![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Браво бе! А ти знаеш ли какво е! Обърни на 1 страничка и пречети материалите които успях да намеря по темата.
Избор е според мен! Болест, не е, за да се лекува! Подкрепям е твърде силно да се каже...бих ги разбрал, е по-правилно. А сравнението ти с гейовете, малоумниците и сексуални маниаци е напълно погрешно. Асексуалните са пълната противоположност на това ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ама аз все пак не можах да разбера ЗАЩО трябва да има приемане, или отхвърляне? И след като ти казваш, че ги разбираш, можеш ле да обясниш откъде-накъде ти се е наложило да ги разбираш, и не е ли сексуалноста лична работа на всеки? А ако във форума има хора, които са асексуални, не мислиш ли, че те биха се обидили от такава тема? На теб приятно ли ще ти стане, ако утре някой пусне тема 'одобрявате, или отхвърляте хората, които обичат да правят секс', и някой напише, че макар той да е асексуален, разбира напълно тези, които обичат да го правят? Аз бих се почувствал тъпо, и бих поискал на пусналия темата да ми разясни абсолютно същите неща, които поисках от теб.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Ама аз все пак не можах да разбера ЗАЩО трябва да има приемане, или отхвърляне? А аз не мога да ти разбера въпроса. Приемане и отхвърляне от какво? От обществото ли!? Тогава и аз не мога да го разбера. Аз лично никъде не съм казал нито едното, нито другото. Цитат И след като ти казваш, че ги разбираш, можеш ле да обясниш откъде-накъде ти се е наложило да ги разбираш, и не е ли сексуалноста лична работа на всеки? Прочетох във един вестник, и ми стана интересно. От там започнах да търся материали за асексуалноста, които, уви, са твърде редки. Целта ми бе да се информирам, да се запозная по "проблема" или може би е по-правилно да се каже "явлението". Да. Лична работа е. Тук не споря. Цитат А ако във форума има хора, които са асексуални, не мислиш ли, че те биха се обидили от такава тема? Ни най-малко! Цитат На теб приятно ли ще ти стане, ако утре някой пусне тема 'одобрявате, или отхвърляте хората, които обичат да правят секс', и някой напише, че макар той да е асексуален, разбира напълно тези, които обичат да го правят? Сравненията ти са напълно безпочвени. "Все едно" ще ми стане...предполагам. Доста объркан въпрос. Ти например си хетеросексуален. Разбираш ли гейовете? Цитат Аз бих се почувствал тъпо, и бих поискал на пусналия темата да ми разясни абсолютно същите неща, които поисках от теб. Отговорих ти на ВСИЧКИТЕ въпроси ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Приемане и отхвърляне от какво? От обществото ли!? Тогава и аз не мога да го разбера. Аз лично никъде не съм казал нито едното, нито другото.
Цитат Ще ми е много интересно да чуя вашите мнения, какво мислите, подкрепяте или отхвърляте, съществува ли изобщо такова животно като асексуалността според вас... Цитат Ни най-малко! Откъде си толкова сигурен? Цитат Ти например си хетеросексуален. Разбираш ли гейовете? Не ми се е налагало да ги разбирам, нито да ги приемам. Както и не съм се интересувал дали гейовете ме приемат. Цитат Избор е според мен! Болест, не е, за да се лекува! Подкрепям е твърде силно да се каже...бих ги разбрал, е по-правилно. А сравнението ти с гейовете, малоумниците и сексуални маниаци е напълно погрешно. Асексуалните са пълната противоположност на това Виж това. От статията, която си приложил: Асексуалност означава липса на сексуално желание и влечение. Хора, които изпитват постоянна липса на сексуално влечение и желание за сексуален контакт се наричат асексуални. В науката има спорове дали асексуалността е сексуална дисфункция или вид сексуална ориентация. Asexuality is a designation or self-designation for people who lack feelings of sexual attraction and/or sexual desire. There is debate as to whether this is a sexual dysfunction or an actual sexual orientation; furthermore, there is disagreement over the exact definition of the word. The term is also sometimes used as a gender identity by those who believe their lack of sexual attraction places them outside the standard definitions of gender Благодаря за отговорите. Очевидно проблема е в мен, но това е форум, което предполага дискусия, различни мнения, и спорове. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, всъщност доста се радвам.
![]() ![]() Цитат подкрепяте или отхвърляте Ми кажи де ![]() ![]() Цитат Ама аз все пак не можах да разбера ЗАЩО трябва да има приемане, или отхвърляне? Няма да е далеч от истината ако кажа че съм забравил...но и да не съм, все пак обикновено хората оплюват това което не разбират... Цитат Откъде си толкова сигурен? Ми ако според теб е обида, кажи защо така мислиш. Според мен си е напълно нормална тема. Цитат Не ми се е налагало да ги разбирам, нито да ги приемам. Както и не съм се интересувал дали гейовете ме приемат. Когато ти се наложи, ще си отговориш сам и на двата въпроса. Цитат Asexuality is a designation or self-designation for people who lack feelings of sexual attraction and/or sexual desire. There is debate as to whether this is a sexual dysfunction or an actual sexual orientation; furthermore, there is disagreement over the exact definition of the word. The term is also sometimes used as a gender identity by those who believe their lack of sexual attraction places them outside the standard definitions of gender Цитат Учените наистина не я смятат асексуалността за болестно състояние. Но ако причината за отказа на секса е следствие на физическо заболяване, депресия или душевна травма, то следва да се обърнете за помощ към квалифицирани специалисти. Да, водят се дискусии...и за по голямата част все още не е ясно. Лично за мен не е, както споменах по горе. За теб? Цитат Благодаря за отговорите. Очевидно проблема е в мен, но това е форум, което предполага дискусия, различни мнения, и спорове. Аз не виждам да имаш някви по сериозно проблеми, освен пристрастяването което имаш към китарите си ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отивам да се гръмна. Радвам се, че нямам сериозни проблеми. Особено с аргументирането...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Защо ще се гърмиш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Цитат Защо ще се гърмиш? Fac ut vivas. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Fac ut vivas. И кво... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Тва ми е малко странно.
![]() ![]() -------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Словата парабелумни ве
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ То и аз мога да пиша на латински де:
Tkhslfnls laaa ldsfgow dak!!!1 ![]() To парабелум пак се прави на по умен от нас пък ![]() Цитат Особено с аргументирането... И аз! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:46 PM |