеш назаем въдицата си? ------------------------------------------------- На врата се звъни. Отваря някакъв мъж: - Извинете тук ли живее Петър Петров? - Не, Петър Петров не живее тук! - А вие кой сте? - Аз? Аз съм Петър Петров! - Защо тогава казвате, че не живеете тук? - Че то това живот ли е?! --------------------------------------------------- Един мъж в малко американско градче винаги заспивал на неделната литургия и излагал жена си. Свещеникът я посъветвал да вземе една игла и всеки път, когано види, че е заспал, да го боде. Следващата неделя свещеникът решил да провери какво са запомнили хората от неговите проповеди. - Кой е нашият Спасител? Жената видяла, че мъжът й е заспал и го боцнала. - Исусе Христа! - подскочил той. - Много добре - зарадвал свещеника. След известно време обаче мъжът пак заспал. Свещеникът продължил да пита: - Как се обръщаме към Него в молитвите си? Жената пак го боцнала. - Боже мой! - Точно така! Скоро мъжът пак заспал. Свещеникът пък задал труден въпрос: - А какво казала Ева на Адам, когато родила деведесет и деветото му дете? Жената боцнала силно дълбоко заспалия си мъж. - Еее! Стига вече! Ако още веднъж ме боцнеш с това нещо, ще го счупя на две и ще ти го завра в... ------------------------------------- В бръснарницата. Бръснарят вече на два пъти е порязъл клиента и за да замаже положението, се опитва да завърже някакъв разговор: - Извинете, вие не сте ли идвали и друг път при мен? - Не! Ръката си загубих при трудова злополука... ------------------------------------- В автобус се чува разговор : - Изибавайте, колко ви е таша ? - Заебал съм си ташовника, попипайте жената отзад. - Изибавайте, мога ли да ви попипам ? - Попипайте, попипайте, не се притистискайте! - Колко ви е таша ? - Единагазисе без петнаведисе ! Да ви го натиткакам. - Да ви го благонавра! При което шофьорът се провиква : - Цицки навън! - Хуй го каза ? - Пудкаде да знам! ------------------------------------ Пътуват Асан и Айшето във влак сами в купето. По едно време вратата се отваря и на входа застава двуметров негър, гледайки изпитателно. Асан се шмугва покрай него и отива във вагон-ресторанта, цяла нощ яде и пие. Връща се на сутринта в купето и Айшето го посреща с думите: - Айде бе Асан, къде бил, тоз негър отпред слагал, отзад слагал, в уста слагал... - А-а-а, аз още кат влезнал си казах, тоз ше ебе някой... ------------------------------------ Двама строители: -Дай вар! -К`во? -Дай вар! -К`во? -Мамицата ти дай вар! -И аэ мамицата ти к`во? ------------------------------------ Две деца ритат топка. Изведнъж едното е нападнато от куче,но другото го спасява прогонвайки кучето. Наблизо стоящ журналист вади тефтера и пише "Смел левскар спаси дете...". Децата приближават,поглеждат в тефтера и кават, че са от ЦСКА.Журналиста почва да пише отново"Долен цесекар малтретира животни... ----------------------------------- Eдин метал си лови риба и хваща златната рибка. Тя му казала: - Моля те пусни ме, ще ти изпъкня 3 желания. - Искам да ме стъпче голямо стадо бизони. И го стъпчило. - Искам да ме стъпче по - голямо стадо бизони. И го стъпчило. - Искам да ме стъпче най - голямо стадо бизони на света. И отново го стъпчило. Рибката попитала: - Защо искаш да те тъпчат тия говеда? - Ми пого да става. ----------------------------------- Група пънкари обикалят из София да си търсят дискотека. Домино , Империал, Индиго, но никъде не ги пускат. Най-накрая стигат до Чака Рака. Там ги пускат. Влизат те, а вътре яко чалга! Отива единия панкар при диджея и му вика: - Абе пусни нещо за пого бе. - Следващата песен... Обаче имало пак яко чалга и само чалга оня отива при диджея и му вика: - Абе аз на тебе казах ли ти нещо? Ти глух ли си? Пусни нещо за пого! - Следващата песен обещавам... Обаче пак имало яко чалга и само чалга и пънкара много се ядосал. Отишъл при диджея и му казал: - Слушай какво! Пусни нещо за пого защото не знам дали ме разбираш! - Да, да! Разбира се! Специално за вас следващата песен-казал уплашено диджея. Свършила предишната песен,вдига диджея микрофона и казва: - И специален поздрав за пого и неговата компания,оркестър "Кристал"!!!... ------------------------------------- - Защо изглеждаш толкова измъчен? - Абе остави... Разхождаме се вчера из парка с приятелката ми, и насреща ни - маниак... - Сексуален? - Бисексуален. --------------------------------------- А разликата между педофила и педагога - педофила наистина обича деца ------------------------------------- oтива 1 вокалист при краси в магазинчето до зала универсиада да си купува дилей, дава му краси един. Изпробва го казва "едно" и се чува едно..едно..едно, но не бил кой знае какво. Краси му дава втори "чудо на техниката последен модел".пробва го вокалиста казва "едно" и се чува "две..три", вокалиста го взел без да се замисли отива на концерт в читалището, включва дилея, казва "Ей..как сте хора, готови ли сте да се разбием?"... "две..три...две..три...две..три" ------------------------------------- Лежи в киното един човек на три стола и диша тежко. Приближава се разпоредителката и го подхваща: - От къде идвате бе, господине? Как не ви е срам да заемате три места? - От балкона... ------------------------------------ Какво е "Родео секс"? Заставате в кучешка поза, и в сублимния момент, почвате да викате име на жена (не същата ). Трябва да се задържите 8 секунди... **************************8 сори ако се повтарят някои ![]() и една задачка :Р~~ Sekretarkata na Boiko Borisov iska da izprati sekreten dokument na sekretarkata na Oblastniq shef na MVR vuv Varna, polzvaiki vutreshnata pravitelstvena mreja. S kakva skorost i za kolko vreme shte izprati dokument s golemina 376kb, ako vruskata se sustoi ot indianci s kilimche i ogun, koito pravqt po 3 oblacheta na sekunda i vsqko oblache e 1 bit (0/1). Na vseki 500 metra signala se priema i se predava natatuk. Raztoqnie MVR Sofia - MVR Varna = 500km. Latensnostta mejdu 2 noda( indianeca) po mrejata e priblizitelno 1 sek. Hints: Da se otchete overhead-a ot ot izpolzwaneto na SSL v2 s 16bit kluch (shtot sa ot mvr i sa zle-ta), a syshto taka i 33.333 byte header na SoM( smoke over mountains) frameovete, koito syotwetno shte uwelichat razmera na syobshtenieto. Za prostota na zadachata, priemame che vremeto e qsno i nqma nujda ot korekcia na greshki, predizvikani ot silen vqtur i dujd, kakto i DoS ataki ot ovchari, xiji v planinata, selski kolibi i sluchaino prilitashti drakoni. Vreme za rabota: 90min Reshilite pravilno zadachata poluchavat 200 tochki i avtomatichno naznachavane kato ekspert po sigurnustta v MVR, za 1 (edin) den. Uspex na vsichki! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Някъв бедуин пътувал през пустинята, сам със своята камила. Бил хиперсексуален и започнало много да му се иска да прави секс. Ден след ден това желание у него се засилвало, едва издържал и дори си помислил дали да не се порадва на камилката, но веднага отхвърлил тази мисъл: "аа, не! грехота. с камилата не бива. не, не" Дните отминавали, а желанието растяло. Горкия, вече едвам издържал: "ако до час не срещна жена, ще прежаля камилата" Минали 3 часа. Убезумял, бедуинът тръгнал към, горкото животно. То, усетило какво предстои, хукнало да бяга, а онзи след него. По някое време на среща си гледа чудно хубаво арабско момиче- "мога ли с нещо да помогна?", попитало то. Бедуинът с кървясъл поглед, едвам дишащ отвърнал: "можеш. помогни ми да хванем тая камила!"
-------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 06:04 PM |