![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
AHAAHAHAHHAHAAHHAH!
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Пиратски кораб. Открито море. Цял екипаж и една жена на борда.
Както му е реда всеки ден екипажа минава жената. На втория месец на мацката и писва и казва: -Така не може повече! - и се самоубива. След още два месеца на капитана му писва и казва: -Така не може повече! - и я погребват. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Sep 25 2005, 11:23 PM) Пиратски кораб. Открито море. Цял екипаж и една жена на борда. Както му е реда всеки ден екипажа минава жената. На втория месец на мацката и писва и казва: -Така не може повече! - и се самоубива. След още два месеца на капитана му писва и казва: -Така не може повече! - и я погребват. ... след още два месеца на екпипажа му писва и казва: - Така не мое повече! - и я изравят... ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
А къде я заравят като са в открито море?
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
ааахахахахах Beelzebub направо със сълзи смяххх
![]() ![]() както вече казаха кефиш ![]() ............................. -Татко,викат те на малка родителcka среща. -Как тъй малка,бе сине? -Аз, ти и директорът. -Защо? -Подпалих кабинета по химия. След няколко дни: -Татко,пак те викат. - Защо? -Взривих кабинета по физика. След още няколко дни: -Татко,пак те викат. -Е,тоя път няма да отида. -Ми, прав си,к'во ще правиш в тези развалини... хаха..много тъп... -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
- Тате, искам да стана патоанатом!
- Само през трупа ми! Мъж се изповядва: - Отче, съгреших. Вървя си в парка и зад един храст виждам Той и Тя. - Не е грях, чедо. Това е нормално. Не се притеснявай! - Да, ама зад друг храст видях Тя и Тя. - И това не е грях. - Ама зад третия храст видях Той и Той. - Ех, синко... а ако беше дошъл преди пет минути, щеше да видиш Аз и Аз. Slash style: Един човек вървял! Паднал в една яма и си казал, ако не изляза до 2 часа ще си ходя!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Sep 28 2005, 12:06 PM) Slash style: Един човек вървял! Паднал в една яма и си казал, ако не изляза до 2 часа ще си ходя!! ![]() Мъж пада от 16-ти етаж на сграда на която на 8-ми етаж има женска баня: - Ааааааааааааа УХА аааааааааааааа..... Шляеха се в района на Чернобил два педала... Единият - активен, другият - радиоактивен... Предстои битка. При Хан Крум пристига офицер и му съобщава: - Ювиги Хан! На границата са се струпали 200 хиляди византийци! Ювиги Хан Крум учудено казва: - Ей, много бе! Какво казва полицаят на презерватива? Прикривай ме, влизам. Малко момиченце върви през гората. Изведнъж от храстите изскача голямо черно лайно: - Аха, падна ли ми, момиченце! Сега ще те изям! - Не, аз ще те изям! И го изяло... Ето как доброто побеждава злото! Блондинка и гаджето й в колата. - Мила, я си подай главата през прозореца и виж дали ми работи мигачът? - Да, не, да, не, да, не, да, не... What's the difference between white and black cow? The white say "Muuuuu" and the black "Muuuuu mother fucker" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() Добре де аз ли съм единствения, който го кефят вицовете на Slash ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тоя за Хан Крум даже беше як!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Може и да е писан вече...
An older lady gets pulled over for speeding. Older Woman: Is there a problem, Officer? Officer: Ma'am, you were speeding. Older Woman: Oh, I see. Officer: Can I see your license please? Older Woman: I'd give it to you but I don't have one. Officer: Don't have one? Older Woman: Lost it, 4 years ago for drunk driving. Officer: I see...Can I see your vehicle registration papers please. Older Woman: I can't do that. Officer: Why not? Older Woman: I stole this car. Officer: Stole it? Older Woman: Yes, and I killed and hacked up the owner. Officer: You what? Older Woman: His body parts are in plastic bags in the trunk if you want to see. The Officer looks at the woman and slowly backs away to his car and calls for back up. Within minutes 5 police cars circle the car. A senior officer slowly approaches the car, clasping his half drawn gun. Officer 2: Ma'am, could you step out of your vehicle please! The woman steps out of her vehicle. Older woman: Is there a problem sir? Officer 2: One of my officers told me that you have stolen this car and murdered the owner. Older Woman: Murdered the owner? Officer 2: Yes, could you please open the trunk of your car, please. The woman opens the trunk, revealing nothing but an empty trunk. Officer 2: Is this your car, ma'am? Older Woman: Yes, here are the registration papers. The officer is quite stunned. Officer 2: One of my officers claims that you do not have a driving license. The woman digs into her handbag and pulls out a clutch purse and hands it to the officer. The officer examines the license. He looks quite puzzled. Officer 2: Thank you ma'am, one of my officers told me you didn't have a license, that you stole this car, and that you murdered and hacked up the owner. Older Woman: Bet the liar told you I was speeding, too. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Из в-к Народен Лечител...
![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Sep 28 2005, 02:03 PM) ![]() ![]() Добре де аз ли съм единствения, който го кефят вицовете на Slash ![]() Всъщност не си ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
OMG
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Ех орис
Един цар имал три дъщери. Когато най-голямата дъщеря станала за женене той я извикал, подал й една пръчка и й казал: - Дъще, хвърли тази пръчка с все сила и където падне пръчката, там ще се омъжиш! Хвърлила дъщерята пръчката и тя паднала при най-красивия момък. След време и средната дъщеря станала за женене и тя хвърлила една пръчка и така се омъжила за най-богатия момък. Дошло време третата дъщеря да се жени. Хвърлила тя пръчката с все сила, но нещеш ли паднала в едно блато. Отишла дъщерята да види и гледа един жабок държи пръчката в уста. "Е! -казала си най-малката дъщеря - Такъв ми бил късмета!" Но се сетила че в приказките като целунеш жаба и тя се превръща в красив принц. Отишла, целунала жабока... но нищо! Целунала го втори път... но жабока си оставал жабок! Целунала го трети път и тогава жабока казал с дрезгав глас: - Много съм омагьосан, май че ще трябва и да духаш! ![]() ![]() ![]() На доктор Влиза при доктора един човек, а на главата му жаба. - Какво ти има, каква е тая жаба на главата ти? - попитал доктора. Човекът почнал да прави само някакви неразбираеми физиономии без да каже нищо. Тогава жабата се обадила: - Не знам на него, ама мен ми излезе това нещо на г**а от няколко дена... ![]() ![]() ![]() Писмо на Графиня Анета до Граф Артур. Мили Графе, Всяка топла, лятна вечер, когато се качвам на ку- лата на нашият планински замък, в минута на тиха умо- ра ти знаеш с какво нетърпение очаквам да се изпра- ви пред мен раздавачът, но надеждите ми са напра- зни. Ако продължаваш така да ме мъчиш, помни, че пи- ша за последен път. Отчаяна съм. Твоята мила Ани- чка повече няма да видиш и ще си останеш с ху- бавите копнежи, спомени и с цветната снимка мо- я в ръка. Твоя Анета. 4ete se prez red( po4ernenoto) predpolag 4e go znaite.. ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Когато случайно имаш наистина лош ден и просто искаш да си го изкараш на някой, направи го но не на някой който познаваш а някой който не познаваш.
Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза: - Ало? - Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър? Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках - Ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Записах си номера с думичката „ГЪЗ" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах: - Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни". - НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах - Защото си ГЪЗ!!! ... Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ"(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също. - Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ? - Да. Аз съм. - Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата? - Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред. - Извенете, вашето име е? - Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той. - Дон, по кое време сте си вкъщи? - Всеки ден след 17.00. - Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо? - Да? - Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране. Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1: - Aло? – попита той. - Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих. - Още ли си тук? – попита той. - Да, тук съм – казах аз. - Спри да ми звъниш!! – изкрещя той. - Нама пък! – изкрещях му и аз. - Кой си ти? – проклинаше той - Казвам се Дон Бъргмайер. - Така ли? И къде живееш? - 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред. - Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той. - Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан! След това звъннах на гъз N2: - Aло? – каза той. - Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям. - Само да те намеря... – се развика той. - И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш? - Ще те спукам от бой! - Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим! След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините! Ето сега се чувствам добре. Управлението на гнева наистина работи!!! (беше постнато в няколко форума) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Изпревари ме!
-------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
1. Как се лови риба? * Хвърляш не запалена цигара във водата и рибата излиза да ти поиска огънче *
2. Къде морето е най-сухо? * На картата * 3. Мелез между крава и костенурка? * Теле с каска * 4. Любимо питие с 'К'? * Каса бира * 5. Защо кукувиците снасят яйцата си в чужди гнезда? * А ти можеш ли да отгледаш пиле в часовник!?! * 6. По какво се движи влака? * По разписание * 7. Остър ляв завой, коя гума на колата не се върти? * Резервната * 8. В джунглата докарали телефон, кой ще се обади? * Който има левче * 9. Коя е най-дългата дума? * Ластик, можеш да я разтягаш колкото искаш * 10. Колко завоя има в света? * Два: ляв и десен * 11. Какво си мисли щъркела като стои на един крак? * Че ако си вдигне и другия ще падне * 12. А какво си мисли човек като стои на един крак? * Че е щъркел * 13. Защо който пуши Стюардеса не остарява? * Умира млад * 14. На кой цар короната е най-голяма? * На този дето главата му е най-голяма * 15. От коя страна на чашата е дръжката? * Външната * 16. В каква чаша се налива вино? * В празна * 17. Виетнамец и руснак се състезавали, кой ще изпие повече машинно масло. Победил виетнамеца. Защо? * Защото изпил повече машинно масло * 18. Като го хвърлиш бяло, като падне жълто? * Яйце * 19. Коя риба е най-малка? * Тази, на която опашката е най-близо до главата * 20. Защо Наполеон е бил на бял кон? * Да не ходи пеш * 21. Коя е най-горната част на колата? * Прахът * 22. Какво има в центъра на София? * 'Ф' * 23. Кога виждайки 4 казваш 16? * 4 часа след обет * 24. Какво има в края на всеки път? * 'Т' * 25. Каква е разликата между лъвът и кучето? * Можеш да кажеш 'I love you' , но не можеш да кажеш айкучю * 26. Какво ще си помислиш, ако видиш човек да ходи с надолу главата? * Че е новозенландец(от другата страна на Земята) * 27. Къде си роден(а)? * В родилния дом * 28. Малко червено мирише на нафта? * Ягода (Ти ли ще ми кажеш с какво да си поливам градината) * 29. Малко жълто яде камъни? * Малък жълт каменояд * 30. Малко жълто не яде камъни? * Малък жълт каменояд на диета * 31. Дълго бяло. Що е то? * Бял конец * 32. Дълго черно. Що е то? * Сянката на белия конец * 33. Малко кафяво царя от път отбива? * Лайно * 34. Малко червено, бере се със стълба? * Ягода (Ти ли ще ми кажеш, с какво да си бера ягодите) * 35. Малко червено с малко черно? * Муха с разбит нос * 36. Защо диаметъра на кръглата маса е 22 метра? * Защото рекорда по надплюване е 21 метра * 37. Нощна граблива птица с 9 букви? * Кооптакси * 38. Защо първо се вижда светкавицата, а после се чува гръмотевицата? * Защото очите са по-близо от ушите * 39. Голямо черно виси на стената? * Пиано (Ти ли ще ми кажеш как да си подреждам стаята) * 40. Кое е най-тънкото нещо? * Паста за зъби използвана от габровец * 41. Как можеш най лесно да преброиш жителите на Габрово? * Като хвърлиш 1 лев на центъра * 42. Негър влязъл в бяло море, какъв ще излезе? * Мокър * 43. Кой град в България е най-остър? * Трън * 44. Кой град в България е най-висок? * Кула * 45. Каква е разликата, когато падаш от първия и от деветия етаж? * От първия се чува 'туп а-а', а от деветия 'а-а туп' * 46. Защо в Америка правят бели шоколади? * За негрите да не си хапят пръстите * 47. Една камила бягала в пустинята, бягала и умряла. Защо умряла? * Хванала пневмония от вятъра който я духал * 48. По какво си приличат тъщата и тортата? * И двете са предпочитани студени и със свещи * 49. По какво си приличат бялата мечка и девствената жена? * И двете са на изчезване * 50. За какво се носи чадъра? * За дръжката * 51. Мелез между едногърба и двугърба камила? * Едно и половина гърба камила * 52. Мелез между змия и таралеж? * Бодлива тел * 53. Виси на стената и мирише на мърша? * Часовник с умряла кукувичка * 54. Как се лови заек? * Поръсваме един камък с пипер, заека го подушва, киха, удря си главата в камъка и припада, след което отиваш и го прибираш * 55. Какво е зиг-заг? * Най-краткото разстояние между две кръчми * 56. Малко, жълто и пълзи? * Виетнамец търси мина * 57. Малко, жълто и лети? * Виетнамец намерил мината * 58. Какво ще си помислиш, ако видиш на едно дърво накацали много врабчета? * Имат събрание * 59. Кога една жена може да направи един мъж милионер? * Ако преди това е бил милиардер * 60. Кога е празника на трабантчето? * 24 май-ден на книжнината * 61. Коя жена е цвете? * Мъжът на която е ливада * 62. Какво ще стане, ако маймуна се качи на едно дърво? * Маймуните на земята ще станат с една по-малко * 63. Може ли син химикал да пише червено? * Да, ако му е червен пълнителя * 64. Коя врата не се затваря? * Футболната * 65. Къде през лятото има лед? * В хладилника * 66. По какво си приличат стария телевизор и жената? * По това, че като им треснеш по един, започват да работят * 67. Как ще познаеш, че в хладилника има мравка? * По леко открехнатата врата * 68. Може ли само с един чадър да останат сухи осем момичета? * Да, ако не вали * 69. Кога термометъра се вдига? * При топло време * 70. Кога термометъра пада? * Когато не е добре закачен * 71. Кое е последното нещо, което минава през главата на муха блъснала се в бързо движещ се автомобил на магистрала? * Гъзът и * -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Егати, прочетох го.
Абе тъпизмите са най-великътъ вицъ... ![]() ======================== Мъжът гони жената, докато тя не го хване. ======================== Срещнали се бай Лазо и мъдреца Цицерон. Стигнали един друг, спрели и се заоглеждали. Цицерон си помислил: "Тоя тъпанар така ще го прееба, та ще го шашна". И му вика: - Бай Лазо, искаш ли да ти кажа изречение, където твоето име го има три пъти? Бай Лазо му вика: - Я не вервам! - Чуй сега: "На Бай Лазо му влаза и му излаза"! - Добре, а искаш ли аз да ти кажа изречение, дето твоето име да го има четири пъти? Цицерон си помислил: "Тоя див селянин не може да ми измисли такова сложно нещо". Но отговорил: - Искам... - Цицероне, Цицероне, Цицеронеее, да ти еба майката, Цицероне! ======================== Седи си Пепеляшка в гората и плаче. Минава от там добрата фея и я пита: - Пепеляшке какво има, защо плачеш? - Абе добра фейо принцът организира бал, а аз си нямам рокля за да отида на бала. - Имам нещо за теб - казала добрата фея и дала на Пепеляшка една вълшебна рокля. След известно време феята минала през същото място и видяла Пепеляшка пак да плаче. - Какво има Пепеляшке, защо пак плачеш? - Ами, добра фейо нямам си обувчици. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепеляшка вълшебни обувчици. Скоро феята пак минала от там и видяла че Пепеляшка пак плаче. - Сега пък какво? - попитала добрата фея. - Добра фейо хванал ме е някакъв лют мензис. Няма спиране. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепелашка едно вълшебно тампонче. По едно време горското джудже както се разхождало из гората видяло феята да плаче. - Какво става, фейо, защо плачеш? - попитало горското джудже. - Ами Пепелашка нямаше рокличка - дадох й, нямаше обувчици - дадох й, нямаше тампонче - дадох й, ама забравих да й кажа че в 12 часа вечерта тампончето се превръща в тиква. ======================== Каубоят Бил се сваля с мадама. - Мери, обичаш ли цветя? - Да! Вади револвера и "бам!" - между очите. - Сега ще имаш много цветя... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Корпоративен Урок 1:
Мъж влиза под душа, докато съпругата му точно привършва със своя, когато на външната врата се позвънява. Жената набързо увива една кърпа около себе си и тича да отвори. Отвън стои Боб - съседът. Преди да е казала и една дума, той предлага "Ще ти дам 800$ ако свалиш тази кърпа!". След като помислила за момент, жената свалила кърпата и застанала гола пред Боб. Секунди по-късно той й връчил 800$ и си тръгнал. Жената се загърнала отново и се върнала в банята. "Кой беше?" - попитал съпругът й. "Боб - съседът" - отговорила тя. "Чудесно!", казал мъжът, "Спомена ли нещо за 800-те долара, които ми дължи?" Бизнес Поука: Ако навреме споделите с акционерите си важна информация, отнасяща се до кредит и риск, бихте могли да избегнете изобличаване. Корпоративен Урок 2: Свещенник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята. Свещенникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята отново. "Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът. След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещенникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие." Бизнес Поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности. Корпоративен Урок 3: Търговският представител, деловодителката и управителят на фирма отиват да обядват заедно. По пътя намират старинна маслена лампа. Разтриват я и отвътре се появява един Джин. "Ще изпълня по едно желание на всеки от вас" - казва той. "Първо аз! Първо аз!" - скача деловодителката - "Искам да бъда на Бахамите, да карам джет, без да се интересувам от нищо". Пуф! И изчезнала. "Сега аз! Сега аз!" - крещи търговският представител - "Искам да бъда в Хавай, да разпускам на плажа с личен масажист, безкраен запас от коктейли и любовта на моят живот". Пуф! И той изчезнал. "Твой ред е" - казал Джина на управителя. "Искам тези двамата обратно на работните места след края на обедната почивка" - отговорил той. Бизнес Поука: Винаги оставяйте първата дума на шефа. Корпоративен Урок 4: Гарванът седял по цял ден на дървото, без да прави нищо. Заекът го попитал - "Мога ли и аз като теб да седна и да не правя нищо по цял ден?". "Разбира се, защо не" - отговорил гарванът. И така, седнал заекът на земята и си почивал. Унесъл се, една лисица искочила от храстите и го изяла. Бизнес Поука: За да седите без да правите нищо, трябва да сте на висока позиция. Корпоративен Урок 5: Пуякът разговарял с бика. "Как ми се иска да полетя и да кацна на това дърво" - въздишал той - "но не ми достига енергия за да махам толкова силно с крила". "Защо не клъвнеш малко от фекалиите ми" - предложил бикът - "те са силно енергийни и хранителни". Пуякът се надвесил над една от неговите купчинки и не след дълго открил, че бикът е прав - вече имал енергия и успял да достигне най-долният клон на дървото. На следващият ден, след като си похапнал още от чудодейната смес, той кацнал на по-горният клон. Най-сетне, няколко дни по-късно, пуякът гордо се перчил и вдигал врява от върха на дървото. Не след дълго бил забелязан от фермера, който го свалил с един изстрел на пушката си. Бизнес Поука: Bullshit might get you to the top, but it won't keep you there -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абееее...еи...всички ли кръстосвате флиртче.ком?
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^какво искаше да ни покажеш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Oct 12 2005, 06:43 PM) ^какво искаше да ни покажеш? ![]() http://sportzfun.com/v-web/gallery/bull-fi.../matador_turtle Все дълбокомислени неща... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като копираш адреса в браузъра се отварят...предпочитам да не си бях правил труда
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ми ту.
Трябвало Джордж Буш да мине през детектора на лъжата. Преди процедурата, когато всичко било готово, му обясняват: - Задаваме Ви въпрос - Вие отговаряте. Ако отговорите вярно - светва зелената лампичка, лъжете - червената. Ясно ли е? - Ясно е. - отговаря Буш Светва червената лампичка. Немски концлагер. Стои немски офицер и наблюдава как водят концлагеристите към газовата камера. Към него се приближава един от пленените: - Другарю групенфюрер, аз отивам в камерата, а имам едно малко кученце. Ако го оставя само, то ще умре. Може ли, да го взема с мен? Фашистът го поглежда с отвращение и казва: - Вземи го, садист такъв... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат Начи, ся, Мемет, прикаската такъф. Идин прикрасно пренцеса, затворен на една замък и една змей го пазил. И после има най-сафсем различна начин да стаа прикаската.
И сичката начин - метълско. Слуш ся. POWER METAL: Главната герой са изсулва на бело еднорог, заобикаля змея, спасява принцесат и са занимава двамата с любоф в един омагьосан гора. THRASH METAL: Главното герой са появава, бие са сас змъя, спасява пренцеста и гу ибе. HEAVY METAL: Главното герой са избръмчава на "Хаиде Ебиса..., пардон, на "Harley Davidson", преборва змъя, пий дестина шише бира и го ибе на пренцесата. FOLK METAL: Главната герой са изсипва барабар с аверите, свират на акардьон, кларне, тупан, йоника.... Змеа заспива, уморена от кючецити. Накрая на джамбурето сичката оркестар почват да са бият(без принцесата) VIKING METAL: Главната герой доплува на една драккар, заколи змей сас свойта велик балтия, дере му на змея кожата, зяжда му месоту, знасилва до смрът принцеста, ткрадва и сичката бижута и преди да си плува обратну - запалва замъка да згаря. DEATH METAL: Главната гирой дойде, утрепва змей, утрепва принцеса и си отивал. BLACK METAL: Главното спълнител с появава на полунош, трепе го на змея, бучи го на една кол прет замака. После содомизира принцесата, после му пий на принцеста кръфтът, после го набучва и нея на една кол до гущера. GORE METAL: Главен гирой са появава, утрепва змея, расфърля го на чаркове прет замака, ибе на принцесата и го трепе и нея. Слет тва ибе труп на принцесата, распорва му корема и му зяжда бъбрека. После пак ибе трупа, запалва гу и го ибе за последну. DOOM METAL: Главно герой дойде, вижда колко гулемо змей, вика: " Тва никога не моем го утепам", испадва фав дипресия и са самоубивал. Змей го зяжда, после за дисерт и принцесата. PROGRESIVE METAL: Главната герой са появявал сас китарата и му прай соло 26 минути и отгоре. Змей са самоубива от скука. ZOOPHIL METAL: Главното герой идва, ибе гу на змея. Гадинта чай шукарие, риве ут радост и болка. После двамта млади съ взимат, канат гости в замъка на сватбътъ. Основното да яде - принцеса чивирме CSKA, LEVSKI and LITEX METAL: Тримата главно герой идва, трепе сичко, ибе германското, френското и белгийското змей, испива сичкото германски бира, сичката францус му прай духоф музика и тва тримата зяжда сичкото уефа къп сас брюкселски зеле LATINO METAL - Главноту принс иди на хубава бял кон. Сбива змеа и пада у ровъ на замък и са сдавя, и смея мисли че утепал го и он умряло и сички тъй мислят, ама принс не смрял ми рика го схвърлила на друг брег, и то нищу ни помни гуркоту спаднало в умнезия, и ич абер нема ква дурлама са вихрила. И една ден както вървело минало покрай замък бялото ат го видял и дошало при принс и го мирисало и му близало ръката и принс са сетил какво е, и отишел при змиата и змята ка го видяло помислило, че то призрак и умряло на мумента от инфаркт. и принса взел да са жени за присесата и гуляма сфатба направило, ама по сридата са сбрало, че принсеса съшност систра на принса, а змея тяхно татко било а бял кон тяхна майка, и то много ривало дето сбило татку си. NEW AGE METAL Галвното гирой иди с протритата дънки и авери. Дънкито висят до коленетата , змеята се хили и кози. Принцеса се кикерчи на рампата ,вика "Йо" и го духат на змея. Гирой реве шот не го разбират , змеята го утрепвал шот ноо кисел , а принсесата разпускал в скъпото кола на змея NATO METAL Принса кат чул чи принсес там, дошло при смея и му каза "Виж са д пускаш принсесата и да му плащаш ногу пари после да го безтетиш и да свиниш посли" и му казал чи то тирорист и лошо ша става. Ам змия му касал дан ни са праи на толкос ирбаб щот ши го иде на кибап. И принса много са идосало и почнало да фърля бомба от самулет по змия. И бома грамнало много силно и напраило сичко на коджа франсе фукара кьотек и замака паднало и змиа умрело а принсесата бизследну счезнала. Ама принса ногу дуволна останало ут успешната операциата. BIZNES METAL - Кат сбрало тогаз принса чи змеи даржало хубаф принцеса в замак и зимало пара да пуска ватри хора да я "виждат", голямо са идосало и спряло свойто бял мерседес пред змято и му касало тъй: "са ногу уба ма слушай, са ша ма фкараш и мен ф далаверата и ша делим тоз хубав пара на 3, 2 са мен и 1 са теб" ама смей не било балама и казал на приса да са ибе в кубъ. И принс казал "тай ли? са ша видш ти" И зело един снипер и застреляло змея право у сарсето от отсрешния замук. Ама никои ни го видяло и полисаите казали че то за наркотиси го убили змеято. И после принса одило на пугреебението на змиато и там носило голямо бяло бокет с цвитя и много плакало да го снимат весниците. И после принса земало биснеса и праило принсесата много хубав проститутка. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
И зело един снипер и застреляло змея право у сарсето от отсрешния замук. Ама никои ни го видяло и полисаите казали че то за наркотиси го убили змеято. И после принса одило на пугреебението на змиато и там носило голямо бяло бокет с цвитя и много плакало да го снимат весниците.
И после принса земало биснеса и праило принсесата много хубав проститутка. ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готин вид на приказката за метълите, gtzvetkov.
![]() ========================== Слонът стъпил в един мравуняк. Мравките се покатерили на него. Слонът разтърсил глава и те изпопадали. Останал само Пешо. Другите мравки започнали да викат: - Удуши го, Пешо! Слонът побягнал. След малко клон съборил Пешо. Той се върнал при другите и те го попитали: - Къде е слона? - Избяга. - Лъжеш, Пешо, още дъвчеш! Мравката и слона решили да минат границата незаконно. Тъкмо пресекли и се разпискали някакви сирени за тревога и т.н. Тогава мравката се провикнала: - Бягай, слоне, мене ме видяха!!! ========================== Един мамут си вървял, ама по едно време пред него изниква една група слонове! Слоновете като го видели, започнали да го бият - бой, бой... направо го спукали от бой... По едно време мамута става от земята: - Писна ми от тия скинари... =========================== Седят англичанин, французин и турчин на една поляна и мързелуват. По едно време англичанина казал: - - Искате ли да играем на голф? Французина: - - Да, това е много хубава игра. Аз съм съгласен. Турчина: - - Аз не знам как се играе. Англичанина: - - Еми трябват топки, пръчка и дупка. Ето аз имам тука едни топки. Французина: - - Аз имам една пръчка. Турчина: - - Абе аз имам работа и трябва да си ходя... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:44 AM |