![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^^^Далеч не, но щом казваш, ще се съглася.
Пък за темата - явно ме интересува. Темата, не сестрите. Вярно лежаха, и вярно нямаше доказана вина... аз не го отричам. Не отирчам и, че ситуацията е видно несправедлива... просто съм на мнение,че се вдигна прекално много шум за нея. И накрая всеки се мъчеше да извлече полза за себе си. Нормално де. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
А за какво са им дали тез 1000 лв.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Ето някаква равносметка, на който му се чете.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ти ела на следващата среща и ме черпи.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Все се каня да дойда, трябва най-сетне да го направя. Не е от нежелание, а от липса на време. Обаче знам, че на сбирките става яко (:
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Според мен цялата работа е в това, че Либия дължи на България СТРААААШНО много пари ( да, има държави, които ни дължат пари!)И какво по-лесно от това да обвинят нашите сестри в нещо подобно и общо взето да си разчистят дълга с нас погубвайки невинни животи! Да не мислите, че след като един човек е бил затворен и изтезаван 7 годин и изведнъж го пуснат животът продължава??? Това нанася трайни увреждаия на психиката, много хора минали през подобни мъки не намират смисъл в живота си след затвора, психиката им вече е разбита, няма за какво да се борят и или изпадат в депресия и превъртат или се самоубиват преди да превъртят съвсем… това което управляващите направиха за медиците е СРАМОТА ! 7 години!!! Не 7 дни, 7 седмици или 7 месеца, а 7 БЕЗКРАЙНИ ГОДИНИ… нямам думи…. А и отгоре на всичко мръсните либиици казали на сестрите, че ги пускат едва в 4 сутринта! След един час те вече пътували насам… представете си какъв шок… и с цялата си наглост всички министри депутати и т.н. начело с президента ги посрещнаха все едно са направили тоооолкова много за тях… НЯМАМ ДУМИ!
-------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
50 милиона 'дълг' не са страааааашно много пари.
И... надали някой сериозен дипломат или икономист би очаквал Либия наистина да почне да го плаща... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^8, 5 години, не 7...а това е още по-страшно !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Между другото и аз мислех че са толкова, но реших, че не съм чак толкова убедена и че вие говорите прекалено убедено…. И въпреки това се извинявам за грешката
Sturm Скъпо мое момченце 50 милиона са много сериозни пари за държава която няма пари! Ние им построихме държавата на гадните либийци, ако обичаш не спори с мен точно за това! -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както казах - дори да са много пари, това са пари, които рядко се връщат
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото аз забелязвам няма друга основатена причина да държат сестрите ни толкова време и накрая да се съгласят да ги пуснат срещу пари…. Но ти разбира се можеш да споделиш своята безкрайно логична теория
|
|
![]()
Коментар
|
|
200 милиона и край на тридесетгодишната дипломатическа изолация са си сериозна причина... Пък много им пука за дълг, който и без това няма да тръгнат да плащат.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, но като освободиха медиците така един вид ние трябва да сме им благодарни и им оставаме длъжни…. Капиш?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
А тези пари за колко по-добри цели можеше да послужат. И как точно? Ще строят пътища, болници, летища. Какво по-добро от това? Или си толкова ограничен, да те е яд, че това се случва в Либия??? Европа изобщо няма да усети тия пари, а те ще свършат работа за повишаване на жизнения стандарт на много бедни хора - това е добро нещо. Разбира се начина по който това стана беше ужасен, но това вече е друга тема. Послужиха за откуп.Това за какво ще ги изплозват е друга тема. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ Добре, ти осъзнаваш ли, че има нещо плитко в това което написа отгоре?
![]() Като се напише статия във вестника за тоя дълг и после всички почват да говорят за него... Първо, 50 милиона наистина е много малка сума ако се говори за национален дълг. Освен това Либия е една от държавите с най-малък такъв в света (5 пъти по-малък от нашия), а на нас дължи супер малка част от него. Пък за дълговете само искам да вметна, че нямат нищо общо с реални пари които могат да се върнат и да послужат например за това което сега парите от евро фондовете ще направят в Либия. Националния дълг е политическо-икономически инструмент в ръцете на едно правителство и за погасяването му в истинския смисъл не може да става дума. Когато стане време за това, просто се взима нов дълг с които се изплаща стария. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, но като освободиха медиците така един вид ние трябва да сме им благодарни и им оставаме длъжни…. Капиш? Наполовина си права. Наистина излезна, че накрая трябва да им благодарим... но определено длъжни не сме им останали. Равносметката според мен са 9 години от живота на нашите сънародници и най-голяма обида в най-новата ни история. Поне аз така го приемам. Пък парите... те се печатат ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж с този пост вечемога да се съглася!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Нашето отговорно общество не може да преживее факта , че хората ще получат компенсация за страданията си.
Много ми е странно как не ни е срам, срещу скапаните цигани , няма да се изправим, срещу шибаните политици също. Даже място в тролея на боклика ще направим , ма медиците ни криви, че виждатели ще получат някакви "облаги". Тази държава е идиотска..... ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
а изявленията им, че ще съдят държата 9в частност мен и теб, щото от нашия ще излетят евентуалните кинти)? Аз какво съм им виновен? Да не са си врели гъзовете по чужди пишки, да не са варили ракии и не знам още какви контрабанди! Като са толкова отворени, да ходят да съдят Либия в Страсбург - на бас, че по добри пари ще изкарат, а и справедливостта (относно обвинението за СПИН-а) ще възтържествува
![]() Колкото до това, че ще получат обезщетение, пенсии, апартаменти и на майка им ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:43 PM |