![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз пък ходя с кубинки ,с камуфлаж и съм в момента с суитчър на Сикс Фийт ,имам пентаграм на врата.
Но ...Разликата между нас е в дрехите ,а не в любимия музикален жанр. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Аз съм под прикритие, от специалните части съм.
![]() Обаче иди обеснявай на хората, че да си сложиш пиърсинг не много метълско, казваш им, че няма нищо общо, но.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пиърсингът е съвсем друга култура.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!! Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() и аз сам имал такива проблем просто защото един ден не сам излязал с "метал" дрехите си ![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Дам мене Distorment ми се карат, че нося пуловери на концерти:((((
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Хахахаха така ти се пада
![]() ![]() Едит:Аз ходя само с камуфлажни гащи....Но за голяма жялост...С тъпи групи на суичарите си...Скоро трябва да си направя щампа няма на каде... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе човек ,нали суитчъра ти топли какво значение има дали са КоРн или ...де да знам
![]() Изобщо толкова повърхностен си ,че няма на каде поече ,но ...ще се оправиш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Да не би да си военен
![]() ^^Лол....Ами...System Of A Down,SlipKnot (който е якичък),Manowar (вече не ги слушам)....оооо имам един на Linkin Park (това беше в началото на метълската ми кариера ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^и аз имам фанелка на Линкин Парк...мислех да я изгоря, но от нея става супер пижама...избягвах да я нося вкъщи когато приятелят ми беше с мен...сваля без да пита, щото много ги мрази...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Може да направите публична клада с фланелки на Linkin Park, от които ви е срам. Ще е
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
НЕ мисля,че няма смисъл да се кометира...дрехите и самата ти визия не те правят какъвто и да било...да не ти пука за некъв комплексар дето се чуди как да се заяде ^^^
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
^, ^.n
темата отдавна е изчерпана, няма какво повече да се каже, за какво се хабите да разсъждавате и да се повтаряте? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ае тва е тъпо, ![]() ![]() хахахах Злобарче а ?! ![]() ------- Мен примерно рядко може да ме видите с тениска на Maiden приемрно..Всеки си има вкус .Аз лично предпочитам дрехи показващи красотите на жената -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Без дрехи най-добре се вижда красотата
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз пък предпочитам жената хубавата жена без дрехи.....да се и в гадният поьор...никъв метъл не съм аз !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Това което ме прави метъл е ОГРОМНАТА МИ ПАТКА. Всички знаят че метълите имат най-големите ПАТКИ. Ако видите човек с голяма ПАТКА - да знаете че е метъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
пхахахахаххахаахахахахахахахаха
COOL -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Хах, няма лошо в т'ва да се обличаш, както искаш. Дрехите не правят човека, и аз преди време показвах чрез дрехите и атрибутите, това че слушам такава музика(въпреки че в ония времена не се срещаха често хора, които не слушат такава музика) .. и сега имам тениски с групи или дебилни надписи, кубинки, камуфлажки, мешка, и си ги нося, щото си ме кефят, но сега не се старая чрез тях да се покажа като "метъл", разбира се, имам и дрехи, които са женствени и разголени, но не ми е удобно да ги нося, чувствам се някак не в мойта кожа, не казвам, че не е хубаво да се чувствам жена, ама някак е твърде голо и .. просто не обичам да си показвам "прелестите"
![]() ![]() Но, колкото и да ми говорите, че не ви пука как е облечен някой и че е важно к'во е отвътре .. не ви вярвам ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Не, и да се обличаш с метълски дрехи, и да не се обличаш - ти си знаеш дали си метъл! Ако не се обличаш с такива дрехи, единствено другите отстрани може би не биха разбрали, че си метълист!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
:S Тази тема беше погребана, дано сега не се почне всичко наново
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
^ Така ли
![]() ![]() Ама изтрийте я де щом е погребана! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не бе, не, бъзиках се
![]() ![]() Просто каквото и да се каже ще се повтаря с другото...Не мисля, че някой от този форум мисли, че човек няма да бъде метъл ако не се е накичил със сто железа, и с кожени якета/ала бала. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O.K.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Не се обличам като метъл от години, а и доста бързо ми омръзна навремето. Падам си по маркови парцалки и обувки, особено Mexx, Kenvelo, Tom Taylor, Armani, Cube и Converse. И ходя редовно на мол. А после с тези парцалки ходя да свирим метъл с групата. Малко е странно, защото те носят тениски на любимите си групи, а аз - не, но това е положението.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Дрехите са, за да не ми е гол гъза навън. С музика не се обличам. Предпочитам да си я нося вътре в мен.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Дрехите са, за да не ми е гол гъза навън. С музика не се обличам. Предпочитам да си я нося вътре в мен. Yeah! Ето отговора, който изчерпа темата ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Не дрехите,те правят метъл....Външния вид не е критерий,по който някой да каже какъв си или какъв не си
![]() Arq,това което си написала,цитирам:"...и рязвяващта се леко накъдрена платинено руса коса",го приех малко лично ![]() Значи аз ,понеже съм с лекооо развяваща се,накъдрена платинено руса коса,ходя на токчета,виж инвестиция не ми се налага да правя,природата си е казала думата ![]() ![]() ![]() Виж за дрънкулките,и аз не им се кефя.. то си има дума за това, и тя е КИЧ. С две думи,хората са различни,имат индивидуален вкус,и всеки сам решава,как да се облича...или по-просто казано, дрехите и външният вид не те правят повече или по-малко метъл ![]() И аз имам предложение,защо не се облечем като монахини момичета,или още по добре...как ли ще изглеждаме с фереджета?! -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Пише се "деколтета", "не виждам" и "чалга-фурия" (заедно с кавичките) и съвсем сериозно те моля да гледаш как пишеш, защото понякога наистина не мога да разбера какво точно имаш предвид.
А относо фереджетата: ако е сигурно, че мацката е яка, то това допълнително заиграва въображението. Какво лошо? ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ако се обличам с фешън дънки загащени в ботушките и готини блузки с лъщящи безсмислени надписи и съм с изросени кичурчета обаче слушам дет метъл метъл ли съм?
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:14 AM |