![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
mi da gotino e
nqkfo malko i uiutno e hahahahaaaaaa tfa tam vsu6tnost ne sa koncerti ami sa si kupon4eta /za po 100-150 4oveka/ no vse pak e qko az se kefq qkoto e 4e sfirqt sqkfi vidove grupi /i to avturski ne6ta/ ima nqkoi super stoinostni grupi kakto i nqkfi koito sa pod sqkfa kritika /ama seki si ima vkus/ ima grupi koito prosto nqma drug na4in da 4ue6 osven da ide6 tam ama gadnoto e 4e koncertite op4vat v 11 4asa i svur6vat v 2 primerno i ve4e nikaf gradski transport e nevuzmojen a az primerno jiveq dale4ko i traa da davam po 5 kinta za taxi a i ne sm golqm po4itatel na hodeneto pe6a posredno6tite edin put probvah i ne6ta pove4e trqq da gi napravqt malko po rano taka 4e da svur6vat okolo 12:30 dokato ima o6te nqkaf vuzmojen gradski transport togava pone az 6te si poka4a pose6teniqta tam -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат Aide tuka da si govorim za Avora i Za Scenata... Vsyshnost az nqma kvo tolkova da komentiram, zashtoto nikoga ne sym hodil tam, no sajta (www.avtora.com) mi haresva, ostanal sym s dobri vpechatlenia ot nego... Kluba predpolagam syshto e vyrha... Q mi kajete vie... Typoto e, che ne puskat nepylnoletni (ili maloletni, nz) Като не си ходил, какво въобще се обаждаш. аман от "разбирачи". Всъщност, "О! Шипка" е мястото, където предлагат "най-добрите" уславия за една група. И откъм апаратура, и откъм заплащане. Българските групи, след свирене в този бележит клуб, директно попадат да Wacken и Woodstock... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Човекът със списанието което е далече от това да е идеално, се подиграва с нещо. Малиииииии......
Ами замисли се. Ако не беше "О! Шипка" ептем нямаше къде да свирят групи. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Хора - стига с тая латиница
![]() Имаме си азбука-слънце ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 14 2003, 07:43 PM) Човекът със списанието което е далече от това да е идеално, се подиграва с нещо. Малиииииии...... Ами замисли се. Ако не беше "О! Шипка" ептем нямаше къде да свирят групи. ами, подигравам се... цитирам саундмена на клуба! иначе не е лошо момче (Оги имам в предвид). естествено, че е хубаво да има клубове като "Шипката"! дори трябва да има още 2-3 такива в София, че без конкуренция се затъпява и си въобразяваш, че наистина си най-великия. а ти като пускаш реплики по списанието ми, поне купи ли си го? или само парадираш, че си webmaster на велика банда? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Само парадирам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
Hmmm - zashto si mislia, 4e purvite ni tri kontzerta ne biaha v "O! Shipka"... Osven tova az znam za pone 12 kluba v stranata, kudeto mogat da se iziaviavat grupi i v koito se iziaviavat v interes na istinata.
A ina4e po vuprosa za "...6ipka" 6te kaja samo, 4e za da e tolkova izvesten zna4i ima zashto i ne triabva da se podtzeniava tova, koeto horata ot "...6ipka" - purvo Yello Music v litzeto na Deso i Pavkata, a posle i "Graffitti studio", no nai-ve4e barmanite - napraviha za razvitieto na bulgarskata underground stzena. ![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, Графити студио... по едно време имах чувството че абсолютно всичко се записваше там.
Абе клуба се отличава с това че има няиква стабилна програма, концерти всеки ден почти, а не само някви епизодични прояви. Поне аз за някво друго такова място не се сещам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
mi drugata godina kato otida da u4a v sf 6te vi kaja
![]() to btw sega avgust mai nqma koncerti nali? -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Aug 8 2003, 01:39 AM) to btw sega avgust mai nqma koncerti nali? Mi to mai naroda se iznasq kum moreto... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
nqma, bqh s priqteli tam v srqda. do kum 11 bqhme samo nie, posle doidoha o6te 5-6 du6i. nqma vhod i e super qko, gotina muzika, malko hora, sve6ti -super e
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
jalko
mislih 4e 6te ima pentagrami i ritualni orgii v imeto na Lucifer ama qvno nqma za kakvo da idvam tam:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
BELLA: Всъщност хора не е имало защото е лято. На мен лично клубът ми харесва, само дето бандите които свирят в повечето случаи не ми допадат .. Затова обичам да ходя том в събота или петък (май тогава няма групи)...
-------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 21-September 03 Потребител N: 270 ![]() |
Mmmmmmm da
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:50 PM |