![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
screw you Xandria!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^трогната съм!
![]() В защита на мъжкото съсловие ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: "Ще ти дам 1000 долара ако ме оставиш да те изчукам". Но момичето го отрязало: "НЯМА НАЧИН!". Джони казал: "Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило "Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!" Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила "Копелето хвърли монети!!!"
Корпоративен урок: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение преди да се съгласите и да ви го начукат. ============================= Събудил си се и не знаеш с кой крак да станеш? Изпрати "КРАК" на 1212! ============================= ...Тъмна стая, 2х2 метра... Norton Commander-а осветява екрана в синьо... Един негър седи и натиска: F6, Enter, Tab... F6, Enter, Tab...F6, Enter, Tab... F6, Enter, Tab... и пее: - I like to move it, move it... Простете простащината ми. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Из дневника на една жена "Какво ще направя,ако си ГО имам........"
![]() 1.Ще го ръчкам(мъжа си) с него по цяла нощ, каквото да прави, ще съм там да го ръчкам. 2.Ще си изпиша името в снега. ![]() 3.Ще го плесна на бюрото на шефа си и ще попитам къде ми е увеличението на заплата. 4.Ще намеря бившия си приятел, ще му предложа да правим секс, а в леглото ще му кажа: "Обърни се по корем да пробваме нещо ново". 5.Ще се пипам на обществени места. 6.Няма да вдигам седалката на тоалетната като пикая. 7.Ще отида в секс магазин и ще пробвам всички неща там. 8.Ще подскачам гола, за да видя как се клати. ![]() 9.Ще пробвам колко геврека мога да закрепя на него. 10.Ще вляза гола във морето и ще се отпусна разкрачена на морските вълни. Усещането е страхотно! 11.Ще се състезавам с приятели кой ще пикае по-далече. ![]() P.S.(какво ли не ражда женското въображение ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз пък никога не съм изписвал нищо в снега.
![]() Но на пясъка на плажа... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
falio - "Ако имах путка, щях да се поря по цял ден."
Само това имам да добавя. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Блондинка постъпва на работа като секретарка. Шефът на фирмата я предупреждава:
- Да знаеш, тук не работят други блондинки, защото допускат много грешки. Вземам те на изпитателен срок и мога да те уволня по всяко време.... Започва блондинката работа. Още първия ден шефът и нарежда да напише едно писмо. Сяда тя, мъчи се, пише, трие и след няколко часа носи готовото писмо. Шефът го поглежда, хваща се за главата, почервенява целият и крясва: - Взимай си нещата и да те няма! Блондинката: - Ама защо? Къде ми е грешката? Шефът: - В ДНК- то, моето момиче... *** Семейна кавга. Съпругата стига до древния женски упрек: - Ти, на когото отдадох най-хубавите години от живота си... - Не говори така - моли мъжът, - страшно е даже да се помисли, че по-лошото предстои! *** Лежат мъж и жена в спалнята. Жената казва на мъжа си: - Искам да имам големи гърди. - Търкай ги с тоалетна хартия. - Ще помогне ли??? - Не знам, но на дупето ти е помогнало!!! -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
sorry ако е пускано,но не се сдържах
![]() Модерна циганка-гледачка към минаваща девойка: Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
хаха мен една циганка се ма кълне в парка...ма ни е от тез модерните
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^приликата със Сид е изключителна,Ice Age forever
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:
Събота вечер. Мъжът ми се държи странно. Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше, той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по - тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Каза че всичко е ОК и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира. Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа. СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА: Събота вечер. Днес ЦСКА загуби, за сметка на това с жената здраво се изчукахме. Дебилияяя!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Провели анкета във Велико Търново какво правят мъжете веднага след секс. Резултатите били следните: 5% отиват в банята, 5% пушат, 5% се обръщат на другата страна и заспиват, 85% се прибират във военното училище.
О, книжка! Три деня млади студенти как учебник ги брани. Изтерзани уста трепетно повтарят дефиниции с рев. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път формули лазят към ум замъглен и с цифри обстрелват студента смутен. Тема след тема! Въпрос след въпрос! Зубрач безумний сочи конспекта пак и вика: “Учете! Тук ви е съдбата!” Колеги го погват с викове сърдити, но той им отвръща с друг вик: “ура!” … Три дни веч се мъчат, но помощ не иде, от никъде взорът надежда не види… Нищо. Те ще препишат, но смело, без страх - кат тайни агенти притихнали в мрак. Изпитът иде: всички нащрек са! Последният напън веч е настал. Тогава Кълвачев, наший зубрач ревна гороломно: “Млади студенти, венчайте Алма Матер с лаврови венци! На ваший ум доцент повери лекции, конспекти, себе си дори!” При тез думи силни студентите горди очакват геройски заветния час! Пищови дописват, листи разлистват, сърце разтуптяно в гърдите беснее и сладка радост - докрай да препишат пред комисия строга на тоз славен чин, с една ръка ловка - славна десница! “Ректорат цял сега нази гледа, тоя риск голям е, но куражът не мре - ни доцент, ни декан може да ни спре!” “Грабвайте пищова!” - някой си прошепна и букви и цифри плъзнаха завчаска кат демони черни над белий чаршаф, и бягат, редят се, като жив рояк! И професори тръпнат, друг път не видели ведно да пишат зубрач и кръшкач и въздуха стрелят с поглед корав! Изпит се обръща на борба в своя пик, студенти безстрашни като скали твърди погледи остри срещат с железни гърди и се фърлят с песни над поредния лист като виждат харно, че преписаха веч… Йоще миг - ще дойде заветния час. Изведнъж професор обявява изпитний край с гръмотевичен глас! … И днес йощ Университетът, щом сесия зафаща, спомня тоз ден бурен, мълви и препраща славата му вечна като някой ек от студент на студент, век подир век! автор неизвестен, но определено го бива -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Оспамих я тая тема днес, ама карай
![]() Stoen (09:49 AM) : Имаш яко занимание, е така*THUMBS UP* Stoen (09:49 AM) : джжжжжжжшшшшшшшшш Stoen (09:49 AM) : членуваш ли в некой клуб по джжжжжжшшшшшшшшш Stoen (09:50 AM) : и ще участваш ли на олимпиадата на Панчерево през 3009 ако все още има хора на този свят Stoen (09:50 AM) : е такоа Stoen (09:50 AM) : а ако беше дърво какво дърво щеше да бъдеш? Stoen (09:50 AM) : По- скоро големо дърво Stoen (09:51 AM) : или по- скоро просто ръб? Stoen (09:52 AM) : Като дете играеше коя ти беше любимата играчка- dad's power tools или Кен (кренвирш) Stoen (09:52 AM) : (не букла кабри) Stoen (09:52 AM) : (е такоа) Stoen (09:52 AM) : а изобщо до компютура ли си? Stoen (09:53 AM) : по- скоро в лево, по- скоро северозападно или не моа да определя. Stoen (09:53 AM) : ? Stoen (09:53 AM) : Мразиш ли малоумни репортери? Stoen (09:54 AM) : по- скоро много, по скоро- адски много или нямаш положителни емоции спрямо тях ( въпросът не е подвеждащ, това е фикция един вид. е така ) Stoen (09:54 AM) : и последно въпросче- Stoen (09:54 AM) : аре кажи верно ли бе? Stoen (09:55 AM) : по- скоро да, по скоро немам мнение или по- скоро, че опущихме трено? Stoen (09:55 AM) : -------------- Stoen (09:55 AM) : ако сред отговорите Ви преобладават тези с по- скоро, е па Вие се оказахте лайно Stoen (09:56 AM) : Ако преобладават отговори тип нямам мненейе, е па вие се оказахте ебаси безличното лайно! Stoen (09:57 AM) : Ако сред отговорите Ви преобладават отговори- има вероятност в стомаха ви да се развива сливова култура поради глътната костилка по време на детството ви. Stoen (09:59 AM) : Отговорите очакваме на адрес Дабълю дабълю дабълю точка сан стефано едиколко си за играта на Дневникът, любовни квартири и панорама. Stoen (09:59 AM) : честито на кой да е. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Леля за Президент
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скоро Стоянчо - президент
![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как да тълкуваме езика на жените
"Да" = Не "Не" = Да "Съжалявам" = Ти ще съжаляваш ![]() "Трябва ни" = На мен ми трябва "Това е твое решение" = Правилното решение е очевидно "Прави каквото искаш" = Ще си платиш по-късно "Трябва да поговорим" = Трябва да се оплача "Разбира се! ..действай." = Не искам да го правиш "Аз не съм ядосана" = Разбира се, че съм ядосана, глупако ![]() "Ти си...толкова мъжествен" = Станал си като маймуна, трябва да се обръснеш и освен това миришеш на пот. ![]() "Ти си изключително внимателен тази вечер" = Освен секс, друго май не ти върти в главата. "Бъди романтичен, угаси светлината" = Имам разни тлъстинки ![]() "Искам нови пердета" = ...и килими, и мебели, и тапети... "Закачи картината там" = НЕ, казах да я закачиш там! "Чух шум" = Просто да те светна, че беше почти заспал "Обичаш ли ме?" = Ще искам да ми купиш нещо скъпо ![]() "Колко ме обичаш?" = Днес направих нещо, което наистина няма да ти хареса "Ще съм готова след минутка" = Хвърли си обувките и намери нещо интересно по телевизията, докато чакаш ![]() "Не съм ли малко дебела?" = Кажи ми, че съм прекрасна ![]() "Трябва да се научиш да говориш с хората" = Просто се съгласи с мен "Ти чуваш ли като ти говоря !?" = [Твърде късно, ти си труп] ![]() ![]() ![]() "Това бебето ли беше?" = Ставай и отивай да приспиш детето "Аз не крещя!" = Да, крещя, защото това е важно |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Хеах, това гази с валяка!
![]() Ето един виц от мен: Двама руснаци махмурлии говорят по телефона: - Вася, вчера водку пили? - Пили. - Вино? - Тоже пили. - Ракия? - Пили, пили. - Уиски? - Да! - А ракетно гориво? - Пили. - Вася, до тоалена ходи ли? - Нет, не съм. - Не ходи, Вася. Звъня ти от Токио... -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Руская водка
0.1л - demo 0.25л - trial version 0.5л - personal edition 0.7л - professional edition 1.0л - network edition 1.75л - enterprise 3л - for small business 5л - corporate edition ведро - home edition ) "На посошок" - Service pack раcсол с утра - Recovery tool закуска – plugins в тази тема се улях от простотия ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жена която бие мъжа по члена:
-Курабийка! ********** Защо шопите смятат че луната е по-важна от слънцето: -Защото слънцето грее когато е светло! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Надпис на стената на фитнес-зала:
"По-добре да съм силен и тъп, отколкото само тъп" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Надпис на стената на фитнес-зала: "По-добре да съм силен и тъп, отколкото само тъп" ![]() мутри си правят купон.едната мутра е с жена си.разговорите,както може да се очаква,се въртят около дрога,насилие ,етц... мацката по едно време се вбесява: -Добре,не можете ли да говорите за нещо по-културно,ебати?!! напрегната тишина.протича сложна мисловна дейност.накрая един се осмелява: -а па да знаете оня ,дет го бихме миналия петък,лицето му го размазахме като картина на пикасо! -ок.,ок,ясно,я по-добре да си говорим за музика нещо-прекъсва го дамата отново кратко мълчание,след което друга мутра се обажда: -а помните ли оная кока дето я бехме скрили във виолончелото?.. -абе,-не издържа жената,-вие не можете ли да говорите за нещо чисто и възвишено????!!! -ей,а помните ли оня как го очистихме горе на витоша?... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Шопски зодиак ![]() KОЗИРОГ Oнo кoзитe ги изтpeбвaмe цeлoгoдишнo и цeлoкупнo, тa тaя зoдия и викaмe "нaпpaви cи caм". Poгa имa - кoзи нeмa. Poгa имaт и нeкoй дeкa oдaт у кoмaндиpoвкa. BОДОЛЕЙ Kpъчмapcкa зoдия - оcтaнaлa e oт винoлeй. PИБА Taя зoдия вeкe и викaмe мepлузa. OВЕН Oтpeдeнa зoдия зa вoдaч. Oн и Гeлe ce миcли зa тaкoв, aмa cи e чиcт oвeн. TЕЛЕЦ Живoтинcкa зoдия. Cлужи зa oбpъщeниe - "тeлe", у пo дeликaтни cлучaи ce изпoлзвa - "вoл". БЛИЗНАЦИ Poдeнитe у тaя зoдия ceкa paбoтa я въpшaт пo двa пъти, aмa фaйдa пaк нeмa. Koги ca тpимa нe oкaт им близнaци, a тpимaтa глупaци. PАК И тия ca гoлeмa зoдия. Koги cитe oдaт нaпpeд, oни oдaт нaзaд. ЛЪВ Гoлeм дзвep у дoмa, дeкa нe мoe дa ce тpae. У чуждoзeмcкo му викaт: "Aй лъв ю". ДЕВА E, тe тaя, тpeбe мнoгo дa я тpaжим oти зoдиятa e кът... BЕЗНИ Tъpгoвcкa зoдия. Mepи ти ъкълo пa ти кpoи кaпa. Чe я paзбepeш кoги ти дaдe cмeткaтa. ![]() ![]() CКОРПИОН Любoпитнa зoдия - aпe! CTPEЛEЦ Пpeдимнo aвджийcкa зoдия. Koги ce cлучи мъж - цeли ce у ceкaкoв дивeч. Koги ce cлучи aвджийкa - cумa ти epгeни и виcят нa кoлянo, a oнa вeкe cтpeля cлeдиющия c oчи. ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Колко му трябва на човек за да се Залее от простотия, както аз вчера, като ми разправяха само тъпизми и тъпи изцепки. Ето няколко тъпизма например:
Три гарги летели. Едната казала: Жоро, аз свивам на ляво. Втората казала: Жоро аз свивам на дясно. А Жоро казал: еми аз ша свия един джоинт. ![]() ------------------------------------------------------------------------- Две птички летели. Едната малко по-надясно. ![]() ------------------------------------------------------------------------- А ето и една тъпа изцепка на един иначе така умен човек, чието име няма да споменавам по обясними причини: Вървим си трима човека по главната улица в Търново. (нищо необичайно) Както си вървим, срещу нас се задава един човек - бащата на едното момче с което вървях. Двамата си удрят по едно рамо (съвсем леко), понеже няма как да се разминат. А въпросната личност с която вървях беше много бесен и въобще не гледа кой е пред него. След лекия сблъсък продължаваме да вървим и след малко се обръщам към приятеляси *****, като му казвам че това беше баща му а той просто ми отговори "Ами не го видях, ко да напрая" ![]() Тъкмо се сетих и за един виц. Може и да е писан, но съжалявам ако се повтаря просто ме мързи да преглеждам половината страници отново. На пето авеню открили магазин само за жени. Вътре се продавали мъже. Магазина бил на 5 етажа. Колкото на по-висок етаж се качваш толкова по скъпи и мултифункционални мъже се продавали. Една жена решила да влезе да разгледа. "Какво пък толкоз - казала си тя - нищо че имам мъж в къщи може тук да си харесам нящо". И тръгнала да разглежда. На първия етаж видяла табела с надпис "Тук се продават красиви мъже". "И моят мъж у дома е красив"- казала си жената и продължила нагоре. На втория етаж видяла табела с надпис "Тук се продават красиви мъже, които могат да готвят". "И моят красив мъж у дома може да готви"- си казала жената и продължила. На третият етаж видяла табела с надпис "Тук се продават красиви мъже, които могат да готвят и да гледат деца". "Невероятно, искам да видя какво има на следващия етаж" - си казала жената и продъжила. На четвъртия етаж видяла табела с надпис "Тук се продават красиви мъже, които могат да готвят, да гледат деца, и са богати"- Ехааааа, възкликнала жената. "Но искам да видя какво толково има на последния етаж". Исе качила на 5 етаж. Там тя видяла табела на която пишело: "Тук не се продават мъже. Просто искахме да докажем за пореден път, че на жената никога нищо не и стига и никога не може да и се угоди". Срещу този магазин, на отсрещния тротоар бил открит магазин само за мъже, а вътр се продавали жени. Магазинът бил на 3 етажа. На първия етаж се продавали богати жени. На втория богати жени които обичат да правят секс, а до третия етаж никой не е стигал. (то и това си е до някъде тъпотия щот кат са позамисля, как може да се продават богати жени например) ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
- How many sxe kids does it take to screw in a light bulb?
- None, they don't screw.. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:46 AM |