![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
tiq maloumnici ot enciclopediq britanika sa ebati bezhabernicite
wsy6tnost w tazi statiq te izkarwat 4e burgas = ruse + plowdiw + warna ... ebati absurda |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Oct 28 2004, 11:38 PM) tiq maloumnici ot enciclopediq britanika sa ebati bezhabernicite wsy6tnost w tazi statiq te izkarwat 4e burgas = ruse + plowdiw + warna ... ebati absurda ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Кораб претърпява корабокрушение и на остров се озовават 10 мъже и една жена... Мъжете разбира се ги ударило на хормон и газ-газ-газ... горката жена... След 10 дни умряла. И настанали черни дни за мъжете
![]() ![]() След 20 дни единия казал: - Ей, маамустара, не издържам повече, не мога така!!!! И тогава заровили жената ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат Ето и още един от мен (този току що си го измислих ама както и да е...): Иванчо и майка му са в автобус! Иванчо както винаги е ядосал майка си с поредната двойка и жената е вбесена! Идва тяхната спирка... До ся Иванчо си мълчал както прави винаги след като е получил двойка... Но когато слизат от автобуса Иванчо се заклещил на вратата на автобуса и извикал: - Мамо, Мамичко, помогни ми заклещих се! Майката даже не се обърнала даже от ярост не разбрала добре думите на сина си и казала: - ми ти винаги си заклещен между шамарите ми ко искаш? Хареса ли ви , а? аз го измислих , малко е тъп ама ... Минута мълчание ![]() П.С. Т'ва го 'зех от един друг форум. Случайно забелязах, че аватара и подписа на авторa бяха с няк'ва чалгийка... -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 6-November 04 Потребител N: 658 ![]() |
Eto edin vic, koito neZnam kade go namerih. X_X Dano mu se nakefite, aZ pone mnogo mu se hilih...
+ 10 °C Jitelite na panelni jilishta v Helzinki si puskat parnoto. Laplandcite (jitelite na Laplandiia) sadiat cvetia. + 5 °S Laplandcite se pripichat na slynce. +2°C Italianskite koli ne paliat. 0 °C Chistata voda zamryzva. -1°C Dyhyt stava vidim. Laplandcite iadat sladoled i piiat studena bira. -4°C Kotkata iska s teb pod odeialoto. -10°C Vreme e da se planuva edna pochivka v Afrika. Laplandcite otivat da pluvat. -12°C Tvyrde studeno za da vali sniag. -15°C Amerikanskite koli ne mogat da zapaliat. -20 °C Moje da si chuesh dyha. -22°C Frenskite koli ne paliat veche. -23°C Politicite zapochvat da syjaliavat bezdomnicite. -24°C Nemskite koli ne mogat da zapaliat. -26°C Ot dyha moje da se narejat blokcheta za stroeja na edno iglu. -29°C Kotkata iska da se pyhne v pijamata -30°C Iaponskite koli ne paliat veche. Laplandecyt rugae zvuchno, rita gumite i pali ladata. -31°C Tvyrde studeno za celuvki, ustnite zamryzvat edna za druga. Laplandskiiat otbor po futbol zapochva trenirovki za proletnniia sezon -39°C Jivakyt zamryzva. Tvyrde stydeno za da mislish. Laplandcite zakopchavat nai-gornotokopche na rizata. -40°C Kolata syshto iska v legloto. Laplandcite si oblichat pulover. -44°C Finlandskiqt mi kolega si misli eventualno da zatvori prozoreca na ofisa. -50°C Morjovete napuskat Grenlandiia. Laplandcite zatvariat prozoreca na toaletnata. -70°C Belite mechki napuskat Severniia polius. Universitetyt na Rovaniemi (Laplandiia) organizira ski izlet. -75°C Diado Koleda napuska Poliarniia kryg. Laplandcite nahlupvat shapkata nad ushite. -120°C Alkoholyt zamryzva. Sledstvie - laplandecyt e mnogo vkisnat. -268°C Heliiat stava techen. -270°C Adyt zamryzva. -273°C Absoliutnata nula. Braunovoto dvijenie na chasticite spira. Laplandcite si priznavat, che malko e studeno i poiskvat oshte edna rakiia na klechka. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
I az da kaja edin vic:
Znachi edna jena imala golqm problem.Muja i vaobshte ne i obrushtal vnimanie "po mujki" taka da se kaje.Edin den bila na gosti na edna neina priqtelka i po edno vreme tq povdignala temata: -Abe milichko tvoq oshte taka vurshi li si rabotata v legloto ? -Daaa nai redovno.Shto tvoq ne ti li posqga? -Mi ne,kvo da pravq? -Vij sq utre kato se pribere napravi mu edna hubava vecherq sipi rakiq taka da mu stane kef na choveka i posle sum sigurna che shte svurshi kvoto trqbva. Na drugiq den pribira se muja rakiqta sipana salatata napravena vecherq edno drugo hapva piiva toi i si lqga bez da zakachi jena si. Pak pri priqtelkata: -Mila nishto ne stana naqde se napi se i si legna. -Minavame kum plan B.Tazi vecher oblechi nqkoe krasivo italiansko belio tancuvai mu popei mu i nqma nachin da ne ti naleti. Recheno storeno.Pribira se muja kvo da vidi jena mu polu gola i se kulchi neshto pripqva takava toi se ochudil ama kvo da kaji pil edna rakiq hapnal i pak si legnal. Pak pri priqtelkata: -Pak nishto mila. -Eeeeee tva ne znam veche kakvo e.Posleden variant tazi vecher shte go chakash gola i kato vleze shte se nadupish sreshtu nego ako i togava ne napravi nishto ne znam veche. Pribira se vecherta muja otvarq vratata i gleda jena gola se nadupila pod masata. -Abe jena kakvo tursish be? -Kvo tursq,kvo tursq,hui tursq. Metnal se muja i toi pod masata: -Koito si go nameri za nego si ostava!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
В училище дошъл инспектор. Започнал часа и учителката казала:
- Деца, сега ще ви казвам буквички, а вие ще казвате думички, които започват с тези буквички. - Хайде сега , кажете ми една дума с буквата "К" . Иванчо пръв вдигнал ръка: - Нека аз, нека аз! Учителката разтреперана викнала: - Петърчо - кажи ти! - Кокошка - казал Петърчо. - Хайде сега буквата "М" - казал инспекторът Иванчо пак първи вдигнал ръка, но учителката пак разтреперана вдигнала този път Марийка. - Миньор - отговорила Марийка. Изредил цялата азбука инспектора, Иванчо все първи вдигал ръка, а учителката все вдигала някой друг. Накрая обаче инспекторът казал: - Я това момченце (сочейки Иванчо), кажи ми една дума с буквата "П"! Учителката разтреперана, в прединфарктно състояние извикала: - Деца, всички си запушете ушите! Децата си запушили ушите, Иванчо гледал, гледал и накрая казал: - Петел. Учителката вече спокойна казала: -Деца, вече може да си отпушите ушичките. Децата попитали всички в хор: - Госпожо, Иванчо "Пу..а" ли каза?! =============== Майката: - Е, Иванчо, как се държа баща ти с теб, докато бях в командировка? Иванчо: - Много добре, мамо. Всяка сутрин татко ме взимаше с него на езерото, ние плувахме с лодка до средата на езерото и след това аз се прибирах с плуване до брега. Майката: - О Боже! Ама това е много голямо езеро! Иванчо: - А, не се впечатлявай, мамо. Аз си плувах много добре. Трудното беше само докато се измъкна от чувала... =============== Учителката дала за домашна работа на децата да напишат изречение в рима. На другият ден започнала да ги изпитва. -Кажи, Марийке. -Вчера скочих в реката и си намокрих краката. -Браво, Марийке. Иванчо какво е твоето изречение. -Вчера скочих в саламура и си намокрих краката. -Но, Иванчо то няма рима. -Малко беше саламурата, Ма. =============== В час по български език: - Иванчо, кажи една съгласна! - Марийка, госпожо. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
===============
How many emo kids does it take to change a light bulb? None, they'd rather sit in the dark and cry. =============== how many hardcore kids does it take to screw in a light bulb? 40! 1 to screw it in and 39 to say he "sold out". =============== how many voters does it take to change a lightbulb? None, they can't change a thing. =============== How many members of the Bush Administration are needed to replace a light bulb? 1. one to deny that a light bulb needs to be changed. 2. one to attack the patriotism of anyone who says the light bulb needs to be hanged. 3. one to blame Clinton for burning out the light bulb. 4. one to tell the nations of the world that they are either for changing the light bulb or for darkness. 5. one to give a billion dollar no-bid contract to Halliburton for the new light bulb. 6. one to arrange a photograph of Bush, dressed as a janitor, standing on a step ladder under the banner "Light bulb Change Accomplished". 7. one administration insider to resign and write a book documenting in detail how Bush was literally "in the dark". 8. one to viciously smear #7. 9. one surrogate to campaign on TV and at rallies on how George Bush has had a strong light-bulb-changing policy all along. 10. and finally one to confuse Americans about the difference between screwing a light bulb and screwing the country! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Две блондинки си говорят:
-Знаеш ли,че Нова година се пада в петък? -Ох..само да не е 13-ти ! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
http://pwned.nl/ !!!!!!!!Ama tova e super typo... mnogo zagubeno.... nqmam dumi napravo. Se6tam se oba4e za edni super qko napraveni animacii (Svetyl... ogovrq za oniq deto gledahme pri Stan:))
ta .. iskah da vi pokaja ne6to... punk -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(```````` @ Nov 21 2004, 11:22 PM) http://pwned.nl/ !!!!!!!!Ama tova e super typo... mnogo zagubeno.... nqmam dumi napravo. Мне, не е тъпо... Дебилно е! И там му е чара ![]() Цитат А т'ва май сме го виждали вече. Или бъркам форумите? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Real Madrid....
.......... ............АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА!!!!!!!!!!!11111111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ne se ebawai s "galakti4eskite" i "neweroqtnite" we maina
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 ![]() |
Who is happy?
Hast du ein Uhr? Прочетете това. ![]() Сега може да ви се струва малко тъпо, но днес в даскало се пръснах да се хиля особенно след като госпожата го каза (и дори написа). ![]() -------------------- What else could I say,everyone is gey.
What else could I write,I dont have a fright. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ммм ше разкажа ама моя е малко мръсен..
![]() Вървят си два хуя по улицата и гледат един вибратор..и единя хуй побутва другия и му вика"Яяя РобоКОп" ебаси тъпотията ,а? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Как се израждат сомалийски бебета ?
- слагаш парченце хляб и чакаш да захапе |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ето ви сега една гнусотийка..
Иванчо и Марийка решили че ще си празнуват Вси Светии,и Иванчо се намазал целия с лютеница и захапал едно кисело мляко,и идва Марийка и го пита"Ае Иванчо ти кво си"?И Иванчо стиснал киселото мляко право върху Марийка и казал..."Ми какво може..гнойна пъпка" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продължавай. Много ме кефят вицовете ти!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С МОМИЧЕ?
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете: - Хайде да махнем тези мокри дрехи! 2. - Хубави крака. В колко отварят? 3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите? 4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори с вас. 5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази вечер да ви направя най щастливата жена на Земята! 6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие ще се опитате да ми изкарате въдуха … 7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен. 8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига в който щракнеш копчето на лампата. 9. Докато танцувате попитайте - Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу … 10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева … или Хорнезия!? 11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на спалнята ми! 12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а после - за да го крещите. 13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак? 14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че ме търсите!? 15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за симпатичен! 16. - Здравейте, гласовете които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и да ви заговоря. 17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето когато пожелаете. 18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте изпили!? 19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли пица? 20 - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля че влезе в ей онази хотелска стая. ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Dec 16 2004, 01:44 AM) 13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак? Старички..някой доста тъпички, но това ме кефи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Ей тва ме размаза:
Каракольо комитата караше коня към комитското кладенче. Кривна козения капак, курдиса кремъклийката към камата - красавец канара! Кръстосвал курове, кории, камънаци; клецал, каквото кацне; краставо куче, кьорави калугерки, куц кмет, каки... Когато кривна край канарата, катурнато камъче клопна край коня. Каракольо комитата киризи козарката Кера, която клекнала кендзаше кротко. - Какво киризиш, Кольо, кендзам! - кресна Кера. Кольовият кафяв клефук кипна. - Керо, курво кална! Какво крякаш като кокошка кльопачка? Ке къртиш! Кака Кера кандиса. Клекна, кльопна кавала като коза краставица, като крава кочан. Каракольо клатеше, кака Кера квичеше. Коластра като каймак колоса какината Керина катеричка. Каракольо каталяса. Кандилкайки керестето качи коня клюмнал. Когато крантата кротна край комитското кладенче, Каракальо къртеше като кютюк. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оукей значи..
Вървят си две хавлийки по плажа и виждат една пръчка..и едната хавлийка казва на другата"Яяяя нудист" ..страхотна тъпотия.... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:46 AM |