![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
еее.... fuck you ...тия от моя клас ги мъчих два дни
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Slash @ May 22 2005, 12:36 PM) Let's Learn English! With George Bush. Secretary: - Mr. President, Condoleeza Rice is here to see you. George B. : - Good, send her in. Secretary: - Yessir. (Hangs up. Condi enters.) Condoleeza: - Good morning, Mr. President. George B. : - Oh Condoleeza, nice to see you. What's happening? Condoleeza : - Well, Mr. President, I have the report here about the new leader in China. George B. : - Great, Condi. Lay it on me. Condoleeza : - Mr. President, Hu is the new leader of China. George B. : - Well, that's what I want to know. Condoleeza : - But that's what I'm telling you, Mr. President. George B. : - Well, that's what I'm asking you, Condie. Who is the new leader of China? Condoleeza : - Yes. George B. : - I mean the fellow's name. Condoleeza : - Hu. George B. : - The guy in China. Condoleeza : - Hu. George B. : - The new leader of China. Condoleeza : - Hu. George B. : - The Chinaman! Condoleeza : - Hu is leading China, Mr. President. George B. : - Whaddya' asking me for? Condoleeza : - I'm telling you Hu is leading China. George B. : - Well, I'm asking you, Condie. Who is leading China? Condoleeza : - That's the man's name. George B. : - That's who's name? Condoleeza : - Yes. (Pause.) George B. : - Will you or will you not tell me the name of the new leader of China? Condoleeza : - Yes, sir. George B. : - Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East. Condoleeza : - That's correct. George B. : - Then who is in China? Condoleeza : - Yes, sir. George B. : - Yassir is in China? Condoleeza : - No, sir. George B. : - Then who is? Condoleeza : - Yes, sir. George B. : - Yassir? Condoleeza : - No, sir. (Pause. Crumples paper) George B. : - Condi, you're starting to piss me off now, and it's not 'cause you're black neither. I need to know the name of the new leader of China. So why don't you get me the Secretary General of the United Nations on the phone. Condoleeza : - Kofi Annan? George B. : - No, thanks. And Condi, call me George. Stop with that ebonics crap. Condoleeza : - You want Kofi? George B. : - No. Condoleeza : - You don't want Kofi. George B. : - No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condoleeza : - Yes, sir. George B. : - Not Yassir! The guy at the United Nations. Condoleeza : - Kofi? George B. : - Milk! Will you please make that call? Condoleeza : - And call who? George B. : - Well, who is the guy at the U.N? Condoleeza : - No, Hu is the guy in China. George B. : - Will you stay out of China?! Condoleeza : - Yes, sir. George B. : - And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N. Condoleeza : - Kofi. George B. : - All right! With cream and two sugars. Now get on the phone. (Condi picks up the phone.) Condoleeza : - Hello. Rice, here. George B. : - Rice? Good idea. And get a couple of egg rolls, too, Condi. Maybe we should send some to the guy in China. And the Middle East. Can you get chinese food in the Middle East? I don't know. Lamer. http://www.antz.hit.bg/fun/bush/ -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^.!.
Ходи си един крокодил - изгубил се в пустинята. От 2 дена единственото дето вижда е пясък. Жега, няма вода, ебало си е майката направо. Крокодила едва се мъкне. Изморен, потен, изтощен, няма сили... пясък навсякъде. Влиза му в гъза, в носа, евриуеър. И по едно време вижда на хоризонта черна точица. Вика си: "Бах, т'ва е нек'во разнообразие за тея два дена. Там има нещо" и му тегли един спринт с последни сили до там. Гледа - Хипопотам. "Ааааааааа... щом има хипопотам, значи има и река наблизо". - Ееееей, хипо. Я кажи къде е Нил бе. Хипопотама го поглежда и казва: - Ба, че аз не знам къде е Нил. Ама чакай тука да ходя да питам брат ми, той може да знае. Крокодила - в шах, ама остава да чака. Няма какво друго да прави. Седи, чака, чака, чака... отчакал се крокодила и тъкмо да продължи сред пустинята и гледа зад хълма се показва хипопотама и води още един хипопотам с него. Хипопотама с който говорил преди това му казва: - Ми копеле, той и брат ми не знае къде е Нил, обаче решихме да те пребием!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Поредният ти велик виц.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Е па този изкърти мивката.
EDIT : През девет реки зад десетата, през девет планини в десетата, през девет страни в десетата, имало едно време една ламя - добрата ламя Спаска. Събудила се тя една сутрин и си рекла: - Бе да се еба в ламята, що живея толкова далече? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Жени шофьори:
![]() ![]() [img]http://195.234.236.193/tuninghuman/mix/Fun/vast[1].jpg[/img] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Иванчо се вчесва, гелосва се - приготвя се за излизане. Сестра му го пита:
- Брато, за ксъде се стягаш бе? - Ще ходя да свалям гаджета. - Уфф, че за какво ще ходиш да сваляш гаджета, като можеш да го правиш с мене. - Е добре де - съгласил се иванчо. .....И като свършили, тя възкликнала: - Брех! Та ти си много по-добър от тати! - И мама така казва. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Седи си старец на балкона, гледа и си мисли:
- Не им е лесно на младите днес! Ето - една цигара няколко човека я пушат... И не униват даже, а се смеят! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^Phahahahahaha ....tva za mene li go pusna?
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отишъл принца при царя:
- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето? - Да, ето ръката на принцесата... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Мъжът:
На 20 години - Неулегнал резляк. Създава само главоболия. На 30 години - Северно тънко винце. Пие се по много, но не става за гуляй. На 40 години - Отлежало карабунарско вино. Колкото пиеш, по ти се пие. На 50 години - Шампанско. Пие се рядко, но с ефект. На 60 години - Изветрял вермут. На 70 години - Оцет. Служи само за кухнята. ![]() ![]() Гендалф: - Вземи пръстена, Фродо. Какво виждаш? Фродо: - На него нещо е написано. Гендалф: - Какво? Фродо: - Маде ин Чина! Гендалф: - Точно от това се опасявах един нинджа се влюбил в една американка. отива при даскала си и му казва: - сенсей, аз се влюбих в една американка и отивам в америка. ще се оженим и ще си живеем там. - не, не можеш - казал стария - ако отидеш там ще те застигне древните японски проклятия! нинджата помислил малко и отсякъл: - аве аз съм нинджа. не ми пука, че има проклятие, аз ще се справя. речено-сторено. след като изконсумирали брака си през първата брачна нощ младоженците си легнали да спат. по едно време нинджата се събудил с усещането, че нещо не е наред. поогледал се малко и видял, че за едната му топка е завързано въже, а на въжето има бележка - "1-во древно японско проклятие - лява топка вързана за камък падащ през прозореца". обаче оня нали е нинджа, без да се колебае се хвърлил през джама, настигнал камъка във въздуха и го хванал. на камъка имало друга бележка - "2-ро древно японско проклятие - дясна топка вързана за леглото". ![]() ^ от това направо мен ме заболя. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е на това съм се хилил с глас!!!
Две гарги си летят: - Стена - Виждам Фляаас, фляааас. Две гарги си летят със свръхзвукова скорост: - Стена Фляаас. - Виждам Фляаас. Две гарги си летят с мега-гига-хиперзвукова скорост: Фляаас, фляаас. - Стена - Виждам -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Две гарги си летели и едната завила надясно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А другата си завила трева.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задача по математика:
Майката е по-голяма от сина с 21 години. След 6 години тя ще бъде по-голяма от него 5 пъти. ВЪПРОС: Къде е бащата? Решение: Да допуснем че възрастта на сина е Х а на майката У, значи Х + 21 = У След 6 години: 5(Х+6) = У + 6 Решението на уравнението е: 5Х+30=Х+21+6 Х=-3/4 В този смисъл -3/4 е -9 месеца, значи в момента бащата е върху майката. ==================== И един тъп виц за любителите: Момченце, на кого си кръстено? - На прадядо. - А как се казваш? - Прадядо. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jun 5 2005, 01:57 PM) Момченце, на кого си кръстено? - На прадядо. - А как се казваш? - Прадядо. R O T F L M F A O !!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Една змия излязла от дупката си и хукнала. Тъгъдък-тъгъдък и по едно време се спряла.
- Абе, аз съм змия бе - с-с-с-с-с-с-с-с. Един рибар и вярното му куче отиват да лови златната рибка. Хвърля въдицата във водата и нещо клъвва. Дърпа той въдицата и що да види - излиза една крава. Тя му казва: - Муууу. Дай една цигара. Рибаря озадачен й дава цигара, а тя му вика: - Муууу. А огънче нямаш ли? Дал й и огънче. И рибаря поглежда към кучето си и то му казва: - К'во ме зяпаш бе, и аз съм шашнат! Две пчели си говорят: - Бз. - Бз-бз-бз. - Бз-бз. - Абе, я си еби майката! Върви си щраусът през пустинята и по едно време гледа в далечината една щрауска. Решил да я прелъсти. Подгонил я, обаче тя го видяла и побягнала. Гонил я той, гонил я и започнал да я настига. Съвсем я наближил, когато щрауската изведнъж спряла и си заровила главата в пясъка. Щраусът също спрял с недоумяващ поглед: - А... къде изчезна тая, бе...? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
АХАХАХАХАХААХАХАХААХХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХАХ!
наи-яки са тъпите вицове... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Най-кретенският виц някога (Къци style):
Две клечки за зъби си вървяли из гората и по едно време видяли таралеж. Едната казала на другата: - Ебати купона. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Сутрин. Жена пита мъжа си:
- Мили, какво да направя за закуска? - Нищо, съкровище - не съм гладен. От виаграта ще да е. Обед. - Мили, да сготвя нещо за обяд? Салатка да направя, пиленце да опека ? - Не, мила, наистина от виаграта нямам апетит. Вечер. - Скъпи, поне за вечеря да сготвя нещо ?? Пица да направя? - Не съм гладен, миличко, от тая виагра нищо не ми се яде. - Да, ама аз умирам от глад ! Слизай от мене !! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тичал Зайко из гората. На една полянка видял Кумчо Вълчо, излегнал се под едно дърво и пуши трева.
-Какво правиш, бе Вълчо! Луд ли си? Ще се затриеш с тия наркотици! Я бързо ставай и тръгвай с мене-ще бягаме за здраве, ще изразходиш енергия, ще се изчистиш... Станал Вълчо и тръгнал с Зайко. Побегнали двамата из гората- на една полянка виждат Кума Лиса- опъва кокаин на един дънер. -Лисо, луда ли си!? Стига с тия наркотици- казали в един глас Зайко и Вълчо. Скочила и лисицата. Продължили тримата нататък и на третата полянка-Баба Меца точно да си удари един шприц хероин. -Стои, Мецо! Недей! Спри да се друсаш! Идвай с нас да видиш как добре се живее без наркотиците. Тичаме си из гората, изразходваме енергия- суперкеф! Идваи с нас да спортуваш! И така всички животни се събрали на крос в гората, защото послушали заека да не стоят на едно място, а да израсходват енергия. В това време над гората летели двойка лешояди. Единият казал на другия: -Ей, гледей какъв ташак! Зайко Байко еба мамата на цялата гора с това екстази! Вървял заека по горската пътека и гледа едно шише ракия. - Я,пиячка. Ударил един гълток и припаднал. След малко минава лисицата. - Я,пиячка и мезе. Ударила един гълток и припаднала. Минава и вълкът. - Я,пиячка,мезе и жена.Ударил един гълток и припаднал.Минава мечката. - Я,пиячка, мезе, жена и някой с който да се сбия. Ударил един гълток и припаднал. Първи се пробужда заекът, поизтупал се и гледа около него. - Е, не. Спирам пиенето. Малко да пийна и не знам, кого пребивам. Заек ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Хари Потър - сатанист?!? http://www.fillthevoid.org/Children/HarryPotter.html - тия не знам сериозно ли са го писали това
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 6 2005, 07:46 PM) Хари Потър - сатанист?!? http://www.fillthevoid.org/Children/HarryPotter.html - тия не знам сериозно ли са го писали това ![]() Сериозно или не аз все още продължавам да мразя Хари Потър. По темата: Обява:"Добре сложен болт си търси гайка за интимна приятелка.Може и няколко- дължината го позволява." Говорят си двама: -Що уби децата бе? -Ам , деца, к'во да ги правиш! -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Училище. Час по география. Учителят пита:
- Иванчо, коя африканска държава можеш да ми кажеш? - Заебибабве.... - Иванчо, не е Заебибабве, а Зимбабве! Какви африкански зверове има там? - Ебирози.... - Не са ебирози, а носорози! А какви дървета има там? - Ебибаби.... - Тъпак, не са ебибаби, а бабоеби!!! /пауза/ Пфу, мамка ти, как ме прекара. Сядай. Ебеница.... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
- Защо няма жени горски пазачи?
- Те не могат да опазят една слива, пък за цяла гора да не говорим... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Jun 8 2005, 12:01 AM) - Защо няма жени горски пазачи? - Те не могат да опазят една слива, пък за цяла гора да не говорим... ![]() Това ми хареса. ![]() Аз бих казала: -Защо мъжете иамт криви крака? -Защото всичко важно е в скоби. -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Един принц бил много красив, но имал само един недостатък - имал гайка на пъпа. Пробвал всякакви ключове, но нито един не станал. Отишъл при придворния магьосник:
- Минаваш през десет планини в десета, през девет земи в десета, през девет села в десето, през девет къщи в десета, ще отвориш девет кутии и в десетата ще намериш гаечен ключ. Пребродил принцът десетте планини. Най-накрая взел ключа, отвинтил гайката и... му паднал задникът. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:37 AM |